Sevgilimle wpda uyuyalım artık dedikten sonra telegrama giriyor hemde gece 2:30 3 civarı ve her gün bu saatlerde giriyor bide öğlenleri ara sıra giriyor bişi yapmadığına eminim ama niye giriyor ona bişi demiyorum sırf götü kalkmasın diye sürekli ona bakıyormuşum gibi
kesin cevap vermez ama kripto para grubları veya başka gruplara girer bakma bunlara ben sürekli telegrama giriyorum kripto para için kimse ile konuştuğum yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kesin cevap vermez ama kripto para grubları veya başka gruplara girer bakma bunlara ben sürekli telegrama giriyorum kripto para için kimse ile konuştuğum yok
Belkide sana bakmak için giriyodur oda bilemeyiz.🤷♂️
Onu hiç zannetmem kıskanç felan değil öyle
Ne desem bilemiyorum ki bir şey hissediyor musun?
Nasıl yani
Yani şüphelerin yoğunlaştıysa eğer yanıldığını zannetmem.
Telegramda ifşa grupları falan oluyor. Tahminimce öyle şeylere bakıyor olabilir ama çocuğun günahını da almayalım
Peki ben bunu göremez miyim yani illa onun telefonundan mı bakmam gerekiyor grup olup olmadığını
Yok diye biliyorum. Ama en iyisi kendisine sormak olur. İlişkide güvensizlik varsa temeli sağlam değildir
Gece o saatlerde kalkan başka bir yerini indirmek için uğraşıyordur. BOşver takip etme o kadar.
tg’de şey grupları var orda takılıyordur belki qwdhkkll
Valla karı kız var wp den daha tehlikeli numarasız kızlarada yazabiliyor ayriyeden de gruplar var ifşa falan dikkat et
Kız olmasa o saatlere kadar girmz. kendisine cepte bir kız arıyor
Gerçekten mi yani bende ara sıra öylesine bakıp çıkmak için giriyorum öyle olma ihtimali olamaz mı
olamaz. gecenin 2 3 de ne girmesi çıkması. ya birini buldu ya da avlyor
Bişey yapmadığına emin olma kısmına popom ve ben güldük kusura bakma 🤷 ablacım kendinden başka kimseye güvenme
Biriyle konuşuyor dur niye olacak dikkat et gözünü dört aç
canım senle olan fotoğrafını sadece kişilerim görsün yapmıştır
yine konuşabilir biriyle
Boynuzlar hayırlı olsun
Gerçekten mi ya
Umarım değildir ama öyle geldi bana
Çünkü 2 yıl oldu bizim neredeyse hiç karı kız muhabbeti olmadı çok da araştırırım takip ederim denk gelmedi
Ya başka işleri de olabilir bilemiyorum
Telegramda pis gruplara üyedir ya da boynuzspor
Sohbet kanalları var oralarda geziyordur
Boynuzun hangi renk olsun
Ne kadarlık ilişkin
2 yıl oluyor
Kanka telegram da belki arkadaşları ile konuşuyordur
Wpda arkadaş grubu var ama
O zaman telegram da bir işler karıştırıyor bu
ona sor
Götü kalkar diye sormuyorum sürekli ona bakıp takip ediyormuşum gibi durcak çünkü
gizli takibe devam ozamsn
ne varki orda