Cok sinir oluyorum heo uyuya kalıyo bu bana değer vermediğinimi gösterir yoksa tam tersimi ?
Takmiyo seni
Aksine o kadar uykusu varken bile konsuyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
uyuya kalmıstır ya ne alak kadınlar komlex dusundugu ıcın karsılarındakını de ole zannedıyor. bende de cok oldu bu .sana deger verıyorkı uykusu oldugu halde mesajasmıs. sana solememıs bıle yorgunum dıye kızarsın kırılrsın dıye.dızı ıslerken tv karsısında ders calsırken de uyuya kalıyor ınsan farklı seye yormayın
Çok uykusu vardır, lap diye uyuyakalmış olabilir
Çok uykusu vardır, uykunun tatlılıgına yenilmiş olabilir
Sırf değer verme ile bağdaştırılamaz ki. Uyku bu bastırdıgında karşı koyamıyorsun bazen, sonuçta yattıgın yerden yazıyorsun.
cut.
O uyuya kalmazdi ama ben kalirdim yazis yazis taah nereye kadar zaten gece oluyor bir an küüt gidiyorum sabah uyandimda özürdiliyordum bukadar yani hergün bir özür :D Deger vermesse uyku gelene kadar yazmaz demekki dayanamiyor Gözler
Hayır bence sana aşııııııııııkk, araştırmalara göre; Biri sizinle gece yarılarına kadar konuşup birden uyuya kalıyorsa ya şarjı bitmiştir ya da size aşıktııır ! seninle konuşabilmek için dayanmış :)
Cevap
21Cevap
umursamasa uykusu gelemsine rağmen seninle mesajlaşmaya çalışmazdı değil mi?
aklını kullan be güzelim erkek uykusu olmasına rağmen seninlke ilgilenmeye çabalıyorsa var umursuyor işte
Bazı insanlar uykusunu daha zor kontrol ederler. sinirlenicek bişey yok uyku ihtiyac
Sana değer vermediğini göstermez ama tam tersi mi derken ne demek istiyorsun..?
Evet uyuyunca sana değer veriyor dememizi falan mı bekliyorsun ..?
ben mesajlarına cevap vereyim geç olmasın diye kaç gece uykumu dağıttığımı bilirim sabahlara kadar
tabi siz rahatsınız yarın iş derdi yok uyku derdi yok erkekler yarın iş okul derken uykusuz kalıyo kalıyo bir gün uyuyo takmıyo hemen bir git ya :D
Tam tersi anacım.
Umursamasa ben yatıyorum ya hatun der .
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ama çok çalışıyorum 3000 tl gelir getirmek zor bu devirde :S kızlar fazla yüklenmeyin bize :S
Benimkine o konuda acayip sinir olurum. Uyuya kalınca sen nasıl uyursun diye cevap verene kadar arar. Çareyi bazan sessize almakla buluyorum..
saatlerce mesajlaşacağınıza 5dk konuşun 3saatlik yazmaya bedel.uykum geldi desin sende iyi geceler bitanem de güzelce kapayın.
yok ben hep uyuyorm :D alakası yok demmeki aşırı mesajlaşıyosunz dmi?
Ben bilerek uyuyordum uyuya kalmıs gibi mesajların sonu gelmiyo yoksa :D
ne tatlı işte, çocuk uyumamaya çalışıyo demekki seninle yazışabilsin diye ama dayanamıyo tabi o ayrı :D
Bunlar hep rol, ayak..
Asla öyle düşünme bide şu yönden düşün seninle konuşmak için dayana bildiği kadar dayanıyo :)
uyuyakalmak değer vermediğini göstermez ama mesajlaşmak için uyumaması çok değer verdiğini gösterir
Hatun bana yapmıştı bunu. Çok kızıyorum bu duruma. Uykum var desene...
uyuya kalana kadar mesaj atmaya çalışıyo sana daha ne
ben :) ne yapıyım calısıyoruz arıyorum ergen mı aradıktan sonra uyu kardesım :)
olur yani insanlık hali büyütülcek bişey yok
anket sonucu çok istikrarlı olmuş:)
Takmiyor umursamiyodur..kiymetini bilmiyorlar
uyuya kalan kızsa mükemmel bir duygu iyi bilirim
Bu uykusunun geldiğini gösterir bence
ya adam yorulmuştur ne yapsın
En nefret ettiğim tiptir !
Ya bir yürüyün gidin. Küfür ettirmeyin bana.
:))Sence ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar