Erkekler neden sevgilisine sevdiği halde sevgisini belli etmez ? Yorumlarınızı alayım
Cevabın nedir?
+1 yılerkekler yapısı ıtıbarı ıle ıclerınde yasarar genelde ulu orta yasamayı sevmez. daha kapanık yasar. cok takmayın az rahat bırakın bızı. :) sızın gıbı davranmamızı ıstıyorsunuz. bı dusunsenıze kadın gıbı dusunen kadın gıbı davranan kadın gıbı seven bı erkek valla tıksınırsınzı erkeler ole olsa :) erkekler sevgısını bellı eder sahıp cıkma aıdıyet duygusu varsa onu anlarsınız zaten bırak ta oda ıcıden sevsın... sen onu her aradıgında ılk konustugunuz gunku kadar heyecanlı gozlerıne baktıgında ılk gunku kadar utangac ya da ıcten bakıyorsa sana sevıyordur zaten . dha ne olsun.. o damala bı omur paylasılır zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1- Ya yapısı ve karakteri itibariyle sadece belli miktar belli eder sevgisini, sevgiyi yansıtma derecesinde onun yapı olarak yansıtışı farklı olabilir
2- Genelde ne kadar belli edersen o kadar karşıdaki elde hisseder karşısındakini, bir süre sonra bu rahatlık bencilliğe dönüşür ve kişiyi kötü bir insana da dönüştürebilir, bir nevi kaybetme korkusu vermek diyebiliriz.
3- Sevmiyordur, bu yüzden yansıtmamaktan ziyade yansıtmıyordur.
cut.910 Yorumla- +1 yıl
2 gunluk bir ilişkim var 2 senedir birbirimizi tanıyoruz yaklaşık 2 kez çıktık bu 3.sü cuma akşamı baya seviyorum özlüyorum iltifatlar falan yağdırıyodu yarınsı böyle bir geri çekilme bir soğukluk bir takmama ilgisizlik romantizmin ağzına s*çma gibi vs. davranıyordu bende tabi sevip sevmediğinden şüphelendim hal böyle olunca şimdi bu anlattığım hangi dediğin maddeye giriyo
- +1 yıl
Hiçbiri.
2 günlük ilişki
Daha taze yürüyen bir ilişki
Bir hızlı bir yavaşlayan ilgi ve iletişim
Dengesiz gidiyorsunuz şu an, birşeyleri bilsen dahi senin sen olmaktan yapabileceğin başka birşey yok. Akışına bırak. - +1 yıl
sevmekten bahsetme
Daha yeni yeni başladınız, hoşlantı ve ilgi vardır şu an tam oturan hiçbirşey yok şu anda. O yüzden akışına bırak diyorum işte, aylar filan geçse hadi neyse, daha kısa süre geçmiş.
Ve mesele uyumu yakalamak, bu da zamanla, iletişim kurarak olur. - +1 yıl
-İlgi vermezse ilgisiz bırak, iletişim kurma ama iletişim kurmaya çalıştıgında mutlaka cevap ver soğuk da olsa
-Yanlışı mı oldu, AFFETME! çünkü o affetmezdi. - +1 yıl
Söyleyeceğimi söylemiş usta bize söz düşmez.
bence bunu erkek kız olarak ayırmamak lazım. aslında her insan gerçekten birini sevdiğinde mutlaka bunu bir şekilde belli eder farkında olmasa bile. önemli olan o sevgiyi gösterme biçimini sizin fark etmeniz. belki elinizi her zamankinden daha sıkı tutması bile bir sevgi göstergesi olabilir. sevgiyi illa ki sözlerde aramamak lazım.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Aldıkları eğitim tarzından : ''Sevdiğini söyleme şımarır..'' , '' Erkek adam sevgisini göstermez..'', '' Karı gibi seni seviyorum denir mi lan,ağır ol biraz '' sözleriyle büyütüldükleri için..
Böyle büyüyen erkeklerin de elbette odundan farkı olmaz..50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
58Cevap
4s olayı.
seven s.lir - s.en sevilir yani
şahsen çok sevdiğim bir insanı sırf bu yüzden kaybettim.
artık ilişkilerimde kendime hakim oluyorum.
insan psikolojisi sonuçta eğer karşı taraf çok aşırı ilgi gösterirse şu düşünceye kapılıyor "demek ki ben bundan daha iyilerinide elde edebilirim" "o bana layık değil"
zamanla bilinç altında bu düşünceler iyice yer ediyor ve karşı taraf anlamsız bir şekilde sevgilisinden soğumaya başlıyor.30 YorumlaBasit; ''sana ihtiyacım yok, sen olsan da olur olmasan da olur ama olsan çok güzel olur '' gibi bir mantık :D Erkekler elinden kayıp gitmesinden korktuğu için ona muhtaç kalalım ağlı kalalım şımarmayalım gözümüz yükseklerde olmasın ve onlardan ilgi alaka sevgi bekleyelim diye öyle davranırlar :D
31 Yorumla- +1 yıl
2 gunluk bir ilişkim var 2 senedir birbirimizi tanıyoruz yaklaşık 2 kez çıktık bu 3.sü cuma akşamı baya seviyorum özlüyorum iltifatlar falan yağdırıyodu yarınsı böyle bir geri çekilme bir soğukluk bir takmama ilgisizlik romantizmin ağzına s*çma gibi vs. davranıyordu bende tabi sevip sevmediğinden şüphelendim hal böyle olunca :)
belli edersek başımıza gelcek belli
link00 YorumlaBu sorunun cvbı bence derin.. beni biri üç senedir engellediğim halde aradı ulaşmaya çalıştı konuşurken hiç sohbet etmez yazmaz aramaz cinsellik konusunda konuşmak istediği için benim tavrım net olduğu için istemediğimi söyledim rahat tavırlarına sinir oluyorum en son bir seneye yakın gene engelliydi bende ınstadan ulaşamadı arkadaşından aradı Berat kandili gecesi yine umursamaz tavırlar yapıyor böyle birine nasıl davranmam gerekiyor ya yardım edin erkekler siz özellikle bu düşüncede olan bir erkek neyin peşinde sizce
00 Yorumla
+1 yılErkekler diye genelleme yapmak doğru değil bu konuda. Bazı insanlar için geçerlidir bu durum kızlarda da aynı durum mevcut. Bazı insanlar tecrübeleri doğrultusunda sevgisini belli ettiği taktirde karşı tarafın pohpohlanıp poposunun kalkmasından korkar. Daha çok ilgi bekler ve gösterdiği ilgiyi yansıtmaz. Kaçan kovalanır kanununu uygular =)
10 Yorumlaaslında belli ediyorlar ama kızların sevgi dili daha farklı olduğu için belli etmiyor sanıyoruz.
mesela bana göre sevgisini seni seviyorum diyerek belli etsin diye düşünrken aslında o sana aldığı ufacık çikolatayla bile sevdiğini söylüyor.
anlamak lazım...10 Yorumlatalep kanununda bir mala talep artarsa o malın fiyatı yükselir ve arz edilen bu mal değerlenir...o yüzden sevgini belli edince şımarma oluyor bir tek kendi var sanıyor ve ona muhtaç olduğu düşüncesine kapılıyor bu bence trajik bir durum ve vazgeçilemez kimse yoktur bu dünyada...tabiki piskonörolojikde olabilir bazı insanlar içlerine kapalıdır duygularını belli etmez bununda etkisi vardır...ama önyargıya sebeb olacak bir durum değildir bence..herkesten aynı şeyleri bekleyemeyiz..
00 YorumlaKadınlar erkeklere nazaran daha duygusal ve sevecendir, yakınlık ve ilgi düzeyleri bir tık daha üsttedir bence. Aklı başında bir erkekte bunu dengede tutmak için ölçüsünde belli eder hepsi bu. Normali yani.
11 Yorumladaha önce sevdiği birine belli etmiştir. o biri de onu bunu yaptığına pişman etmiştir! hatunlar aşağıda bol bol giydirmiş "odun olukları için" diyerek. siz daha önce belli eden birini buna pişman ettiyseniz siz ne oluyorsunuz? odundan beter.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin cogu paylasmayı sevmez. Bu da bencilliginden ötürü veya kaybetme korkusudur.
Ellerindeki sevgiyi abartı derecede büyütüp sevdigi kişiye acılmayı eziklik hisseder tek sebebi bu. ama icten pazarlıklılık da kötü.
Su var ki sen belli etmedigini zannedersin 1ncisi ciddens evmiyordur 2ncisi sen sevdigini sanıyorsundur 3ncüsü seviyordur ama arada bir gösteriyordur bunu bunlardan sec begen.
3ncüsü varsa ok ama yoksa yalan yani00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlar gibi sevemez illa dile getirmesi gerekmez seven adam zaten sana bakınca sevdiğini belli ediyordur sana şunu söyliyim benim 3 yıldır iyi giden bir ilişkim var sevgisini belli etmiyor diyordum bana birgün sevgimi belli etmiyorum diye seni sevmiyor mu oluyorum aksine seni çok seviyorum dedi karşıdaki insanı anlamalıyız hemen yargılamalısın
10 Yorumla
+1 yılAptal oldukra icin olmasin
sonrada kizi kaybediyolar yok kanka kiz beni sevmiyor kanka o beni aldatiyor yok ne yapiyor yapar tabi sen sevgini belli etme kiz gider yani sabir tasi degil ya30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz insanların aile sevgisinden yoksun olduklarını düşünürüm çoğu böyle.
İstisnalar da var onlar da genelde memnuniyetsiz insan özellikleri taşır.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1)Sevmiyordur,
2) Yapısı itibariyle bu tür şeylere alışkın değildir.
3) Tamamiyle odunun önde gidenidir...30 Yorumla belli etmemeyi başaran erkek sayısı azdır. Ama belli etmemeyi başaran kadınların kolay şımarma potansiyeline sahip olduklarını bilen deneyimli erkeklerdir sanırım.
00 Yorumla
+1 yılönceki iliskilerine bakarak olgunlaştysa,onu kaybetmek istemiyosa.fazla değerni gösterip totosunu kaldrmak istemedği içindir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılaşık sana aşık işte n eden anlayamıyorsun arkadaşım sende ilgili ol birşeyler kat
06 Yorumla- +1 yıl
durum bu : 2 gunluk bir ilişkim var 2 senedir birbirimizi tanıyoruz yaklaşık 2 kez çıktık bu 3.sü cuma akşamı baya seviyorum özlüyorum iltifatlar falan yağdırıyodu yarınsı böyle bir geri çekilme bir soğukluk bir takmama ilgisizlik romantizmin ağzına s*çma gibi vs. davranıyordu bende tabi sevip sevmediğinden şüphelendim hal böyle olunca ben şimdi nasıl derim bu adam bana aşık ?
- +1 yıl
salla gitsin o zaman ben hiç bir şey söyleyemiyor iye düşünerek yazdım
- +1 yıl
dengesizlerden uzak dur
- +1 yıl
sen niye dengesizsin kuzummmmm?
erkekliğin özünden olsa gerek erkek kadın kadar duygusal değildir ve aşkım canım cicim gibi sözler söylemeyi pek yakıştırmaz kendine delikanlılık varya serde erkekliğe bok sürdürmez yani :)
00 Yorumla
+1 yılerkekler seviyorsa sevmiyorum demez.. sevmiyosa seviyorum dediği olmuştur ama o konuyu kafana takma sen..
02 Yorumla- +1 yıl
dedim ya şimdilik onu kafana takma nasılsa bir gün öğretirler..!
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğini belli edince tekmeyi basıyorsunuzda ondan
10 Yorumla
+1 yılBeli eder neden etmesin , etmiyosada kaybetme korkusundan olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
1 hafta önce sarmas dolas gördüyse hiç cesareti kalmamıstır.Açılsam nolacak Sevgilim var benim der. Diye düsünür insan
- +1 yıl
sevgiliyiz biz o kişiyle zaten şuan 2 gundur 2 gun önce seviyorum özlüyorum iltifatlar falan yağdırdı dün soğuktu böyle yaptığım romantikliklerinin ağzına s*çma diğer şeyler benden daha önemliymiş gibi beni 2. planda tutma falan dun gece işte öyle iyi geceler seni seviyorum falan dedim o da bende seni seviyorum dedi yarınsı hiç mesaj atmadım o attı napıyosun diye böyle
+1 yılBelli ettik de ne oldu? Bu güne kadar kaybeden hep ben oldum.Her seferinde artık sallamıcam diyorum karşımdakini ama yapamıyorum arkadaş.Yapım bu herhalde..
11 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar!
+1 yılbir puan versen cebinden mi çıkıyor gözdeeeeeeeeeeeeeeee
10 Yorumla
+1 yılÖyle yetişmştir ya da fazla yüz verirsem havalanır diye düşünebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. herkesin kişilik yapısı farklıdır . sıkıntı yapma herkes bir değil sen öylesine denk gelmişsin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. nıye para mı verıyolar bellı edınce maaş mı bağlıcanız
00 Yorumlabana da şimarmiyim diye belli etmiyo :)) kendi ağziyla dedi birde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılodunluğundan sanki sevgisini belli etse güçsüz erkek imajı sergileyeceğini düşünürler.
20 Yorumla
+1 yılSevdigim kız bana bakar ama ben bakamam korkarım kaybetmekten, ya birgün başkasına giderse ya benim onda gördügümü baskası görurse :-( Demek istedigim degerini bil çok değerlisin onun için .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çünkü hemen bir yerleriniz kalkıyorda gevşek gevşek davrandığınzdan. ^^
00 YorumlaAilesinde görmemiştir, kadının şımaracağını düşünür. Malesef genelde bu sebeplerden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok sevdiğini söylediği zaman sebepsiz yere terkedip gideceğinizden korktuğu için olmasın :) :) :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. erkek yapısı itibariyle olgundur...
erkek adam ya da seven adam utanır..
gidiipte rahatca yüzüne seni seviyorum dahi zor der..00 Yorumla
+1 yıletmemek en iyisi kime belli etsen sıkılıyor ya da rahatlık batıyor bırakıp gidiyor seni.
00 Yorumla
+1 yılSevmeyi geç. İlgisini bild belli etmeyenler var, yuh.
20 Yorumla
+1 yılkızlar neden sevişmek istedikleri halde sevişmek istediklerini belli etmezler. .
00 YorumlaÇünkü erkek ne kadar sevgisini belli etmişse o kadar kaybetmiştir.
00 YorumlaYa sevmıyordur
yada bir tarafları kalkmasın dıye
veya sevgısını bellı edemeyen türden bırıdır.20 YorumlaDiğerlerini bilmem.ama ben dibine kadar belli ederim he iyimi kötü mu bilmem ama bazı kızlarında hemen g.tu kalkıp terk ediyor
00 Yorumla
+1 yılben bulsam o evleneceğim kadını sevgimle öldürücem de yok arkadaş bulamıyorum
00 Yorumlabi insan seviyosa zaten istemeden belli eder. xr cihazına lüzum yok bunu görmek için
00 YorumlaBiz odunsak sizde otsunuz arkadaş...ancak inek için yem olurusunuz uleennnn çok kızdım ...:)))))))
00 Yorumlaşuraya çok sevilen bir bayan çizelim ve arkasınada kalkan kıç çiziyoruz...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwalla ben seviorm elimde olmadan belli ediorm yerim lan onu duramıyorm yerimde:D
00 Yorumlaerkekler kızların sevdiği gibi sevmez ki
13 Yorumla- +1 yıl
helal sana dobra hatunsun kolay kolay duymuyoruz hem cinslerinizden bu lafı
+1 yılOdun oldukları icin olabilir mı :)
22 Yorumlaerkeklerin bence gurur yapısında vardır bu
04 Yorumla
+1 yılsevmiyordur. o kadar!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. göstermemek en iyisidir
00 Yorumla
+1 yılyontulmamış odun oldukları için...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılgötü kalkmasın diye çünkü hep kalkar
10 Yorumla etmeyen,i daha tatlı oluyor bence
02 Yorumla- +1 yıl
al işte.
hepinizin bilinç altında bu var.
herkes romantik sevgi pıtırcığı erkek hayal eder ama o türk erkeklere hepiniz burun kıvırırsınız.
sizin kafanıza sokulan "erkek" maço sert ağır abidir. kodummu oturtur höt dedi mi ortalığı yıkar.
sevdiğinide belli etmez. o ne öyle seni seviyorum aşkım falan bunlar erkek adam lafı değildir.
işte sizin bilinç altınızdaki erkek bu.
ben bunu fark ettiğim günden beri ilişkilerim çok güzel gidiyor.
karşıdakine arada sırada köpek gibi davranıyorum
+1 yılerkek adam öyle olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hani seviyoduna geliyo sonra muhabbet :))
00 Yorumla
+1 yılçünkü odunuz canım <3
00 YorumlaSevmek onun için basit değildir.
00 Yorumlaçünkü sevilen kız şımarır şımaran kız çeker gider.
00 Yorumlakim dedi belli etmez diye... ?
00 Yorumlakadınlarda belli etmez bazen
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar nankördür çünkü.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden sevgilisine sevdiği halde sevgisini belli etmez ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler