+1 yılMecbur kalırsam neden istemeyeyim? Karşımdaki tanrı mı? Oda bir insan? Bunun ne ayıp ya. Olayı içselleştirip... ( AAA SEVGİLİDEN HİÇ PARA İSTENİR AY AY AY ÇOK AYIP ) gibi geleneksel bir beyinle yaşamaya ne gerek varki? Oda senden isteyebilir sende ondan bunda tuhaf olan nedir?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBırak para istemeyi bu yaşıma geldim sevgilim olsun, arkadaşım olsun asla prtamlarda para ödetmedim o yüzden çoğu benle bir yere çıkmak istemez hesabı hep ben ödediğim için kaldı ki para mı isticem aslaaaaa
26 Yorumla- +1 yıl
çok mu zenginsin
- +1 yıl
@bunaldımartıkkkk maddi imkanım şükür ki iyi ama bu zenginlik ya da fakirlikle alakalı değil cörmertlik, eli açıklık ile ilgili
- +1 yıl
tamam cömert olmalı ama ssürekli de ödenmez yani herkes kendininkini öder ha sevgilininkini tabi sen ödemelisin
- +1 yıl
@bunaldımartıkkkk ya bilmiyorum en hep böyleydim küçükkende yanımda bayan varsa bu kimmm olırsa olsun asla hesap ödetemem dedıgım gıbı ben asırı detece gönlü gözü tok elş cok acık bırıyım bunu cewremder dar gözlü olamıyorum paylasmayı yardımı vs cook severım haz alırım bunlarlada ilgi nebılım böyle insanım işte mıtluyum☺🙂
- +1 yıl
hayır tabi cömert olmalı ama kendini de kullandırtma yani sonuçta sen çalışıyorsa onlarda çalışıyo yahut okuyo kendilerini ezik hissedebilirler. ama kız arkadaşına kesinlikle ödetmeye karşıyım bende aksi taktirde o erkeği yanında erkek diye gezdirmenin de pek manası yok ben ödeyeceksem
- +1 yıl
@bunaldımartıkkkk Bence sevgilininkini sen odemelisin diye bir şey yok.
Ortak bir hesap açardık elimize geçeni oraya atardık ihtiyacı olan alırdı sonra baktım ki adam başka karılarla yiyo o parayı :(((
85 Yorumla- +1 yıl
Demek ki öyle şeyler yapmamak gerekiyor.😔
- +1 yıl
Neler yaşamışsın bodunum sen ya 😱 entrikasız bir ilişki geçmemiş ömründe.
- +1 yıl
@patilihatun kızım ya :(((
- +1 yıl
Karaktersiz olunca yer
- +1 yıl
saflık sende knk
+1 yılIstemedim genelde ben veririm borç alirim sonra
214 Yorumla- +1 yıl
Çok hainsin sen -_-
- +1 yıl
@Rüzgar3592 Geri verirse ben kabul etmem ya 😂
- +1 yıl
Bende calsiiyorum oda calisiyor zengin degiliz paranızı çöpe atacak kadar
- +1 yıl
Çalışıyorsa geri odesin diyorsun yani.. Ben de 1.84% faizle vereceğim 😂 Faizin 5%'ini de Bsmv olarak ekleyecegim 😂
- +1 yıl
Süpersin tabiya kullandırmayın kendinizi banka çatır çatır aliyor faizleri
- +1 yıl
Yani, yarın eline geçecek olan bir parayı bugün kullanmanın da bir bedeli olmalı. O yüzden bankanın aldığı paralar da haksız yere alınmıyor bence. Ben yine de erkek arkadaşım para isterse faiz koymam 😂 o zaman gider bankadan isterdi zaten..
- +1 yıl
Valla banka kadar faiz koymayız ama bir bedeli olmalı tabii
- +1 yıl
Bedeli senin zor zamanlarında onun da senin yanında olması.
- +1 yıl
Olurmu?
- +1 yıl
Oluyor mu? Denemek lazım..
- +1 yıl
Denemeden bilemeyiz tabi
- +1 yıl
Sinem biraz dominantsin galiba. d
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bana bir ulasabilrmsnz bisy konusucm siznle sonra engellersnz istrsniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Asla , mümkünatı yok istemem..
12 Yorumla- +1 yıl
Bn de vala
+1 yılİstemem diyenlere saygı duyarım ama çok ciddi bişey olur ve aileden sonra kendine en yakın gördüğün kişi muhtemelen sevgilindir eee annen baban kardeşin vs hasta acil para lazım ya da ciddi bir hastalığı var doktora hemen yetişmesi lazım ne yapacaksın? Ben gururluyum deyip diğer sevdiğin insanların hayatını tehlikeye mi atacaksın ya da miktarı düşük ama ödemen gereken süresi dolan bir borcun var ve ödemezsen yasal işlem başlayacak vs vs örnekler çoğalır evet çekinir insan haliyle alışık olunmayan bir durumdur bu ama sen bunu istersin o varsa verir ve eğer sen kendi içini ferahlatmak istersen de ilk fırsatta aldığın parayı geri iade edersin hayat bu bugün var yarın yok istemem deriz isteriz herşey olabilir.
10 Yorumla
+1 yılHayır istemem ama daha önce isteyen oldu bence ilişkide saygınlığı yok ediyor. He ilişki ilerler sonrasında ciddiyete doğru ilerlenir ozaman mesele yok. Ama daha yolun başındayken bu tarz olaylara iki taraflıda sıcak bakmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılValla biz aynı evde yaşıyoruz çalışmamıda istemiyo. İlk zamanlar çok utanıyordum isteyemiyodum ikinci yılın sonunda yeni yeni çekinmemeye başladım 😄 ev alışverişi filan için alıyorum ama kendi kişisel ihtiyaçlarım için babamdan para alıyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Babamın üzerine kayıtlıyım ki zaten sigortamı yatırıyo babam
- +1 yıl
SGK değil, özel sağlık sigortasından bahsediyorum. SGK hiç bir şeyi karsilamiyor ki.. Sonra bireysel emeklilik ne olacak?
- +1 yıl
SGK'dan da belli bir yaşa kadar babanın üzerinden faydalanabiliyorsun diye duymuştum. Onu bir araştır istersen..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok. eger olsaydı.. çok sıkışıksam zorundaysam belki isterim ama çok gerek medikce yapmayı sevmem. Ama ben kendi parami idareli kullanırım ama kimseden 1sey istememeye çalışırım. Çünkü hayat bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de.
Ya bence istenebilir sevgilim benden bir kere halısahaya gitmek için 10 lira istemişti bende vermiştim😂 ya da ben ondan sigara parası falan çok istedim yani🙄 sevgililik bence bir insanın ailesiyle yaşayamayacağı/paylaşamayacağı şeyleri yapmaktır, ilişki de en başta bence bazı şeyleri paylaşmak gelir (güvenden sonra önemli seçenek🤓)
10 YorumlaSamimi bulursam eğer isterim tabii ki aynı şekilde o da benden isterse yakın bulduğunu düşünür mutlu bile olurum.
20 Yorumlaailemden ya da arkadaşlarımdan isteyemeyeceğim kadar fazla bir miktarsa yardımcı olmasını isterdim herhalde
23 Yorumla- +1 yıl
Önce aile ve arkadaşlar diyorsun yani. Ben senin gibi düşünmüyorum, belki onu aile ve arkadaşlarımdan daha yakın goruyorumdur.
- +1 yıl
Tabi o da var, o noktada da insanlığını kaybetmeyecegine guvenmen gerekiyor.
sevgiliye her şeyde ortağız bir para diğincemi her kes çekindi. sevgilim ayol o benim gerekrse kanınıda verir parasını mı esirgiycek tabi zor durum söz konusu olmadıkca istemem ama gerekirse isterim oda benden ister arada ayrı qayrı olmaz
20 YorumlaPara verebilirim ama evlenmeden isteyemem 😂😂 gerçi sonrada kendi paramı kazanıcam yine isteyemem
17 Yorumla- +1 yıl
Evlendikten sonra mı kazanacaksın?
- +1 yıl
Şimdiden kariyerin için bir adım atmalisin bence.
- +1 yıl
Okulun biter bitmez mi evleneceksin?
- +1 yıl
Ne zaman evlenirsen, o zaman çalışmaya da baslayacaksin yani..
Ben istemem ama eski sevgilim benden istemişti ayrıldıktan sonra geri istedim parami 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Verdi mi 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılToplum olarak çoğumuz istemem desede aslında uzun vadeli ilişkilerde veya güvenin sağlam olduğu ilişkilerde illaki bireyler birbirine destek olmaktadır. Ben şu an ilişkim yok ama önceki ilişkilerimde hiç bir zaman isteyecek duruma düşmedim.
10 Yorumla
+1 yılBen nişanlımla kumbara yaptık her maşın %1 oraya gider lazım olursa alırız.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi yapan birinin cevabı vardı, okuyup ibret al bence 😂 Ama her ilişkinin sonu aynı olacak diye bir şey yok tabi.
- +1 yıl
Oda var ya😂
+1 yılBurda tum kizlar istemem demis ama parasi olmayan erkegede kadinlarin hicbiri bakmiyor tamam borc istemek vs ayni sey degil tabi ama istememeyip parasini yemekte ayni kapiya cikiyor bu konuds kadinlarin yaptigi yorumlara inanmiyorum
132 Yorumla- +1 yıl
Paran yok anlaşılan
- +1 yıl
Kadinlara yedirecek param yok evet beyni yerinr senin gibi vucudunu kullananlara param yok
- +1 yıl
SFJfjdjdjdj. Sakin ol şampiyon
- +1 yıl
Bileti bozdurmadiysan alirim paraya ihtiyacin var belliki 😂😂😉
- +1 yıl
Senin paran yetmez anam bana 🐣
- +1 yıl
Yok sen yanlis anladin tabi sen oraya odakli oldugun icin anlamadin ben seni degil bileti alicam 😂😂😂
- +1 yıl
Yok o mevzu önce idi kardşm. Sağol
- +1 yıl
Kisilik analizini insanlarin cebindeki paraya gore yapiyorsun anlasilan cehaletle sevisen birini alip napayim bir daha birini elestirmeden once kafani bir yokla ne kadarim diue cehaletlecsevisiyorsun elestiri yap ama ilk once bir oku anla hadi simdi yol al ahmak
- +1 yıl
Ahdjsjsjdhdb. Ciddiye alma bu kadar. Rahat ol yav.
- +1 yıl
Baska bir cevap veremezdin zaten teneke insan seni 😂😂
- +1 yıl
Sosyal ortamları bukadar kasma ben kimimki rastgele yorum yapan biri. Kendine güven biraz kör savaşçı 😂 Parana da sahip çık yedirme böyleyse, hadi koçum 😘
- +1 yıl
Ahaha simdide diger kanala gectin seni tatli su kurnazi 😂ben senin olayi kavrayamadigina uzuldum sadece para gelir gider bunlari kafana takma kendimr guvrnmesem boyle bir baslik atmazdim zaten kapiş coneemm😂😂😂
- +1 yıl
Seviye yerlere indi ben kaçar aeo
- +1 yıl
Hahah kapasite meselesi istrrdimki karsimda saglam duracak biri karsilikli elstiri olsun simdi ol silahi alnindan cek herkezede opucuk atma cici kiz seviyen olsun 😉😉😉
- +1 yıl
Herkez :D :D kapasiteni seveyim okul da mı okumadın eline kitap mı almadın oğlum.
- +1 yıl
İlim irfan bilmedikten sonra okul okumanin pek bir faydasi olacagini zannetmiyorum ki buna sen delil gibisin hangi o kuyruktan essektede var 😉😂😂😂🔫🔫🔫🔫
- +1 yıl
Hiç bir dediğin anlaşılmıyor kardşm türkçe yaz, ayrıca özelden değil burdan
- +1 yıl
Artik yazmaya gerek duymuyorum cünkü tüm yitilerini kaybetmiş birine birsey anlatamam kardesin felan da degilim ozelden kacma gek buraya yazdim ama gerek yok
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 yiti.. hmmm.. 🤔 Ahahahshsjskdjdjsj.
- +1 yıl
Ana okulundasin sanırım yazdiklarimin yazilis sekli yanlis olabilir kul yapısı tel kullniyorum insan bile senin gibi atalar yapabiliyor 😉😂😂ayrica yazilanin icerigini anlamaya calis seklini degil okeyyyy yeesss 😂😂😂💣💣💣
- +1 yıl
Ziyansın yav.
- +1 yıl
Hahahah sende akla zararsın okullarda ders niteliginde vrrilmelisin bence 😂😂😂🔪🔪🔪💣💣
- +1 yıl
Buraya yazma bikdirim gidiyor bisey yazacaksan ozelden yaz insanlari rahatsiz etme
- +1 yıl
Vaay nasıl düşünebildin bunu yav
- +1 yıl
Ozelden kacma diyerek belirtmistim zaten ne yazikki onuda anlamadin sen 😂😂😂 beyin bedava 🔫
- +1 yıl
Özel yok kusura bakma burda ne dediysek o:)
- +1 yıl
Tamm o halde konu hakkinda elestirinde yok konusmaya deger birsey de bulamiyorum konuyu degilde benim cebimdeki parayi elestirdigin icin cok sagol tesekkur ederim ya 😂😂 iyi gunler sana 😉🙌😊
- +1 yıl
Sen de görüş bildrimemişsin görüşleri yorumlamışsın yaran olduğu için belki de, ben buna atıfta bulunmuştum biraz. Herhangi bir şeyin hakkında bilgi sahibi değilim umrumda da değil açıkçası. Güldüm bitti 😂 İyi günler ayrıca evet.
- +1 yıl
Kirmayayim diyorum ama zorluyorsun beni burasi herkese acik bir platform isteyen karsisindakini kirmadan hakaret etmeden istedigi seyi yazabilir fikir ayriliklari denen birsey var bende kendi gorusumu bildirdim ve altina BENCE diye yazdim yani elestirimi yaptim ilk once bunlari tekrar gozden gecirmeni tavsiye ediyorum ayrica seni tanimiyorum diyorsun tanimadigin birinin ne yarasi olacagini nerden anliyorsun kendinle cok celisiyorsun seni kirmak istemiyorum gulduk eglendik lutfen beni zorlama ya
- +1 yıl
Ben seni şahıs olarak algılamıyorum ki herhangi bir cevap beni kıramaz burda. Mantıklı olan da bu. :) güler geçerim. Yüzeysel bir olgunlukla burda bulunuyorum sana çelişki gibi gelmiştir okay. Sen sinirlenince hoşuma gitti devam ettim. İlla da son sözü söyleyen olacaksın yani. Hadi eyvallah
- +1 yıl
Amacim tatli bir atismaydi sadece bu arada bak iste kendi soyledigin seyleri bir daha dusun sen boyle yaparak karsidakini kiriyorsun ama beni sahis olarak algilamiyorsun ama cevap hakki buluyirsun peki kiminle muhattap oluyorsun oyleyse duvarlami konusuyirsun denesen bakalim yuzeysel sekilde duvarla bir konusta beni bilgilendir ya o nasil oluyor sana sinirlenmedim sadece uyariydi aslinda yanlis yere bakiyorsun demek istedim 😉 YORULDUM PATRON
- +1 yıl
Yoruldum, patron. Yollarda, yağmurda yalnız bir güvercin gibi olmaktan yoruldum. Hiçbir zaman ne yapacağımı, nereye gideceğimi, söyleyecek bir dostum olmamasından bıktım artık. En çok da insanların birbirine kötü davranmasından bıktım. Dünyada her gün hissettiğim ve duyduğum acıdan bıktım. O kadar çok var ki sanki kafama cam parçaları sokuluyor. Her zaman, her zaman… Anlayabiliyor musun beni patron. Her zaman bu acıyı taşıyorum.
+1 yılİstenebilir. Sevgili demek bir ömre ilk adımı attığın kişi demektir, en azından bunu denemek demektir. İstenebilir sıkıntı yapmam, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Birak sevgiliyi ben annemden babamdan bile istemem bugune kadarda istemedim yanliz yasiyorum ayaklarimin ustunde duruyorum calisiyorum okuyorum kimseden birsey istemem ama yardim ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsterim tabii ki.
Bana harcamayacak da kimlere harcayacak.
Yarın öbür gün evleniriz filan. Vermemeye alıştırmayayım.
Paraya ihtiyacım olmuyor zaten fazla.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılAldığım da oldu verdiğim de oldu , normal bir şey neden olmasın çekinecek ya da erkeklik yapacak ne var bunda hayat müşterekdir.
20 Yorumla Asla istemem bikere buluştuğumuzda arbasını park ediyodu ben kafeye geçiyorum dedim para çıkarytı uzattı bu ne dedim saçmalama kızdı sigara almıcanmı al şunu dedi yok dedim kafeye geçiyorum ben dedim 😁
10 Yorumla
+1 yıltabiki para vermeyecekse ne anlamı kaldı , sevgi degerlli birsey ve para olmazsa degeri belli olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
O da ayrı bir mantık 😂
Eğer onun için emek sarfetmiş çabalamışsam isterim bir nevi karı koca ilişkisi gibi olunca o da benden isteyebilir cimri olmak kazandırmaz kaybettiririr
11 Yorumla- +1 yıl
aynen cannım
Ben isterim o da ister ama çok çok lazımsa ve gerçekten paraya ihtiyacımız varsa cok lazim degilse gere yok zati
10 YorumlaEn son secenektir benim için sevgilim sonucta sözlüm nişanlım değil malum para isteynce yanlış anlaşılıyo
10 YorumlaParam olmadığı zamanlarda Buluşmak istediğinde Açık açık söylerim param yok derim bunda utanılacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılEger gercekten caresizsem isterim. Ama o duruma dusmedim hic
23 Yorumla- +1 yıl
aynen kürtaj olma durumu falan oluyoya hani allah gösdermesin
- +1 yıl
Ya o apayri bir durum zaten o durumda seve seve verecek. Ama ben boyle seylere karsiyim
- +1 yıl
adamsın sen
Ben isterim ama sonra hiç haberi olmadan banka kartına parayı yatırırım
22 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı. Cinsiyeti olmamalı bunun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek olarak istemem, tabi ki o istemesini zor durumlar da isterim. her türlü de veririm.
20 YorumlaHayatım boyunca kimseden istemedim çocukken ilkokulda bile babam bazen unutur vermezdi istiyemezdim
20 Yorumla
+1 yılİstemem sadece dışardaysak ben ödicem hesabı dediysem param da çıkışmadıysa az yardım et derim. 😂
20 Yorumla
+1 yılölsem bile istemem her halde diye düşünüyorum inşallah da o duruma düşmem
20 Yorumla
+1 yılistemem zaten şu an bile elimde para yok alışkınım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgilim olsun ben para vereyim önemli olan sevgili olması
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. akbil doldururken 20 liramla doldurmak istemedim. 5 lirasini verdi 😕
16 Yorumla
+1 yılAsla! Sevgili adı üstünde, koca değil. O ne saçmalık!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zor durumda kalirsam isterim oda benden istesin sorun etmem
10 Yorumla
+1 yılValla eskiden olmayıp aldığım sonra fazlasıyla verdiğim de oldu..
Güven ile alakalı bir durum ama şu an olsa sevgilim istemem10 Yorumla
+1 yılBen 2000 göndermiştim üstelik o çalışıyo ben çalışmıyorum
10 YorumlaAsla istemem ama buluşalım derse derim param yok diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyi bırak ben annemden istemeye bile utanıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılMecbur kalmadıkça istemem. Babam dışında kimseden para almayı sevmem
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir elbet aldığım da verdiğim de oldu, yıllanmış ilişkiler için geçerli tabi
10 Yorumla
+1 yılIstemem kullanici gbi asla. Cok darda olmasam istemem.
10 Yorumla
+1 yılayakkabi çanta elbise begendigim zamanlar isterim :D
12 Yorumla- +1 yıl
oda verir iyi gözle hee
- +1 yıl
ee sevgilim tabiki vericek bende onun evde yemeklerini temizligini yapiyordum hep yanindaydim destektim birbirimizi sevgili degil eş olarak gordugumuz icin isteyebilirim hic parası olmadigindada yanindaydim para derdinde olsam 5 kurusu yokken ihtiyaclari karsilamak icin ben harcama yapmazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılIstemem. Ben ona muhtaç değilim ki anam babam var çok şükür kimse yoksa da kendim çalışır kazanırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAsla ama asla.. Şuana kadar olmadı böyle birşey. Şuandan sonra da olmaz inşAllah..
10 Yorumla Çok acil lazım olursa ve bulamayacaksam borç olarak isterdim
10 Yorumla
+1 yılBizden İsteyen Çokta Biz İsteyecek kımseyı bulamadık daha :D İstemem
10 YorumlaAllah korusun kendi paramı yerim ben hepte öyle oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olursa :D Ve çok zor durumda kalırsam isterim
10 Yorumla
+1 yılben istemem ama o isterse veririm hatta hissedersem durumu oldugunu çaktırmadan çantasına atarım
10 Yorumla
+1 yılİstemem;
Kravatımı bağlasın, metroya birlikte yürüyelim yeterli benim için 😃😃😄😄20 YorumlaBabamdan para istemiyorum ondan mı isteyeceğim ://
30 Yorumlaİstemem ama akşam rakı parasını çekse fena da olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç sevgilim de olmadı hiç param da olmadı sevgilisiz parasız yaşadım hep
10 Yorumla
+1 yılValla erkek arkadaşıma para vermeyi ben teklif ettim. Şu ana kadar istemedim Allah'da istettirmesin inşalah. Öyle bir duruma düşmesin kimse yani.
10 Yorumla
+1 yılHayır, sevgilimden para istemeye çekinirim ben..
22 Yorumla- +1 yıl
adam gibi karısınız siz hanımefendi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben istemem ama benden istese çok sevinirim. hatta mutlu olurum☺☺☺☺
10 Yorumla
+1 yılFazla gururluyum istemem. Parasal yönde zor durumda olsam bile olmaz. Kendi işimi kendim hallederim bir şekil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 5 yıllık ilişkimde 1 kere bile paranın sıkıntısını yaşamadık. Yoksa yoktu ona göre takıldık. O benden isterdi ben ondan. Şeffaftık her zaman
00 Yorumlaİstemem. Annemden babamdan bile cekiniyorum isterken.
10 Yorumla- Devamını Gör (280)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat