Sevgilim bana değer vermiyor mu?

Doğum günümde ufacık bi masa lambası ile çok alakasız bi duvar süsü alıp gelmiş bi milyoncudan alınan şeyle. Ne bi pasta ne başka bir şey aldı pastaneye gidip ben seçtim onları ödedi sağolsun ama insan süpriz yapar önceden alır.5 yıllık sevgiliyiz yılda 1 kez hediye alıyor o da doğum günümde bana eskiden pahali bi çanta almış ama beğenmemiştim dedim ki madem bu kadar para verdin kullanacagim bi şey olsun dedim değiştirdim. Ondan sonra hep ucuz seyler aldi gecen doğum günümde de basit bi kitap aldi roman bile degildi sıkıcı bi biyografi kitabı. Ben onun doğum gününde pasta aldım kutladım akıllı saat aldım hediye olarak. Kendi arkadaşlarım peluş ayı biri de çiçeksepetinden çiçekkeklerden almıştı. Annemde dedi arkadaşların daha çok deger veriyor sana bunlar ne dedi insan kırılıyor haliyle. Maddiyate önem veren biri değilim ama yılda 1 kez alıyor zaten yeni tanıştığın birine alınacak hediye gibiydi. Ben ona sadece doğum gününde degil kendine bi şey alırken bile ona bakıp begendigim bir şey varsa alırım.
Sevgilim bana değer vermiyor mu?