Bazen sadece sevmek yetmiyor, hep daha fazlası isteniyor. Bazen de koşullar gereği sevenler bir araya gelemiyor…
Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi bak. Eğer sevgi istiyorsan önce karşındakine bunu göstermelisin.sana baktığında içinde herseyden önce sevgi olmalı.ama şimdi sen burada profiline böyle bir resim koyup tahrik unsuru olusturuyorsun,buradan biriyle tanışsan mesela ve sevsen,o seni önce cinsel olarak algılayacak. İster istemez.bunu demek ki gerçek hayatta da lanse ediyorsun.bu yüzden seni seven olsada ya da senin gibisini.sevgi dışında da şeyler istiyor o zaman.yani biraz kendimize çeki düzen terim.gerisi teferruat zaten
Karsılıklı olursa yetıyor
karsılıklı degılse yanı nıyetler bırbırıyle uyusmuyorsa malasef gercek seven sevdıgıyle kalıp ıhanete maruz kalıyor..nıtekım bıcok sözde aşk ta bu yuzden ıhanetle noktalanıyor ne yazık kı...
sevmek kişilerin birbirlerini anlaması demek değil.sevgi anlaşmak değil.dolayısıyla sevmek yeter koşul değil.
Hayat sana adilse yeter değilse sevmekten gebersende yetmiyo.
Cevap
19Cevap
Ne istediğini bilmiyosun. cinsellik için seviyosun. sıkılıyosun. triplerini kaldıramıyosun.
birisinden biri bıkıyor ve son = kıça tekme :D
sevmek yetmıyor derken neden yetmıyor saygı yoksa bır paylasım yoksa zaten yetmez cunku sevgın bıter ya da azalır. bir araya gelememek eskıden askı köruklerdı sımdıyse aldatmayı körukluyor baska ne denirki
Gerçek seven ve gerçek bir aşk için yeterlidir..ama layalaylom aşklar için yetmez..güünümüz aşkları ve dizilerdeki gibi aşklar için yetersiz
bazende cesaret edemiyorsun seni sewiyorum lan demeye
Yetmiyor işte. napalım olmuyosa oolmuyodur. Sevenler illa bir araya gelince mi ilişki yürür? O an olmadığı zaman kalbinde yaşatması lazım.. KALPTE".
şartsız ve koşulsuz seven insanlar var. (: hayat düşündüğünüz kadar bayat değil. Güzel bir şeyler var yani bir yerlerde. (:
Bazen sadece sevmek bile yetmez.
bence otuz beş santi metre yeterli
Sadece sevmek yetmiyor.
bülbül sevse de gül kuruyor.
buralar dolar, reserved.
Fenerli olmasan yeterdi.
istekler hiç bitmiycek malesef :) hayırlısı :D
Bulduğunla yetinmeyi bilmelisin
bu devirde kimseyi sevmiceksen kısaca budur :)
evet yetmez
2 P diyorum gerekli
yetmiyor bazen;)
yetmiyor demekki
Dino Baggio !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar