Gerçek sevmek bu değil midir? ?

HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM LÜTFEN..
Hayatımda şimdiye kadar bir kız sevdim olmadı. Her şeyi yapardım onun için. Sonra hayattan soğudum artık hayat bana tat vermiyordu sabahlar iğrençti benim için. Böyle 1 yılım geçti benim her gün ağlayarak her gün. Sonra gökten gelen bir mucize oldu allahım duydu sanki benim karşıma birini çıkarı hayatımı geri getiren birini hayatıma anlam kazandıran birini.. (O zamana kadar hiçbir kızla alakam olmadı) Aynı bendi o bende aynı oydum. Sanki bunca yıl birbirimizi beklemişiz sanki allah demiş ki sizi birbirinize yarattık. Aynım ya her şeyim aynı her şeyim. Ve beni annemden sonra hayatımda bu kadar seven bir kişi daha görmedim ben. Bir gün lütfen gitme diye ağlıyor benim için. Tabi bende dayanamıyorum bende ağlıyorum. Ben bunca yıl onu beklemişim sanki (ikimizde aynı olayı yani red edilmişiz-onu söylemesede ben anladım- ama sevgilimiz olmamış) Yani burda kelimeler yetmiyor onu anlatmama. Ve en çarpıcı yere geliyorum aramızdaki mesafe çok yani Marmara Anadolu... Birbirimizi bir kere gerçek görmedik. İster bu sevgiye inanın ister inanmayın ama hayatımda en sevdiğim kişi, mesafe olsada en çok güvendiğim kişi.. Belki yanımda değil, belki yanında değilim ama o benim kanımda ben onun kalbindeyim.. Sevmek dokunmak değildir sevmek bir ne olursa olsun vazgeçmemektir kaybetmekten korkmaktır. Ve size bir konuşmamızı paylaşmak istiyorum.
Gerçek sevmek bu değil midir? <br />?
Gerçek sevmek bu değil midir? ?