HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM LÜTFEN.. Hayatımda şimdiye kadar bir kız sevdim olmadı. Her şeyi yapardım onun için. Sonra hayattan soğudum artık hayat bana tat vermiyordu sabahlar iğrençti benim için. Böyle 1 yılım geçti benim her gün ağlayarak her gün. Sonra gökten gelen bir mucize oldu allahım duydu sanki benim karşıma birini çıkarı hayatımı geri getiren birini hayatıma anlam kazandıran birini.. (O zamana kadar hiçbir kızla alakam olmadı) Aynı bendi o bende aynı oydum. Sanki bunca yıl birbirimizi beklemişiz sanki allah demiş ki sizi birbirinize yarattık. Aynım ya her şeyim aynı her şeyim. Ve beni annemden sonra hayatımda bu kadar seven bir kişi daha görmedim ben. Bir gün lütfen gitme diye ağlıyor benim için. Tabi bende dayanamıyorum bende ağlıyorum. Ben bunca yıl onu beklemişim sanki (ikimizde aynı olayı yani red edilmişiz-onu söylemesede ben anladım- ama sevgilimiz olmamış) Yani burda kelimeler yetmiyor onu anlatmama. Ve en çarpıcı yere geliyorum aramızdaki mesafe çok yani Marmara Anadolu... Birbirimizi bir kere gerçek görmedik. İster bu sevgiye inanın ister inanmayın ama hayatımda en sevdiğim kişi, mesafe olsada en çok güvendiğim kişi.. Belki yanımda değil, belki yanında değilim ama o benim kanımda ben onun kalbindeyim.. Sevmek dokunmak değildir sevmek bir ne olursa olsun vazgeçmemektir kaybetmekten korkmaktır. Ve size bir konuşmamızı paylaşmak istiyorum.
Ben normalde instagramda tanımadığım hiçbir kişiyi takip etmem 200 takip ettiğim 450 takipçim filan vardır. Bir gün bir fotoğrafa bakıyorum (çağrıtaner tarzı sayfaların) sonra yorumlara baktım (normalde asla bakamam) orda bir yorum dikkatimi çekti ve yorumun sahibi bir kızdı bende hiç yapmadığım bir şeyi yaparak takip attım. Kabul etmedi o attı ben edince o da etti. Ondan 1 hafta sonra bir story atmış (yine normalde asla storylere cevap yazmam) ona cevap yazdım. Story de komik bir şeydi yani fotoğraf filan değil. Neyse o gün bana çok sıcak davrandı.(hatta bugün soruyorum neden öyleydin diye ben de bilmiyorum sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi yazdım sana diyor 😂) Neyse ben bunu tanıdıkça kendime benzetmeye başladım ve desin ki farkettim de sen aynı bensin filan neyse. Günün sonuna doğru bana dedi ki sen ne iyi adamsın ya filan neyse ordan telefonunu aldım bir şekilde. Ordan başladı her şey.. Yani bilmiyorum belki saçma diyeceksin ama ben öyle düşünmüyorum bence bu kader..
Benim kimseyle olmamış olmam sanki onu bekliyormuşum gibi. Onun da aynı şekilde. Sanki bizim birbirimizi bulmamız gerekiyormuş. Sanki allah demiş ki siz tanışacaksınız. Her şeyim aynı onunla ya her şeyim düşüncelerim duygularım hislerim tereddütlerim hepsi
Ne güzel işte bence saçma filanda Değil demekki öyle olması gerekiyormuş dediğin gibi kim bilir belki kaderdir belki birbirinize yazılmışsınızdır ama birbirinizi ne kadar çok sevdiğiniz belli bu zamanda böyle şeyler gördükçe gerçekten mutlu oluyorum çünkü bazıları hep sahte ve kötü niyetli oluyo aşktan soğutuyorlar insanı seninde ne kadar çok sevdiğin belli bu kızı burdan bakılırsa oda seni çok seviyor mutluluğunuz daim olsun inşallah
Ya bu yorumun beni o kadar sevindirdi ki bilemezsin teşekkürler. Herkes olmaz şeyinde çünkü. Ben onu seviyorum ne olursa olsun. Umrumda değil ona dokunamamak, umurumda değil sarılamamak. Tamam olsaydı daha iyi olurdu ama olmazsa olmaz değil bunlar ben onu o olduğu için seviyorum. Arada mesafe olsa da o benim hayatıma anlam katan kişi. Ve annesi bile biliyor beni. Yani bilmiyorum şu an yaşadığım şehirdeki kızlara güvenmediğim kadar ona güveniyorum ben. İnşallah çok mutlu oluruz Allah’ıma tek duam bu.
En İyi Cevaplar