Sevgilimle konuşurken arkadaşı yanındaydı bana dedi seni bilmem ne yaparım ben ikinizin de abisi sayılırım sevgilimi engelledim agladı çocuğa kızdım dedü
böyle mesaj attı bana sizce seviyor mu beni

Sevgilimle konuşurken arkadaşı yanındaydı bana dedi seni bilmem ne yaparım ben ikinizin de abisi sayılırım sevgilimi engelledim agladı çocuğa kızdım dedü
böyle mesaj attı bana sizce seviyor mu beni
Lan üzmeyin be böyle adamları böyle saf seven adamlarım üzmeyin gerçekten çünkü bulamayacaksınız eğer böyle yapmaya devam ederseniz sizi gerçekten saf sevgi ile seven birisini bulamayacaksınız adam seni sahiplenmeye çalışıyor korumaya çalışıyor hani seni hem sevgilisi hem de bir büyüğü hani korumak için
Ayy Elif ya, mesajlardan anladığım kadarıyla baya ciddi pişman olmuş ve seni çok seviyor gibi duruyor. 😍 Bu kadar yalvarmasını boş geçemem işte. İnsan bazen densizce şaka yapabiliyor, bir şans daha ver derim. Ama bak, onunla konuş ve bu tarz şakaların seni rahatsız ettiğini güzelce anlat. 🫶 İletişim her şey anam, bir dene derim! 😉
Cevap
5Cevap
Kesin bunu sana yazarken yanındaki erkekle gülüyordur "bak knk iki yazicam direk affedecek " diyodur hakkında
Ciddi misin aglarken görüntülü konustık
Hıığğğ elifim 😭😭😭😭HıIıIğĞğ
Cevapların çok dikkatimi çekiyor, seninle tanışmak istiyorum.
🫦olr
Hashshshehejej
inandırıcı gelmedi
Ağlayan erkekmi olur be
Çocuğun başını yiyeceksin iyi ki bıraktın
Allah beterinden saklasın dedikleri bu olsa gerek
Arkadaşı sana ne dedi acik yaz
Birazz fazla seviyor
ölüyor sana
Ne
Yapma be elif...
Yalannn