''Çağırın gelsin'' demek istediğiniz birileri var mı?
#smellsmoke

Yokluğun buz gibi soğuk Uzaklardan bir ses olmanı isterdim, bir selam, bir nefes... 'Üşüme' diye seslenmeni isterdim... Bir el olmanı isterdim, bir kol... 'Özledim' deyip sarılmanı... En karanlık yerinde düşlerimin çıkıp gelmeni isterdim kınalı bir bahar gibi, umut ışığı olmanı isterdim hayatıma... Gelseydin ve yaslasaydım başımı omuzuna, ağlasaydım doya doya... Geçerdi üşümesi yüreğimin, geçerdi üşümesi bilirim. Kirpiklerimde yağmurlar dumanlanmazdı... Seninle suları yeşil bir ırmağın kıyısında buluşmak, saçlarının kokusundan öpmek, içime çekmek ve serin soluğundan içmek, sana sarılmak, kucaklamak, uçmak isterdim… Ama nafile, aramızdaki bütün yollar kapalı... Bütün dallar kesik... Yokluğun buz gibi soğuk... Üşüyorum... Yüreğim de donmuş sanki, gözlerim de... Ateşler içinde bedenim... Öyle bir üşüme ki, hiç bir şey ısıtmıyor artık. Bütün uzuvlarım uyuşmuş. Ezip geçiyor ruhumu acılar... Yoksun işte, kalbimin kuyusu en hazin sesle inliyor şimdi. Kirpikleri kırılan bir zamanın teninde ağrılı şiirler topluyorum gecelere... Bilirim, sevmek ve özlemek bir ateşe dokunmaktır; yakmaktır yüreğini yangınlarda. Ama ben üşüyorum. Yokluğun buz gibi soğuk. Yakacak bir şeyimde yok…
Selam gadası 🙃
Var o kendisini gayet iyi biliyor. Ama gelmesi için çok büyük değişikliğin olması gerekiyor. Uzaktan özlem duymaya devam edeceğim. Olsun böylesi bile güzeldir.
Özlem duyup "çağırın gelsin" dediklerim yanımda çok şükür.
Uzun zamandır özlediğim annem, babam, erkek kardeşim, yeğenim şu an yanımda çok şükür. Bu yüzden çok mutluyum 😂
Hayır yok böyle iyiyim.. Ama böyle deli gibi aşık olacağım biri olsa hiç fena olmazdı.. Duygusal mazoyum..
Cevap
21Cevap
Çağırmak ile olsa her gün pencereden seslenirdim🤦🤭
Var ama her şey zaman
Gelmez o bende boşuna çağırmam ayrıca o böyle haber yollamalı şeyleri sevmiyor
Tabib sen elleme benim yaramı
Beni bu dertlere salanı getir
Kabul etmem birgün eksik olursa
Benden bu ömrümü çalanı getir
Git ara bul getir saçlarını yol getir
Olmaz olur mu onun özlemi benim yüreğimde alev almış uyutmaz beni böyle karşımda olsa da sarılsam sanki zaman durmuş gibi dünyada sedece ikimiz kalmışız gibi sımsıkı sarsam onu kopmayacakmış gibi anlatsam ona herşeyi özlemimi sevgimi onu tarif edecek kelime bulamıyorum gözlerine bakmaya kıyamıyorum ellerimi tutsa bir sarılsa saatlerce ağlarım o kadar doluyum yüreğim sevgim herşeyim kalbimde kelebekeler uçuran adama ait...
Afedersiniz.. şarkıya göre mi soru hazırlıyorsunuz, yoksa sorduğunuz soruya mı bir şarkı buluyorsunuz?
Var dı. Ama çağırmayın kimseyi.
"Yıkıldı yolunu bekleyen şehir,
Şimdi gelsen de bir gelmesen de bir."
Var var da zamanı değil imkanlar el verdiği an ararım gel ulan gel kitapsız derim gelir.
Babam. Amcalsrım, babaannem, dedem... neuse saymıyım.
VAr. Beni aldatan şerefsiz sevgilim var. Kefenlere sığamasın inşallah mezarlara sığamasın
Var misin yok musun kutunda ne hissediyorsun 💸💰 gelsin
Yok kimse. Çağırmam, hatta çağırmadan gelecek olsa da kimse yok
Çok istiyorum gelsin kocaman sarılayım ama gelmesin boş ver
Bu şarkıyı severim ama çağırın gelsin dediğim kimse yok,,, Gelecek olan çağırmayla mı gelicek...😄
Özlem duyduğu kişi için "çağırın gelsin" diyen birinin o kişiye gerçekten özlem duymadığından emin olabilirsin. Aynı şekilde bir kardeşim olduğundan da.
Var tabi
Var ama genelde hayatıma yeni DLC falan indiriyorum gibi ama onlar anılarımda istediğim zaman oraya gidip onlarla oluyorum
Yoktur. Birşeyler yaşanılıp bitiyor anılar kalıyor vede zaten özlem, hasret duyacağım birisinden ayrılmam
2020 yılı son 3 ay emre duydum bütün olanları iyimisin
Yine Ebru Gündeş'in dediği gibi 'güle güle git sen saygılarımla' desem daha cazip olabilir😂
@SmellSmoke çağırın gelsin. 😃
Hayır yok gibi ama...😟😢
Geleceğini bilsem.. ohooo. .
Böyle bir kimse yok 😄
Ben giderim o gelmesede olur
Evet
Korkutmadan çağırın yoksa gelmez. 😃😃
anneciğim ve babacığım
Effy ve Freddy ah ahh
Var :\
Hayır yok
Var da gelmez😑