İkilemde kalmaktan yoruldum gerçekten seviliyor muyum bilmiyorum. Denk geldik dediği kızlarla buluştuğunu görüyorum. Karıştırmam mesajlarını falan ama yazarken daha yeni yazdığı kişiyle konuşması silinmiş görüyorum. Doğru düzgün çalışmıyor ve her şeyi ben karşılıyorum. Tatil masrafları yeme içme giyim her şey... Beni kullanmak için mi benimle gerçekten seviyor mu bilmiyorum :( Aldatır mı emin olamıyorum ve bir ilişkide en çok güven isterim bunu bulamıyorum. Anneannem dedem ayırmak için uğraşıyor sürekli onun derdi para diyorlar ona mı kaldın yorumları arasında kalmaktan yoruldum. Nasıl anlarım beni gerçekten sevdiğini?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın sebeplerden yola çıkarsak erkek arkadaşın seni değil, paranı seviyor. Normalde erkekler bu tarz konularda oldukça gururludur, kolay kolay bir kadından ne para isterler, ne de para kabul ederler. Mutlu bir yuvaya sahip olmayı arzulayan, sorumluluk sahibi bir erkek evde yatıp sevgilisinden para talep etmek yerine çalışır ve kendi ayaklarının üzerinde durur.
Aşk mı, para mı?

Eğer erkek arkadaşının seni gerçekten sevip sevmediğine emin olmayı istiyorsan bir süre paran olsa bile paran yokmuş gibi davranmalısın. Tıpkı onun gibi sen de sıkıntıda olduğunu, ödemelerin, borçların olduğunu söyle. Bunu dile getirdiğin an senden uzaklaşıyorsa anlamalısın ki zaten seni değil, paranı seviyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAklınıza bu soruları getirttiğine göre çokta masum değil demekki!
Seven erkek ,
Ileride kuracağı yuva için çaba harcar,, mesela çalışmıyor demişsiniz, bu önemli bir nokta , ileride de böyle sorumsuz davranma ihtimali çok yüksek. Böyle biri sizi gercekten sevse bile mutlu olamazsınız.. iyi değerlendirin , ilerde üzülmeyin
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız :(
+1 yılDoğru düzgün çalışmıyor diyorsun bu sorumsuz olduğunu gösteriyor. Mesajlar konuşma silinmiş diyosun buda senden bişeyler sakladığı anlamına gelir güven veremez o sana. Onunla devam edersen ömür boyu onu taşımak zorunda kalacaksın. Boyle durumlarda duyguların seni yanıltır. Aklinla hareket et. Sonra ne işi senin gibi birinin böyle anlattigin gibi bir adamla paranı yiyor ve emin ol arkadaşlar inada bunu gururla anlatıyor hem parasını hem onu diye biraz ağır konuştum ama kusura bakma gerçekler böyle 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki de değildir diyor kalbim denesem ne yapabilirim emin olmak için
- +1 yıl
Herşeyi onun üstüne yükle masrafları bakalım ne diyecek yani bir süre yedirme tepkisine bak.
Soran+1 yılDeneyeyim teşekkürler
+1 yılSen aptal mısın?
diye sormak istedim öncelikle aptal degilsen bile biraz saflık var gibi..
Hiçbir erkek kadının her şeyini karşıladığı bir hayatı kabul etmez..
Yani ben buna aşk demem
kusura bakma ama senin saflıgını kullanıyor..
Bak bakalım dene işler ters gitti para tükendi de ne yapacak,312 Yorumla
Soran+1 yılBirden tükendi diyemem o kadar aptal bir insan değil anlar yani kafam karışık
- +1 yıl
Bence en mantiklisi onu sepetlemen kafan neye karisim adam sebi sömürüyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bal gibi kullanıyor seni uyanık ol acuk
Bunu anlamak için görüşlere de ihtiyacın yok ama saf veya körsün heralde.00 Yorumla
+1 yılValla yazdıklarını sesli okursan anlarsın zaten.
''Doğru düzgün çalışmıyor ve her şeyi ben karşılıyorum. Tatil masrafları yeme içme giyim her şey... Beni kullanmak için mi benimle gerçekten seviyor mu bilmiyorum'' neden sen karşılıyorsun kızım saf mısın? Tabii ki paran için beraber. Bunu anlaman kolay zaten kes para akışını bak nasıl vuruyor tekmeyi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Bence ilk olarak şu dene para bitti gibi yaklaş diyenleri at kafandan. Bunları yapmak zorunda değilsin. Evli değilsen eğer ben artık çocuk istiyorum sinyalleri ver eğer yan çizerse senle hayat istemiyor demektir. Ve seni aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalış mesela senin tipin tarzın güzel mi onunki nasıl arabası var mı senle mi çok vakit geçiriyor yoksa ayrı daha çok mu takılıyor. sürekli bahaneler uyduruyor mu sürekli kısa konuşmalar flan yani ilgisiz gibi ve hep belirsizlik mi yaşıyorsun? Bunları kendine sor ne kadar süredir berabersin hatta bana mesaj atar mısınız ordan konuşalm. Bu sizin para verme olayınız nasıl başladı ve sıklaştı.
10 YorumlaAşk gözünü kör etmiş.
Sen cidden ağır malsın ilerde de kafanı taşlara vuracaksın azıcık gururun haysiyetin varsa terket.
bir asalak bulmuşsun yapışmış sülük gibi, daha zenginini bulacak bk çuvalı gibi kalacan ortada haberin yok. Beynini kullanmayı dene bence.
Yarın ağlayacaksın ben ona çok emekler verdim o beni terketti. Seni sevmiyor sevmeyecek haberin olsun senden daha iyisini bulduğunda seni sümüklü mendil gibi buruşturup doğrruuu çöpee.
Bu kadar aptal olma kendini kullandırma, bu kadar mı açsın erkeğe ya onurun yok mu senin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılOkurken bile bana kendimi kötü hissettiren bı olayda halen öyle asalak gibi üstünden geçinen birine inanmak için bir umut arıyorsun paranı yediği senden birşeyler gizlediği aklının kalbinin senin yanında olmadığı aşikar erkek para öder kadın elini cebine atmaz ne kadar yanlışsa erkeğin durup kadının ödemesi de o kadar yanlız daha cicim aylarinizda böyle aorumsuz bir varlıkla bir ömür geçinmeye çalışkan safliktan baskasi değil gün bugün diyin ve bundan sonra 1 TL paranızı harcamayın ve para bitince göreceksiniz o asalakta gidecek bu harcadığınız parayı siz kazanmiyordaniz eğer daha da yazik artık para kazanmak zordan bile zor lütfen ondan uzaklaşın
00 Yorumla Buradaki kız yorumlarına bakınca sakın kadın erkeğe para yedirmez diyenler anlaşılan erkeklerle paraları için olduklarını dile getiriyorlar sanırım eğer öğleyseler bu seferde o r os... luk yaptıklarını bilsinler sonuçta parası varsa siz erkeklesiniz parası yoksa değilsiniz demekki siz parayı sevip adamı sevmiyorsunuz. Tabi olay farklı yani buradaki soruyu soran arkadaşım benimde bir kız arkadaşım var zamanında erkek arkadaşına çok destek çıktı ve şimdi eviililer ve çocuk işinide yoluna koydu ve evli çocuklu fötürüyorlar hayatlarını güven kısımlarını farklı şekilde dwğerlendir hee herşeyini değil ama arada senin paran geçsin arada onun parası ama gep senin olursa bedavacı bir çocuk bulmuşsun demektir hem şehveti duygudan seninle rahatlar hemde cebine eli gitmediği içinde parasal olarak rahat olur bu kadar rahatlık iyi değildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eskiden bende böyle bir durumda kalmıştım çalışmıyordum
sonra hayatıma bir kız girdi kız varlıklıydı ama ben ona yakışabilmek için işe girdim
çalıştım
bir baltaya sap oldum
çünkü kadın erkeğinin yanında kendini güvende hissetmek ister ona sığınabilmek ister. Kız bilmek ister ki sevdiği dimdik arkasında.
Bende böyle olmaya çalıştım işte.
Sevince insan böyle oluyor. Seninki seni sevmiyor emin olabilirsin32 Yorumla
Soran+1 yıl☹️☹️☹️
+1 yılŞu soruları sorman bile aranızda derin bir güven problemi olduğunu gösteriyor. Zira sorumsuz olacak ki aynı zaman da tüm giderleri siz karşılıyorsunuz. Zira aranızda ki muhabbetin sona ermesine bu bile yeterli sebeptir. Bence her seyi bir gözden geçirin derim. Hayat böyle devam etmez ve böyle biri ile yuva kurulacak kadar yaşamınız basit degildir diye düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılErkekden önce hesap ödeyen, para veren, hediye alan kadınların ortak özellikleri ilgi gorememeleridir. Görmek istedikleri hareketi örnek olarak kendilerinin yapmalarıdır. Bu istek o kadar büyük olur ki her ilişkilerinde kullanırlar. Ve param için mi derler. Normal bir insan evet para için diye büyük resmi görürken ilgi bekleyen yavrucuklarimiz bunu görmezden gelir. Hak etmeden ödüllendirme, ödün verirsin!
10 Yorumla
+1 yılHayat müşterek, gerekli yerde sen gerekli yerde ise masrafları onun da karşılaması gerekiyor. Ben kız halimle iki defa üst üste hesap ödetmem. Ama bu işte her şey senin cebinden çıkıyor, karşında ki insanda çabalasa, mahcup olsa veyahutta şüpheye düşürücü hareketleri olmasa belki normal karşılanabilir. Seni sevip sevmediğini ona maddi olarak hiç bir şey verme, bakalım sen olduğun için mi yoksa paran için mi yanında anlarsın. Ki muhtemelen görünüşe bakılırsa paran için seninle. Sana başka bir boyut daha söyleyeyim her iki cins içinde çok kahredici bir durum bu, seni bu şüpheye düşüyorsa eminim vardır bir bit yeniği
10 Yorumla
+1 yılYani sende bu sorulari sorduruyorsa ve calismak icin gayret gostermiyorsa oyledir diye dusunmekteyim. Herkez issiz kalabilir is bulmakta zorlanabilir. Eger bu durumu cokda takmiyorsa ve bunu degistirmek icin ugrasmiyorsa ve sen biseyleri odediginde uzulmuyorsa dert olmuyorsa oyledir diye dusunuyorum
10 YorumlaAllah’a büyük konuşmayayım da hayatta son yapacağım şey bir erkeğe para yedirmek yapma bence vazgeç. Ablamda senin gibi aynısını yapıyor ben çok üzülüyorum ben erkek arkadaşım benden bir hafta tatile gittik yarısını aldı diye içime dert ettim konu para değil seven insan bunu yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılBence para eğer zenginsen yani.. baksana her şey onu gösteriyo resmen.
Üzmek istemem ama %90 falan derim ben ama keşke öyle olmasaydı.. ayrılmak istemiyorsan da para falan konusunda daha dikkatli ol. Sevgilisi yüzünden zor duruma düşmüş bir kızla tanıştım ben geçenlerde. Dikkat et..00 YorumlaSenimii, paranımı? Üçüncü ihtimal: belkide ikinizi birden seviyor. Bu guzeldir. Zenhinsin diye nefret edecek degilya. Fakaaat Dördüncü ihtimal: Eğer evlenmediğiniz halde cinsel birliktelik yaşıyorsanız bu durumda : para ve seks , sevgiyi gölgede bırakır ki böyle bir ilişki bitmeye mahkumdur... İhtiyarların analizlerini de kulam ardı etme sakın, Onların önsezileri ve teşhisleri genellikle doğrudur...
00 Yorumlaanladığım kadarıyla elinde bu cocuk dışındada çok seçenek yok
yani anlatttığın belirtileri yakalamışsan ve şüphe içine düşmüşse bir daha çıkmaz o ve hayrınıda çok göremezsin. Daha açık yazmam gerekir mi? Gerekeni yap yani biliyorsun bizden onay bekleme...
ama zor işler tabi :)00 Yorumla
+1 yılYagli kapi bulmuş gibi geliyor canım k. bakma erkek adama yakışır mı surekli kadın hesabı oduycek? bazi erkekler böyle kadınlara meyilli.. bilmiorm günah almak istemem ama bu işte biraz tuhaflik var anlattıklarına bakılırsa.🙄🙄
20 Yorumlaşahsen ben bir kadının gölgesinde yaşayamam kendimi erkek gibi hissetmem ezilirim parasız kalmasanız bile bir dönem parasız kalmış gibi yasarsanız b, süre sonra kadın/erkek gerçek niyeti çıkar ortaya
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemek isterim de ben yalan söyleyemem ki illa belli olur yüzümden ☹️
+1 yılBize anlattığına göre bizde aynı şeyi düşünüyoruz buradan öyle gözüküyor yani güven görmediğin mutlu olamadığın sorguladığın bir ilişkinin içinde olma adam mı yok
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. "Aldatır mı emin olamıyorum" çok safsın bebeğim. Bu saatten sonra da benimi paramımı diye teste tutma adımı. Sal gitsin gitsinde bir kurta rastlasın görsün ebesinin nikahını.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBana miras kalabilir de ama almayı düşünmüyorum de ailem le ters düşmek istemiyorum falan de tepkisini ölç
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
bır bayandan para mı alınır allah askına? yapma kuzum gunah senın kendı paran o bırıktır. sevdıgın ınsan sana destek olur sen degıl. evlı olsan tamam herseyınız ortak dersın onu anlarım ama lutfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Sürekli parayla ilgili espriler yapıyor bir al mi değil mi anlamıyorum bazen çok seviyormuş gibi bazen de umrunda değilmişim gibi anlam veremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yazdıklarına bakılırsa çok bariz şekilde seni ve paranı kullandığını gösteriyor.. Bu gidişata bir dur demelisin. Seni sevmediği zaten belli yoksa bu kudar onursuz bu kadar gurursuz olmazdı sana karşı gerçekten sevseydi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Ekonomik durumunun onu kötüye gittiğini inandır. İşten ayrıldığını şu sıralar ekonomik durumunun kötü olduğunu falan söyle. Hatta ona oyun oynayabilirsin. Baktın senden ayrılıyor demek ki seni hiç sevmemiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDost acı söyler ama Kusura bakma ama seni sevdiğini düşünmüyorum.
Bir erkek olarak kadının parasını sevgilim de olsa yemem,
Bizlere uygun değil çalışır paramı kazanırım genede kadının parasına dokunmam hesabı bile ödetmedim bugüne kadar00 Yorumla Seviyor olabilirsin tabiki.. ama konu gözü paradaysa ve en önemlisi sevilmedigini hissetmiyorsan bırak gitsin. Ve bu tür kisiler hep nankör çıkar zamani gelir ona yaptiğin her şeyi hiç bişey yapmamisin gibi davranir cok zoruna gider aynisini yaşadim yinede sen bilirsin sen buraya bakma içinde ne geliyorsa öyle yap
00 YorumlaKadın yoklukta erkek varlıkta belli olur diye dememiş, diyen ve seninki yoklukta b. ka sarmış gibi görünüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBüyüklerini dinlemelisin bence canım onların gördüğü muhakkak bişiy vardır kaldı ki bende öyle hissettim üzgünüm üzülmeni istemiyorum canım erkek bulunur da aile büyüklerimiz bizim için öok kıymetli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz yazınca ben bile gıcık oldum.. Gerçekten aşıksın sanırım gözüne perde inmiş.. Kendini biraz çek, gözlemle ve onu dene.. Gerçek yüzünü gör ki keşke demezsin..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama seni sevdiğini düşünmüyorum.
Bir erkek olarak kadının parasını sevgilim de olsa yemem,
Bizlere uygun değil çalışır paramı kazanırım yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi kaybettiğini ve maddi olarak zor bir dönem geçirdiğini söylemeyi deneyebilirsin. Elinde bir şey olmazken de yanındaysa senindir. Ama nasıl bir ortam var biraz daha detay verirseniz?
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani para dedenlerinse mesela git ona taşın beni kovdular kavga ettik falan senle yaşayalım hemen evlenelim benim artık param yok iş bulalım falan de
+1 yılMaalesef ki seni kullanan birisiyle berabersin ha illa birine para yedirmek istiyorsan gel arkadaş olalım bana yedir bebekk 😄😘
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimin ustune kredi cektim. Sifir araba aldim defalarca aldattim. Ama bazi kizlar gercekten sevildigine inaniyor. Erkek icin onemli 2 sey vardir. Para ve seks bu ikisi kimdeyse biz ordayiz. Sevgi ask felan sacmalik
22 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin de sevdi seni
Soran+1 yılNasıl inandırdın kadını
+1 yılşüpheye düşüren sevgi de her zaman bir problem vardır, en ufak bir kuşku bile dogrudur. Cok kez gördüm bunu yol yakınken vazgec
10 Yorumla
+1 yılParayı kes yalan at ailevi de işler kötü de ve gör, sevgilin kaç yasında
20 YorumlaAnneannem ve deden demiş. Büyükler görür senin göremediğini... Aklını kullan ayrıl
20 Yorumla
+1 yılAklını başına toplamalsn biran önce tabiki para için seninle birliktedir aşağlik adam olsa paranı yer mi senin
00 Yorumla
+1 yıl👏👏👏👏👏 Şu yaşıma geldim bunun kadar enayisini görmedim ohhh karakter yerle yeksan olmuş 👏👏👏👏👏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yahu aklinda bukadar şupe birakmasi bile dogru bir ilişki icinde olmadiginin ap acik gostergesi sen hala mantikli bir cevap ariyorsun.
00 Yorumla
+1 yılOnu bırak benimle sevgili ol köpek gibi severim 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😆😃😁😃
+1 yılBence de kullanıyor.
Hatta aldatıyor.
Üstüne paranı yiyor.20 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin benzer ilsikiyi yasadim sonunda boynuzlandim :))) tercih senin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendinizi bu sıkıntılara sokuyorsunuz ki
Hemen ayrılın
Çalışmayıp kadın parası yemek hoş degil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDene onu. Yemek ye birlikte cüzdanımı unutmuşum bugün sen öde de. Sonra artık ödeyemem biraz kısmam lazım harcamalarımı de alışverişteyken. Bak bakalım ne yapacak?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEk olarak şunu eklemek isterim ki, kadın erkek fark etmez hesabı öderken tek bir taraf ödeyip diğer taraf ses etmiyorsa orada bir sorun vardır. Benim sevgilim öder bana ödetmez. Fakat ben her seferinde karşı çıkarım bu duruma, ödemesi beni rahatsız ediyor. Mecbur değil benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödemeye. Ve sen diyorsun ki tatili ben ödüyorum? Bu böyle küçük bir olay değil yani. Gözünü seveyim ilişkini bitir onunla. İzin verme seninle paran için olmasına. Daha iyisini bulabilirsin, seni sevecek birini bulabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonu aşk olunca kendinizi kaybediyorsunuz. Gerçekleri göremiyorsunuz. Harcatmayın kendinizi şöyle erkeklere. Yeter be kardeşim. 😔
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mudur ☹️
Cevap sahibi+1 yılOlaylara duygusal açıdan baktığın için göremiyorsun. Tabii ki sevmiyor. Şu yazdıklarını bir başkası okusa aynı şeyi söyler.
+1 yılGüven ararım ama bunu bulamıyorum demişsin, bence bunun üzerine söylenecek başka söz yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Meow
- +1 yıl
Meoewwww 🐈
+1 yılParan için seninle beraber belli. Ona çok borcun olduğunu ve bana para bul gibi laflar et. Dışarda buluşmayın hatta bikaç hafta zaten paranın olmadığına inanırsa kendi gider. Bu arada ne iş yapıyorsun ona baktığına göre durumun baya iyi
00 YorumlaParanızı yiyen bir Erk var ve siz hala neyine emin olamadınız bilmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Anlattığına göre sevmiyor kadın da ya da erkek te paranın önemi yok sadece sevmiyor bu seni belli
10 YorumlaBiraz Aptal Gibi Hareket Etmişsin Be Kızım Para Tükenince Yanında 1 dk Bile Durmaz
00 YorumlaZor durumu görmeden anlayamazsın. Büyükler az çok bişeyler hissetmişlerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu dünya ne garip, biz sadece sevecek birini arıyoruz; millet yolunu buluyor...
00 Yorumla
+1 yılParacı para bittimi herşe biter.
Oyun oynucan borcunuz vardı herşeye haciz geldi gibi felan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum sanırım onu seviyorsun bu yüzden ona toz kondurmak istemiyorsun ama sana acı bir şey söylemeliyim ki ananen ve deden haklı
10 Yorumla
+1 yılÇalışıyorsan işten kovulduğunu söyle
Ondan para falan iste harçlık gibi tavrı belli olur20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadının parasının yenmesi zaten baştan ofsayt nasıl bir karakter bu uyuz oldum !
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mudur ☹️
+1 yılSeni gerçekten sevse paranı utanmadan çıkılmadan yemez. Üstelik diğer kızlarla aldatıyor seni bu açık ve net.
00 YorumlaSenin Mesleğin ne bu bir, onun yaşi ve senin yasin kaç bu iki, üçüncüsü o kızları sende tanıyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bunu nasıl yapabilir aklım almıyor valla sende hala paranı yediğini anlamamışsın gercekten bravo 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılbu profilde bir adam hem paranı yer hem döver hem aldatır
sen gel beni dinle
geleceğinizi şimdiden gördüm02 Yorumla
Soran+1 yılAldatma konusunu açar gibi oldum ben böyle bir serefsizligi asla yapmam falan dedi. Döveceğini zannetmiyorum kadınlara el kalkmaz anlayışında biri biri ama beni sevdiğine de emin değilim
- +1 yıl
sanki dövecekler baştan söylüyor ha sende 😂
+1 yılİflas ettiğini ya da işten çıktığını söyle yüklü miktar borç iste
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?