Kadının çiçekler kadar narin olduğunu, koklamaya, sevmeye değer vermeye, yarınlarımızın geleceğimiz olduğunu, kadınlarımızı dövmeye değil, sevmeye layık olduğunu, hatırlatmak isterim. Köylüsü, kasabalısı, şehirlisi, yerlisi, yabancısı, biz sizsiz olamayız. Kadınlarımız peki siz bizsiz olurmusunuz? hayır Allah kadını erkeğe arkadaş verdiğini hatırlatırım dövmek veya baskı yapmak için değil onlarsız bir hayat olmadığını söylemek istiyorum, kadınlarımızı saygıyla selamlıyorum. Ve birşey daha kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu da hatırlatmadan geçemiyeceğim!!!
Anlamak hiç de zor değil, eğer gayen gerçekten anlamaksa.. İnsan sevdiğini anlamasın bu mümkün mü? Sevmek daha zor. Bir kalbin başka bir kalp için bambaşka atması gerçekten zor.
Erkekler empati yoksunu diye mi böyle söylemiş acaba Oscar Wilde. Katılmıyorum ben çiçek değilim ki beni sadece sevsin bir erkek. Ben beni anlayan insanı isterim yanımda.
Sevmek kolay anlamak zordur. Bazıları içinse anlamak kolay sevmek zordur. İkisini aynı anda becerebildiğin zaman zaten kadın sana hayat oluyor, huzur oluyor.
Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlaşılmak için değil! Bu cümleden dolayı kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedenler olabiliyor. Normal düşünüp doğru yaşamak gerekir. Kimse kasmassa hiç bir sorun çıkmaz.
Sigmund Freud bile kadınları anlayamamış biz ne yapsakta yaranamayız zaten. Bunları anlamak ne mümkün. Anlaşılmamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar
kadınlar her konuda zor, seversin daha da fazlasını isterler, anlamaya çalışırsın beni anlamıyorsun derler, hep bir şikayet.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben sevdim de ne oldu gitti başkasıyla evlendi oda ne biçim sevmiştim varya kim olursa olsun erkek kadın aynıdır sevildiklerinin farkına vardımı götleri kalkıyor
ben zaten ciğerlerini biliyorum hepsinin sevgilerinin taraflı ve aşklarının satılık olduğunu anladıktan sonra her adımlarını özümseyip önceden kestirebiliyorsunuz...
Kadınlar sevilmek için yaratılmış diyen sevgiye ac kadına sormak lazım. Kadının ihtiyacı var da erkeğin ihtiyacı yok mu sevilmeye. illa kategorize edip ırkçılık yapacaksınız
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar sevilmek için yaratılmıştır, anlaşılmak için değil! Sizce kadınları anlamak mı, yoksa sevmek mi daha zordur?
En İyi Cevaplar