Sevgilime böyle yapma seni özgüvensiz zannederler dedim diye benimle konuşmuyor?

Son sınıf öğrencisiyim sınava hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum. Dershaneden çıkarken sınıfımdan bir çocuk bana test vs. var mıydı diye sordu merdivenlerde yani beraber iniyorduk ona anlatıyordum hangi testlerin olduğunu neyse sevgilim beni almaya gelmiş arabayla ve bizi beraber çıkarken görüyor ama çocukla iletişimim yok yani aynı sınıfta olduğum sıradan birisi neyse arabaya bindim her şey normaldi güldük eğlendik evime bırakmıştı 2 saat önce. Yarım saat öncede bana soru soran çocuk yazdı sevgilin beni tehdit ediyor diye bende olayı bilmediğim için sordum ne alaka diye sonra çocuk bana anlattı sevgilimin ona dediklerini bende sevgilime gidip dedim niye böyle bir şey yaptın diye o çocuğu sen tanımıyorsun dedi bende böyle yapma seni özgüvensiz zannederler dedim bana sinirlendi ve mesajlarıma bakmıyor arıyorum açmıyor burada suçlu kim kafayı yemek üzereyim gerçekten ya

Sevgilime böyle yapma seni özgüvensiz zannederler dedim diye benimle konuşmuyor?