Çok çok zorda kalmadığım sürece annemden babamdan bile para istemem
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni tanıdığım biri benden 3 tane bira istedi parasını almayacağımı biliyor hiçte ısrar etmedi yani bana ısmarlıyor musun bunları dedi. Sonra dışardayken para ödüyorum hiç ısrar etmiyor ödeme diye. Geçen taksiye bindik yolun ortasında nakit var mı bende yok dedi. İyice soğudum cimri olabilir mi bu şahıs
İstemesine gerek yok erkek düşunceliyse zaten destek olmalı
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni tanıdığım biri benden 3 tane bira istedi parasını almayacağımı biliyor hiçte ısrar etmedi yani bana ısmarlıyor musun bunları dedi. Sonra dışardayken para ödüyorum hiç ısrar etmiyor ödeme diye. Geçen taksiye bindik yolun ortasında nakit var mı bende yok dedi. İyice soğudum cimri olabilir mi bu şahıs
Bir keresinde dışarda görüştük dedim ben tuvalete gidip geliyorum burada bekle benim dedim masada gözlük bir de saatim vardı neyse tuvaletten çıktım oturduğumuz masaya doğru gidiyorum bir baktım yok mekanın içinde çocuğumu arar gibi onu aradım bir baktım dışarda bana bakıyor şaşkınlık ve sinirle yanıma geleceğine niye burada dikelip bana bakıyorsun dedim acaba beni merak edecek misin korkacak misin diye merak ettim dedi çocuk gibi😂😂 eşyalarımı aldım elinden ve onu oracıkta bırakmıştım.
Ay hiç sorma hayatım bir de ilgi manyağı sürekli çevrimiçi bana yazar mesaj atar ona 20 dk geç yazayım saniyesinde yine dönüs yapar bana ıy sürekli konuşmak isteyen erkek mi olur ya mıy mıy mıy
Gelde ona anlat anlamaz uykum var artık eve gideyim diyorum ben senin yerinde olsaydım uykum geldi demezdim diyor ama sen diyoraun diyor ne yapayım burada mı yatayım dediğimde sen benimleyke uykum. geldi diyorsun diyor saat geç oldu ondan diyorum ben olsaydım demezdim diyor tamam sen deme ben diyeceğim diyorum :D sen bana değer vermiyorsun uykun bende önemli diyor kafaya bak sanki her boş anımı onunla geçirmek zorundaymışım gibi
İnstagramdan reels atıyor bana sürekli aşk dolu birde daha yeni tanışıyoruz ben görüyorum senin beğendiğin reelsler oluyor bana atmıyorsun diyor kafaya taktığı şeye bak 10 yaşında sanki😂😂😂
Hayır yani benim sayfama düşüyor ya bende beğeniyorum diyor ki kendin beğeniyorusun ama güzel gördüğün şeyleri bana atmiyorsun önceden daha sık atardın diyor beni sevmiyorsun artık diyor l an daha tanışma aşamasındayız sanırsın aşkı memnu çeviriyoruz ahahahh😂😂😂
Her mesajın sonunda kalpli emoji, öpücük veya gülücük atmam gerek 2-3 kere üst üste atmazsam niyr soğuksun veya sende bir haller var demeye başlıyor canım tatlım birtanem gibi kelimeleri hiç eksik etmez😂😂 birde mıy mıy sürekli aşk dolu uzun uzun mesajlar ööğğğkkk 🤮🤮🤮🤮
Yani bir keresinde dedi ki balığa gidiyorum internet çekmez tamam dedim sabah bana smsten günaydın burdan konuşalım yazmıştı sen abinle vakit geçirebiliyon mu bana yazmaktan dediğimde ben biliyordum sen benden soğudun sen beni sevmiyorsun bıdı bıdı konuşmaya başladı 2 saat bende sinirlenip mümkünse 3 saat yazma dedim ama saat dilimini kafadan attım sonra cidden 3 saat sonra bana yazdı vay be demek ki bensiz de durabiliyormuşsun sen dedi 3 saat geçmiş hiçte yazmadın yazmanı beklerdim dedi 😂😂😂🤮🤮🤮🤮
Tabi canım bozar. 10 defa tartıştıysak 9 unda beni suçladı 1 defa zor kabul etti suçunu. Suçunu anlatmaya çalısırken sen suçunu kabul etmiyorsun senin öfke problemin var duyen biri bu 😂😂😂 halbuki sakin bir insanım.
Ama böylesini ilk defa gördüm bak yine senin yüzünden kavga ettik sen sinirlendin diyor tatlım senin ruh hastalıklı davranışlarını kimse sergilesen sinirlenir bu bana ait bir şey değil diyorum. Sen ne dediğini bilmiyorsun diyorum kışkırtıyorsun diyorum yok öfke problemin var diyor 😂ha bir de her kavgada sen zaten beni sevmiyorsun benden soğudun beni sevdiğini hic hissedemedim diyor lafa bak sanırsın yıllardır aşığız birbirimize😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Roller değişmiş. Daha çok sen sorumluluk altına girmişsin. Hiç sağlıklı bir ilişki değil. Niye berabersin
Bitirdim
Çok çok zorda kalmadığım sürece annemden babamdan bile para istemem
Cimri değil senin paranı yemeyi seviyor. Cimri olsa sana da para harcatmaz ki
Birde yeni tanışıyoruz erkek olacak birde :D konuşmayı kesti iki gündür konuşmuyoruz cimri gibi geldi bana birde itici
Yolları ayır bence başkayken böyle birinden olmaz
Seni sömürmek için seninle.
İsterim veriri aramizda paranin lafi olmuyor
Sevgilim yok eskide yenide olsa para istemem
Sevgili olcak kadar güvendiysek birbirimize ihtiyacımda varsa isterim
İstemem hele ilişkimiz yeniyken asla istemem
Sevgilim yok ama kim olursa olsun kimseden para isteyemem…
Hafız ateşle bi 3 4 bin de ilişkimiz heyecan kazansın mı diyecez :D :D
Çok lazımsa evet, borç olmak kaydıyla. O da benden olabilir.
O da benden alabilir*
İstemem ne kadarlık olursa olsun ilişkimiz evlenip ya da birlikte yaşamaya başlayıp ortak bütçemiz olmadığı sürece o muhabbetlere girmem
İstemesine gerek yok erkek düşunceliyse zaten destek olmalı
Emin ol kullanilıyorsun
Birde daha yeni tanışıyoruz. Bir de erkek olacak :D konuşmayı kestim iki gündür konuşmuyorum cimri gibi geldi bana
Ben olsam oooo
İstemem ama veririrm.
Annen seni doğururken tatlı mı aşerdi?
Estağfurullah 🙏
Bu kadar çekici olunmaz söyleyim yani
Tesekkur ederim Allah razı olsun 🙏
Yaş kaç? Nerelisin?
Neyi merak ediyorsun?
Yaşını? Ve nerede yaşadığını merak etme yemem seni
burada yazmıyorum mesaj kutup açık ordan sorabilirsin.
Bir erkeğin parasına muhtaç olmam.
Hayır niye isteyeyim. eski olsa da istemem.
Parası olan sevgilim olmadı
10 yılda olsa istemem
Ben isteyemem asla benlik degil
İstemem benden isterse veririm olursa
hoşlanmam böyle şeyden
Hayatta istemem o ne öyle ya
İstemedim bu güne kadar istemem de.
Yeni eskiyle ilgisi yok doğru bulmuyorum…
Asla açık bir durum olmadı mı never
Babamdan isteyemiyorum da 😒
Hayır istemem. O kadar da değil aminuyum
Asla istemem
İsterim
Hayır, hayır, hayır.
İstiyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara😂😂😂
Hayır.
Hayır istemezdim.
Resmen kullanıyor. Böyle bir şey mi olur yaa. Tabiki cimri
Bencede cimri konuşmayı kestim iki gündür cimri gibi geldi bana bir de çocuk gibi geldi bana olgunlaşmamış daha
Bir keresinde dışarda görüştük dedim ben tuvalete gidip geliyorum burada bekle benim dedim masada gözlük bir de saatim vardı neyse tuvaletten çıktım oturduğumuz masaya doğru gidiyorum bir baktım yok mekanın içinde çocuğumu arar gibi onu aradım bir baktım dışarda bana bakıyor şaşkınlık ve sinirle yanıma geleceğine niye burada dikelip bana bakıyorsun dedim acaba beni merak edecek misin korkacak misin diye merak ettim dedi çocuk gibi😂😂 eşyalarımı aldım elinden ve onu oracıkta bırakmıştım.
Gerçekten çocuk gibilermiş 🤣
Ay hiç sorma hayatım bir de ilgi manyağı sürekli çevrimiçi bana yazar mesaj atar ona 20 dk geç yazayım saniyesinde yine dönüs yapar bana ıy sürekli konuşmak isteyen erkek mi olur ya mıy mıy mıy
Mesajda bir yere kadar bazen bunaltıyor, işin gücün var mesela hemen cevap veremezsin ki
Gelde ona anlat anlamaz uykum var artık eve gideyim diyorum ben senin yerinde olsaydım uykum geldi demezdim diyor ama sen diyoraun diyor ne yapayım burada mı yatayım dediğimde sen benimleyke uykum. geldi diyorsun diyor saat geç oldu ondan diyorum ben olsaydım demezdim diyor tamam sen deme ben diyeceğim diyorum :D sen bana değer vermiyorsun uykun bende önemli diyor kafaya bak sanki her boş anımı onunla geçirmek zorundaymışım gibi
Değişik biri, düşünceler farklı
Baya değişik biri tatlım :)
İnstagramdan reels atıyor bana sürekli aşk dolu birde daha yeni tanışıyoruz ben görüyorum senin beğendiğin reelsler oluyor bana atmıyorsun diyor kafaya taktığı şeye bak 10 yaşında sanki😂😂😂
Bencede bayaa değişik. Ona atsan ne olacakmış ki, zaten reelste oda görecek 😂
Hayır yani benim sayfama düşüyor ya bende beğeniyorum diyor ki kendin beğeniyorusun ama güzel gördüğün şeyleri bana atmiyorsun önceden daha sık atardın diyor beni sevmiyorsun artık diyor l an daha tanışma aşamasındayız sanırsın aşkı memnu çeviriyoruz ahahahh😂😂😂
Allah aşkına bu kişi nereli ☺️
Burdurlu canım :D
Nasıl bir huyu varmış anlamadım, el bebek gül bebek büyütülmüş herhalde. 😂
Bir bilsem canım😂😂😂
Allah yardımcın olsun, zor bir durum 🤣
Her mesajın sonunda kalpli emoji, öpücük veya gülücük atmam gerek 2-3 kere üst üste atmazsam niyr soğuksun veya sende bir haller var demeye başlıyor canım tatlım birtanem gibi kelimeleri hiç eksik etmez😂😂 birde mıy mıy sürekli aşk dolu uzun uzun mesajlar ööğğğkkk 🤮🤮🤮🤮
Yok tatlım bitirdim uğraşamam bildiğin çocuk bu özgüveni yok😂
Sende fazla ilgiyi sevmiyorsun sanırım
İnsan gibi ilgi gösterseydi idare ederdim onu ama bu bildiğin ilgi manyağıydı😂😂😂
Yazdınmı istemediğini
Yani biraz öyleymiş, hemen baglanmış sana
Yani bir keresinde dedi ki balığa gidiyorum internet çekmez tamam dedim sabah bana smsten günaydın burdan konuşalım yazmıştı sen abinle vakit geçirebiliyon mu bana yazmaktan dediğimde ben biliyordum sen benden soğudun sen beni sevmiyorsun bıdı bıdı konuşmaya başladı 2 saat bende sinirlenip mümkünse 3 saat yazma dedim ama saat dilimini kafadan attım sonra cidden 3 saat sonra bana yazdı vay be demek ki bensiz de durabiliyormuşsun sen dedi 3 saat geçmiş hiçte yazmadın yazmanı beklerdim dedi 😂😂😂🤮🤮🤮🤮
Vay beee 🤣 lafta dinliyormuş aslında 🤣🤣🤣🤣
Bence bu sevgi görmedi kimden bir iki güzel laf duysa on yapışıyor gibi geldi bana
Aynen öyle, bu yüzden ilgi kavramını ayarlayamamış abartmış
Birde sen sevgi nedir bilmiyorsun diyor bak bak bak 😂😂😂😂😂
😂 Böyle kişiler insanı delirtir, psikolojin bozulur vallahi ☺️
Sevmeyi 7/24 konuşmak sanıyor 🤮🤮🤮
Bilmiyor demek ki napıcan işte
Tabi canım bozar. 10 defa tartıştıysak 9 unda beni suçladı 1 defa zor kabul etti suçunu. Suçunu anlatmaya çalısırken sen suçunu kabul etmiyorsun senin öfke problemin var duyen biri bu 😂😂😂 halbuki sakin bir insanım.
Ben zaten suçunu kabul edeni görmedim, hep onlar haklı.
Ama böylesini ilk defa gördüm bak yine senin yüzünden kavga ettik sen sinirlendin diyor tatlım senin ruh hastalıklı davranışlarını kimse sergilesen sinirlenir bu bana ait bir şey değil diyorum. Sen ne dediğini bilmiyorsun diyorum kışkırtıyorsun diyorum yok öfke problemin var diyor 😂ha bir de her kavgada sen zaten beni sevmiyorsun benden soğudun beni sevdiğini hic hissedemedim diyor lafa bak sanırsın yıllardır aşığız birbirimize😅😅
Hissettirecek hâlmi bırakmış sende 😂 bir de çok erken yani ne bileyim anlamadım gitti
Haahhaha ben onunlayken kaos içindeydim resmen ahahhah sakin giden hayatımdan çıkıp kaosun içinde buldum kendimi 😂😂😂
Nerde tanıştınız peki
İş yerinde Allahtan ayrıldı işten 😂😂😂😂
İşten de mi ayrıldı 🤦 😂
Evet iyi kiiii ayrıldı 😂😂😂😂
Çalışmayada şeyi yokmuş 🤣
Hayır ne münasebet
İsteyene güvenmem
Nayırr asla
Hayır
Hayır istemem
Yoooğk
Hayır istemem