Edep hayâ yok koşulsuz sevgi yok aşk denen şey yok eskiden var dı belki ama bu zamanda yok aşık oldum diyenlere bakma gerçekten aşık olanlar değil onlar aşık olan kişi aşık oldum diye gezinmez ortada aşkın anlamını kimse bilmiyor ben dahil 1 kişiyle yetinmiyor lar amaç sevmek değil zaten sadece gönül eğlendirmek hoşnut olmak zevk bunları tercih ediyor lar bu daha hoşlarına gidiyor şahsen ben gay olarak sadece bir adamı sevmeyi tercih ederim aşık olmak istemiyorum ztn aşkın ne olduğunu da bilmiyorum ama kalıcı bir şey değil ama sevgi daima kalıcıdır aşk yerine sevmeyi tercih ediyorum ve de karaktersik özellikle lerle de alakalı kişilik yani her insan farklı bazıların da edep haya yoktur
Merhaba bu söz biraz kötü çıksa da özür dilerim kudurmuşlıktan geliyor yani istediğini elde ediyor o yüzden bir kişi de kalamıyor her zaman her türlü kızları elde ediyor veya bir kadınsa her türlü erkeklerle beraber oluyor O yüzden bir erkekte kalmıyor Ben öyle şeylere nefret ederim eğer ne zaman evlenirsem bir kıza ömür boyu sadık kalırım yani benim düşüncem öyle Ben genç nesillerdenim yani bir kıza sadık kalmak geçmişte kalmak demek değil kendine gerçekten de erkek diyen biri kendi kadınına sahip çıkar ve ona sadık kalır kendi nefsi istiyor diye kendini öyle aşağılanmış duruma sokmaz
Cunku cok fazla secenek var. Aldatilan biri olarak soyluyorum, etraftaki secenekleri gorunce karsindakine karsi kaybetme korkun olmuyor. Nasil olsa baskasini bulurum diyip yedek listesini olusturuyorlar. Iki cins icin de gecerli
Hep şu nalet olasıca diziler yüzündendir. Bir de sabırlı olamama. *Adam gibi sevememe* Dünyada tek kız/erkek o mu diye düşünme yüzündendir. Allah kahretsin öyle insanları. Onlar yüzünden adam olanlar aşktan korkar hale gelir.😕
Cünkü eskiden insanlar iliskiyi tamir ederlerdi simdi cok esya olunca iliskiler degil esyalar tamir edilir oldu. Bunlar hep doyumsuzluga sebeb oldu. Buyüzden bosanmalarda bukadar artti maslesef.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birinde ilgi Yoksa diğeri o ilgiyi kapatıyor. Bir insan da hepsi olmadığı zaman o eksikliği diğerinde buluyorlar Ve iki tarafı da idare ediyorlar
Neden mi herkes çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor gerçekten seven insanları kırıyorlar onlarda artık tek kişiye bağlı kalmayacağım diye düşünüyor
Hayir IQsu dusuk insanlar aldatmaya daha meyilli oldugu arastirmalar sonucu ortaya cikmis sen kendine ben istisnayim diye bilirsin tabi seni rahatlatacaksa
En İyi Cevaplar