"Zeka daha önemlidir!" cümlesini sık sık duyarız, peki insanlar bu konuda gerçektende samimi? Sizin için hangisi daha önemli; dış görünüş mü yoksa zeka mı?
Karşı cinste zeka mı daha önemlidir yoksa yüz ve vücut güzelliği mi?
Karakteri İnsan olmadıktan sonra, diğerlerinin önemi nedir?
Katil, hırsız, ırkçı, menfaatçi, saakatsiz ve ya bencillikte nirvana yapmış bir karakterin , zengin ya da zeki olması kime/neye yarar?
Bunu kabullendikten sonra, zeki ise fiziği güzel olan her zaman 1 adım öndedir. Fiziği güzel ama kendini geliştirmemiş birine ise Güven olmaz. Çünkü hayatında bir adım sonrasını düşünmeden yaşarlar. Bir anlık kararları, yanındakinin kalan hayatını da mahfedebilir.
Zeka, zeka diye tutturanlar aslında en canım insanlardır. Oylelerının beynini merak ediyorum açıkçası bu kadar gerizekalılığın kaynağını şöyle bir görmek isterim. Güzellik ise göreceli bir kavram sana çirkin gelen karşındakine dünya güzeli gelebilir.. Misal leyla ile mecnun ;)
Eğer yanlış anlaşılmıycaksam gecelik ilişki diye de beyan edilen şey için tabikide vücut ve güzellik önemlidir zaten aklı olsa öyle birşey yapmazdı değil mi? Ama uzun ilişkide ise akıl her türlü ön plandadır çünkü düşüncesiz sığ bir insanla çıkamazsın.
Benim için zeka önemli, iki kelam edemeyeceğim adama neden ilgi duyayım 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yine ben ve yine kadınlarımız. Şöyle bir yine baktım yorumlara herhalde olacakki para seçeneklere koyulmadığı için zeka denmiş ve yine etik olmayan görüşler etik olanlarla kapatılmış.1.90 boy , Scott Adkins vücudu diyemeyen zeka yazmış. Gerçekci olsanıza biraz kaçınız Nick Batemanın olduğu yerde Nicola Teslaya bakardınız? Ez game , ez life !
Aslinda bir insanin beynini cok iyi kullanabilmesi icin çocukken hatta bebekken nasil bir aile de buyutuldüguyle dogru orantilidir süper beyin =süper aile bicimidir aciklamanin soruyla bir alaksi yoktu ama neyse bilmeyenler icin yazdim (cevap ikiside onemli )
Kendimce görüşüm yanımdaki çok zeki olursa ben onun yanında doğal olamam yapmacık olurum yakışıklı olursa bu sefer de ego tavan çapkınlık olur ikisinden de biraz olmalı ekleme yapıyorum karakter de önemli
Göz bir zaman sonra gördüğü şeye alışır. Size eskiden dünya güzeli/yakışıklısı gelen bir insan artık eskisi kadar size hitap etmemeye başlar. Ve zamanla geride sadece beyinler kalır.
İlk görüşte tabiki görünüşü dikkatimi çeker ama sonrasında zekası mantıklı konuşmayı bilmeli eğer zeka denen birşey yoksa yakışıklı olmasına da gerek yok.
karşılıklı beklentilere göre değişir, ömrümü aptal ama güzel biriyle geçirmek istemem. ama adı konmamış bir ilişkide zeka ikinci planda... güzel, alımlı biri olması tercih sebebi :)
Ortalama bir zeka ve ustun guzellikle tercih edilemeyecek hic bir kadin yoktur. Ancak ortalama guzellikle ustun zekali bir kadini yalnizca ozel adamlar sever.
bence vücut guzelligi her zaman kendini satar aptalda olsa, ama cirkin biri cok zeki de olsa kimse sallamaz inek ama obezite bir kizla kimse cikmaz mesela
En İyi Cevaplar