Bir kaç düşüncem var. 1- Maçovari bir ortamda büyümüştür, rezil olacağım korkusuna saklar 2- Gerçekten sevdiğinden ya da sevildiğinden emin değildir saklar 3- Utangaç bir insandır, söyleyemiyordur 4- Daha önceki ilişkide çok yara almıştır tercih etmiyordur
Ben asla saklayamıyorum. Her saat, her saniye bunu göstermeye çalışan bir tipim. Gerçekten seven insanın bu duyguyu bastıramayacağına inanıyorum. O güç insanın içine sığamayacak kadar büyük. Dilden çıkmıyorsa gözlerden çıkar. Oradan da çıkmıyorsa beden dilinden çıkar. Asıl mesele sen sevgiyi tanıyor ve ayırt edebiliyor musun? Onu fark edebiliyor musun?
Ülkenin kadınları medya, siyasetçiler, dernekler, reklamlar, pozitif ayrımcılık, medeni kanunlar ile fazlasıyla şımartılıyor zaten. Ayrıca erkekler ile kadınlar çok farklı. Erkek adam gücünü de, sevgisini de er meydanında gösterir. Boş boş cümleler kurmaz.
Ön yargıdan dolayı saklar. Karşısında güzel birini görünce içinden “bu bana bakmaz” kaygısına girer. Bağlanma veya kaybetme korkusu da işin içine focus yapınca iyice sevgisiz bir hale bürünür, yapmacık tavırlar, cool görünme çabaları falan derken karşısındakini soğutmaya kadar götürür
Bir kadının erkege verdigin bütün gerçek sevgisinden ötürü erkek kendisinin vazgeçilmez hisseder ve kadına karşı çok degişir nasıl olsa bu beni seviyor ve asla bırakmaz kafasında lakin belli bir süre sonra kadın erkegi bırakır bu sefer erkek ayrılma acısını atlatır kaç gün yahut yıl bittikten sonra erkek başka bir kadın ile sevgili oldugunda güvenlik mekanizması devreye giriyor bu sefer aynı olayı yaşamaması için diye düşünüyorum
Sevdiğini terketmeyeceğimi belli ettiği an hatun un saygısı biter içindeki arzu azalır araştırabilirsiniz bi hatun kendi beğendiği erkeği değil genel olarak bütün hatunların beğendiği erkekeği ister çünkü onlara bu hayat yarışında değerli bi erkek ile birlikte olduğunu gösterip yarışın içinde ve onlardan önde olduğunu göstermek ister maalesef bunun yanlış olduğunu anlar amma velakin iş işten geçmiştir çoluğa çömbeleğe garışmıştır.
Arkadaşlar burada mesele belli edince kaçmak değil burada mesele herşeyi dengede yapmak mic mic ligi değil ilgiyi sevgiyi dozunda yerinde hissettirmek ki bende şahsen erkeğin sevgisini dışa vurani severim içinde yaşadığın şeyden banane abi duvarda beni seviyor olabilir ama 😂
Şımaracağını değil kızın münasip bir yerleri kalkmasın kendisini kızın gözünde basit sıradan elde edilmiş göstermesin diye yoksa bir defa belli etse daha kız ona hayatta bakmaz şans vermez yani çünkü gerçekten bir yerleri kalkıp kendini kral hissediyorlar yeri geldi mi saf temiz duygular ile sevecek sahiplenecek yok mu derler sonra çıktı mı yüzüne bile bakmazlar
Odundur. Başka bir açıklaması yok. Türkiye gibi geri toplumlarda sevgiyi belli etmek ayıp olarak gösterilir. Erkeklerin bu şekilde davranması da bundan kaynaklanır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişinin hayat tecrübesine göre pek tabi değişebilir bir olgu. Ben gösterdiğim tüm sevgi imarelerinde erkek veya kadın fark etmeksizin aynı sevgiyi göremedim ve kadınlar tarafından da terkedilmekle sonuçlandı. Yapacak birşeyim yok şuanda. Kimyevi mutluluğu tercih ediyorum. Bir insana sevgi duymaktansa ilç müptelası olmayı yeğlerim.
Öğrendiğim bir şey varsa o da sevgini kadınlara göstermeyeceksin. Kadınlar ilgiye sevgiye gelemiyor. Bunu sürekli belli ettiğin zaman kesinlikle o kadın terk eder.
Yoo, gayet de belli edebiliriz, sonra g. tümüze girer, pişman oluruz, tövbe ederiz. Hangi kadın kendisine sunulan sevginin kıymetini bilmiş ki bugüne kadar?
Belli eder aslinda ama belli etme şekli farklıdır. İltifat güzel söz yapmacik hareketler yerine saygısıyla korumasiyla dürüst davranarak xaman ayirarak belli eder.
Ortası olmalı ama günümüzde çoğu kişi orta kısmı tuttursa bile karşı taraf '' Sen yoksa beni sevmiyor musun? '' şeklinde düşüncelere kapılabiliyor. Yani çok da göstersek problem, az da göstersek. Ortası da karşı taraf için git-gel süreci oluyor.
Nedeni çok belli değil mi? Uzmanlar bile söylüyor bunu Bad boy seviyorlar diye ve her söylediğini yaptığın zaman peşinden gittiğin zaman daha çok efendi erkekler kaybediyor
1.52 boyunda, 98 kilogram ağırlığında, gaşları olan ve her ikisi arasında 'keffare' yazan, pörtlek gözlü, beyninin tam ortasında kocaman bir ur bulunan itici mi itici biri olmama rağmen oldukça ıromantik bir erkeğimdir.