Pis kakalaklar. Gerçekleşiyor anaerkil düzen.
Ben aşırı iyi niyetli saf falanda değilim. Bu bir gerçek.
Eski kafalılıktan çıkın artık.
Kadınlar, hemcinsleriniz düşmanınız değil.
Anlayışsız davranmayı kesin hemcinslerinize. Hemen kestirip atmayın. Fesatlık yapmayın. Birlik olun. Modern olun. Tek başınıza mı yaşayacaksiniz hep?
Erkeklere aşırı şefkat ve hayranlık duymayın. Gereksiz bunlar.
Cevap
10Cevap
Tabiki hemcinslerimi severi niye sevmeyeyim. Soru farklı amaçla soruldu ise tiksinirim😅
Ne amaçla soruldu ise anlamadım? Ne yapmak istemiş olabilirim ki? Ben kadınları yücelttim burada.
Birbirimize güvenmeyi öğrenelim artık.
Yoksa toksik ataerkil sistem tarafından manipüle edilip kontrol ediliyor kadınlar.
Bir erkek hiç bir zaman empati yapmicak o kadar.
Erkeklere şefkat duyup onları aşırı anlamaya çalışacağınıza , kadınlara aynı şeyi yapın ve kadınların söylediği her boka da alınmayın artık. Empatiyi erkeklere değil , hemcinsinize yöneltin.
Devir değişti eski kafalilik bitti.
Birlikte olursak anaerkil sistem yeniden güçlenecek. Güçlenmeye başladı...
Ben doğru olandan yanayım. Tabiki hemcimsimi tutarım neden tutmayayım. Ama mesela burada görüyoruz kadınlar evli birini seviyorum falan diyor , yuva yıkacak nasıl savunalım bu durumda? Yanlış anlaşılma kısmıda şu sitede nedense bir eşcibselliktir almış yürüyor öyle bir şey sorduysan tiksinirim demek istedim
He anladım.
Yok eşciselliği kastetmedim 😂
Kötü karakterli kadınlardan elbette uzak duracağız.
Ama çoğu kadin, kadına yapacağı aşırı empatiyi ve anlayışı, erkeğe yapıyor.
Hemen kestirip atıyor arkadaşlığı bile mesela.
Hemen bitiyor. Niye bitiyor? Güvenilmez olunduğundan mı hayır.
Kıskançlık, ona buna alınıp gücenmek.
Yahu erkeğe bu kadar alınmazsın gücenmezsin anlamaya çalışırsın. Bir bildigi vardır elbet dersin. Ama hemcinslerine bu kadar şans tanımıyor kadınlar.
Onu demek istiyorum.
Küçük küçük başlamak gerekir.
Erkeklerin toksik iğrenç dünyasının bizi yönetmeye çalışmasına izin vermemeliyiz. Her pisliği yapar onlar.
Trafıkte hangi kadın sürücüyle denk gelsem erkeklere nazik ama hemcinse karsı inanılmaz inat mütiş bi çekişme aranızda hiç anlamadıgım şekilde
Ya toksik, iğrenç olan erkekler yaptı bunu kadınlara. Hepsi değil elbette iyi erkekler var.
Kadınları brbirlerine düşürdüler. 😒
Kız kardeşlik kavramı azaldı.
Ama cogaliyor. Devir değişiyor artık...💕
Doğanın kanunu.
Erkekler de bozuk türde olan erkekleri istemiyor.
Hayır doğanın kanunu asla değil.
Neden bu tepki?
Allah Allah beyefendi. Değil diyorum.
Neden olabilir?
Çok agresifsiniz hanımefendi.
Sanane
Ne oluyor neye kızdın o kafanın içinde neler oluyor anlat
Kadını severim, Leydimdir. k*dını sevmem. En müsait yerden sìktir olup gitsin
. çok iyi niyetlisin korkarım bu istediğin hiç bir zaman gerçekleşmeyecek herkes iyi olamaz her zaman kötüler olacaktır
Yoooo. Çok iyi niyetli filan değilim?
Sevinme hemen hayatım ya , gittikçe gerçekleşiyor :)))). Sende erkek halinle öyle kakalak gibi kalican
sevindiğim falan yok çok ön yargılısın bir şeyleri zorla kabul ettirmek gibi çabalara giriyorsun umarım ve inşAllah dediğin gibi olur olsada olmasada benim yararıma bir şey yok ortada kendi halinde biriyim sadece
Kesınlıkle ama anlatamazsın örümcek beyinli cok
Off of kız kardeşim ❤️
Benim kadınlarla bir derdim yok zaten ☺️
Oh ne güzel
o dediğin aynı zengin adamın peşine düşene kadar
Bak seeeen :)) nelerde biliyo. Sanane bundan? Sus.
Neden kadının en büyük düşmanı yine kadındır
Değildir;) şimdi sus.
Kıskanıyorlar daha çok
Yani
Teşekkür
Ben seviyorum
Aynen haklısın
... deyip kestirip atarsan olmaz işte.
Sesini duyur. Hep konuş. Erkekler bizi asla kurtarmayacaklar.
Kullanıp atilmayi istiyorsan buyur..
Çünkü kıskancız
Erkekler yaptı bunu size. Kız kardeşler birbirlerini yüceltirler. Kıskanmazlar.
Erkekler aranıza nifak soktular birbirimize düşürmek istediler. UYANIN.
Birlik olup erkekleri köpek edersek çok daha iyi yaşariz.
O zaman başlayalım
Başlayalım kraliçem💕💕💕💅🏻
Hep empatik ve anlayışlı oluyoruz birbirimize karşı. Hep biz bize takılıyoruz. Kadın kadına ve anlayışlı, empati yaparak.
Yargılayarak asla değil. Bir kız , kız kardeşini asla yargılamaz..
Böyle böyle istediğimiz hayatları yaşayacağız emin ol.
Erkekler bizi asla kurtarmaz. Onlar palavra, dizilerden filmlerden satılan asla gerçekliği yansıtmayan hayaller.
Görmüyor musun empati SIFIR. Mağara ayısının empatisi ne kadar olabilr 😂😂
Heyecanlandım valla şuanda 😂😂
Çok daha heyecanlanıp mutlu olacağız 😂😂😂
Kızımmm istediğimiz hayatı yasamamZ icin yapmamız gereken şeyler bunlar. Bak yumurtalıkların var ya senin, işte onlar çok büyük ve degerli bir yaratım gücü.
Kasıklarına masaj yap ve istediklerini olmş gibi yaşa, öyle hisset. Erkeklerde bu yok. Onlar mücadele etmek zorundalar. 😂
Dişil enerjilere her zaman anlaysli davranmaliyiz. Onlar az çekmedi.
Biz birbirimizi kurtaracagz aşkımmm. 💕❤️
Eminim hepimiz birbirimizi çokkkk seviyoruz. Çünkü biz güzel kız kardeşleriz 💕💅🏻💙☺️
Kız neşesiiii skjdhdhhdhdhhd🥸🥸🥸🤡🤡🤡
Not. Erkeklere sakın aşırı fedakarlık yapma bebegimmm
Tamam canım hepsini dikkatle uygulayacağım 💋❤️❤️
Oyyy çok sevindim aşkitommm uygula uygula ❤️😌
Aman kötü kadınlardan uzak dur ama he. 😌
Tamam bebeğim 💋❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklı bir noktaya değinmişsin. Kadınların kadınlarla dayanışması, hepimizin güçlü hissetmesi için çok gerekli. Maalesef geçmişteki toplumsal kodlar, bazen hemcinsler arasında bile mesafe yaratabiliyor. Ancak bu döngüyü kırmak bizim elimizde. Birlikte daha iyi bir dünya yaratabiliriz, çünkü kadın kadının yansımasıdır. Empati kur, destek ol ve fesatlıktan uzak dur; bunlar gerçekten hayatını güzelleştiren değerler. 💜🌸