Tek günde 2000 TL lik kıyafet aldı kendisine sorun değil ama sence de biraz fazla olmadı mı felan yazdım hemen kırıldı gerçekten beni param için mi seviyor çok supheliyim kendisine mini cooper bile alacaktım doğum gununde babam biraz bekle ilişkiniz arasından bir kaç yıl geçsin dedi acil taktik verin sizce çok guvenmemelimiyim kafamda deli sorular
Bana kalırsa net paran için seviyor, bir düşünsene işini kaybetsen nolur? Ben söyliyeyim mi yüzüne bile bakmaz. Seviyorum der ama gözü yavaşça başkasına kayar. Ilk başta unutur seni sonra onun için ayrılmak kolay olur ama sen o gitti diye üzülürsün , bilmezsin ki sen onun için çoktan bitmişsin. Bak böyle sevgilerinize direk parayı göstermeyin, yani bu kadar şımartmayın. İlk başta sizi kalben seviyor mu sevmiyor mu onu hissedin. Haa şimdi tutup demiyorum. Cimri olun ama bir günde 2000 tl ye kıyafet alacak kadar salmayın. Sizede yazık günah, o paralar kolay kazanılmıyor. Ayrıca seni gerçekten sevse asla bu kadar fuzuliye alisveris yapmazdı. Benimde sevgilim var , sana kredi kartı çıkartalım, para yollayayım aylık ne kadar lazımsa , buluşunca bir sürü kıyafet alıcaz kimin yapıcaz, şunu yapıcaz bunu yapıcaz diyor ama asla kabul etmiyorum. Kabul edemiyorum çünkü onunda ihtiyacı vardır. Ailesine göndersin ben zaten hep evdeyim kıyafet almasam , dışarı çıkmasam da olur. Ara da sira da ailemden izin alıp kafede kahve içmeye gidiyorum veya deniz kenarına gidip kafa dinliyorum. Bazen o kadar çok ısrar ediyor ki ben parayı kabul etmeyince onu sevmiyorum sanıyor, bende tamam yollarsın aşkım ama ben onları bankada biriktiricem evlilik zamani masraflarımız, ilerdeki yaşantımız için birlikte yapacağımız şeyler için kullanırız bir köşede durur. İlerde sen birşey yapmak istersen toplu olarak sana veririm. Ben kendimi gecindiriyorum çok şükür fazlasını napayım diyorum Yani arkadaşım eğer sevseydi asla böyle konuşamazdı seninle. O 2000 tl yi gidip köşeye atardı veya o parayı seninle güzel vakit geçirmek için harcardı. Bir avm ye gidip kendine süslü püslü kıyafetler almak için değil. Bu yorumumu ciddiye alırsan sevinirim. Çünkü yaşıma rağmen onlarca kız tanıdım , hemcinslerimi çok iyi taniyorum. Bu kız çok şımarık, samimî değil bence. Yolun açık bahtın güzel olsun. Rabbim seni senin gibilerle karsilastirsin , allaha emanetsin
sadece bu entry'e cevap vermek icin üye oldum. benim de sevgilim para düşkünü, benden ödememi ister. fuzuli harcama yaptırmaya çalışır bana. ilk baslarda gecer sandim sans verdim ama gecmedi. su an ondan hoşlantım gercekten cok düştü ayrilmayi düşünüyorum. çünkü iliskide para meselelri önemlidir. ben 3un 5inde değilim fakat kötü niyetli davrandığını hissettiğim günden beri ona 3 lira harcasam bile bana batıyor. baska arkadaşlarıma icimden geldiği icin bir seyler ismarlamayi da cok severim çünkü bilirim ki onlar mahcup hissederler, sevgilerini her zaman gosterirler. aman ben ödeyeyim sana mahcup hissediyorum derler. bu kiz hicbir sey demiyor. ben odeyeyim diyorum tamam der. 1 gun olsun ben ödeyeyim demedi. artık ona tek kuruş verince içim acıyor. bende bunu düşündüm ve keske dedim benim cebimi de dusunen biri olsaydi. durumum yok yapamam diyince, sağlık olsun hayatım senden önemli değil; bende var ben hallederim diyen biri olsaydi. ya da buna da gerek yok, sağlık olsun baska zaman ortaklaşa yaparız diyen biri olsaydi. keske değer bilseydi ve dusunceli olsaydi. bu yazdığınız yorumu okuyunca dayanamadim ve cevap vermek istedim. cok iyi ve düşünceli biri olduğunuz belli, olgunsunuz da. allah yolunuzu açık etsin, güzel kalbinizin değerini umarim biliyordur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Öncelikle size biz kızların çoğunun manevi hediyeleri, maddi olanlardan daha çok sevdiğini hatırlatmak isterim. Başkasının parasını, kendi parası gibi harcayan üstelik meblağ olarak yüksek bir miktar olan bir harcamayı yapan birinin bazı şeylere önem vermediği kanısındayım. Ben hayatımda kimseden bir şey istememiş bir kız olarak söylüyorum bunları. Üstelik 2000₺ den bahsediyorsunuz. Sokakta 1 lirası olmadığı için ekmek alamayan, çöpleri karıştıran onlarca insan var. Onun bir elbisesi 2000 kişinin boğazından 1 ekmek geçmesi ile aynı şey değil mi sahi? Üstelik yüz yüze bakıyorsunuz, insan istemekten utanmaz yahut çekinmez mi? Ben sevgilinize pek ısınamadım. Sizi paranız için sevip sevmediği hususu hakkında net bir şey diyemem, kimsenin mutluluğuyla oynamak istemem. Sadece, tüm yaşamınız boyunca ona bir şeyler vermek zorunda hissetmemelisiniz. İlla bir şeyler verecekseniz, sevginizi verin. En güzel hediye değil midir? Durumunuz iyi olmalı, bir araba alacak kadar. Lâkin Bunun yerine oturup ona bir şiir, bir mektup yazın. Çok daha mânâlı bir hediye olmaz mı sahi? Ve ufak bir şeyi daha eklemek istemekteyim, bir kız kırıldığında kalbinde ufak bir çatlak oluşur ve bu çok zor iyileşir lâkin ne hediyelerle ne de sürprizlerle. Sadece sevgiyle.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok o istemiyor mesela canı sıkılınca onu avm ye götürüyorum sinemaya felan da gideriz diye sonra kıyafet mağazaları önünden geçerken beğendiğin ne varsa istedigin kadar alabilirsin diyorum baya bir şey alıyor benim için sorun değil isterse bütün mağazayı alsın ama yeter ki beni sevsin paramı değil bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye doğum gününde ona neredeyse en sevdiği arabayı mini cooperi alacaktım tabii para benim değil babamın sonuçta babam bana biraz öğüt verdi bu kiz seni paran için sevebilir oğlum dedi ilişkinizde bir kaç yıl geçsin sonra böyle büyük hediyeler alırsın dedi ben de ısrar etmedim ama şimdi ona babamın iflas ettiğini tek kuruş paranızın kalmadığını yazacağım bakalım ne tepki verecek yaklaşık 1 hafta onu iflas ettiğime inandiracam eğer beni gerçekten param için seviyorsa tek dakika daha durmadan onu terkedecem..
Sen onu sınavdan geçebilirsin yani ona gidipte artık benim hiçbir şeyim yok diye inandırıcı şekilde söyleyebilirsin eğer o yinede olsun ben yinede seni seviyorum diye söylerse ama inandırıcı olmalı öyle yapmalısın ki o inansın işte böyle eğer seni seviyorum diye söylerse o zaman sen ona ben şaka yaptım diye söylersin yok eğer ne senin hiçbir şeyin yok mu diye Üzerine bağırsa yani senin hiçbir şeyin yoksa benim seninle hiçbir işim yok tarzında bir şeyler söylerse o zaman o senin paranı seviyor demektir
hiç kimse sevgisiyle konuşurken bu kadar net türkçe konuşmaz. kısaltma olmaması da ilginç.. ayrıca yok birtanem şaka yapıyorum mesajından emojilere kadar 3 dakika geçmiş. belli ki düşünerek yazılmış. bir daha dene kardeşim bu kez olmamis :)
2
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Troll olduğunu düşünüyorsan konuşmanın öncesini de atabilirim
Kullaniliyosun ya sen resmen yazık valla 😓 ben bile sinir oldum bu nasıl bir kız hala beni kullanıyor mu diye düşünüyor musun? Sorunun cevabı WhatsApp konusmalarinda var zaten. Kullandirtma kendini daha fazla ya kazaniyosunuz böyle boş beleş kızlara yediriyorsunuz paranızı
Şimdi şu var sevgili oldun diye sevgilinin her dediğini almak zorunda değilsin. Sen haklılığını sen al dedinde ben almadım mı üzerinden anlatmaya çalışıyorsun. Seninle birlikte güzel vakit geçirmek istiyorsa parasız yap bunu sevginle. Ve zarf at ona babanın işlerinin iyi gitmediğini falan yaz yani iflas ettik para kaynaği kurudu gibisine ama görsün bu parasızlğnı tepkilerine iyi bak iste o vakit anlarsn gerçek yüzünü
Henüz evli değilsiniz ki tereddütsüz ona pahalı şeyler alabilesin. Ya bir gün ayrılsanız, başka ihtiyaçlarına verebileceğin parayı bulamayacaksın. Çok da harcıyor seni düşünmeden. Yani paran için senle olsa bile bence senin yaptığın doğru değil ki.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni param için sevdiğini düşünmek bile beni bitiriyor belki de haklısın 🤔
Alışveriş & Hediyeler konusunda 990 cevap paylaştı.
Ben sevgilim ısrar etse bile bir şey aldırmadım kendime. Evli değiliz bir şey değiliz. Hediye alsa hadi neyse de. 2000 tl lik elbise de faydalanma olmuş sanki. Ne gerek var. Bilemedim. Insanların içi belli olmuyor.
Moruk 700 tl iki tane zenci alırdın taş gibi hatunlar var ya sjsj 300 tl rezidanstan Deniz manzaralı günlük apart viskini yudumlayıp bir ona bir buna sıbaha kadar ver yansın sjsjs
mesela sevgilim banada süprizler vs mum ışığında masa vs hazırlattı aklımı çeldi ama şimdi uzun süredir bişey yapmıyor süpriz olarak şu an ilgim yok olmadıda ona tam tersi artıyor ilgim bikere fakir bir kızla neden birliktesin sevgili dediğin sen hediye alırsın o senin paranla alırsa seni kullanıyırdur ama yemek yerken hep sen öde mesela erkeksin lafını etme sen hediye almayı bırak ekstra süprizi bırak eğer sana daha çok ilgileniyorsa seni seviyodur ama yok sıkıntı yaratıyo ayrılmaya getiriyosa bilki paran için ki biraz öyle görünüyo bence kendi maddi durumuna yakın bir kız bul
En İyi Cevaplar