iki yüzlü olup kafası ayrı kı çı ayrı oynayan ve yakışıklı fit vücutlu bir erkek olsada yüzsüz ruhsuz bencil karaktersiz çıkarcı bir erkek ile birlikte olmayı asla istemem sadakat bağlılık saygı sevgi hoşgörü yoksa isterse dünyanın en yakışıklı en fiziği düzgün erkeği olsun boş yaani öyle erkek olacağına bana göre hiç olmasın daha iyi bence yaani :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYüz güzel olsun genetik olsun vücudu beraber yapariz :D
1113 Yorumla- +1 yıl
İçi de güzel olsın bence
- +1 yıl
Ya bir salon açta kurtulayım senden :D gelip spor yapacam söz
- +1 yıl
finansmanim olursan soz acacagim :D
- +1 yıl
Ben olsam
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
250,000 gerekli sanırım :D oda bende yok evi satmam lazım
- +1 yıl
kredi cekeriz ilk etapta 100.000 yeterli gerekli ekipmanlari aliriz :D
- +1 yıl
ya kanıma girme de get :D
- +1 yıl
bak cok kazancli is bence bu ise yatirim yap fjshdhs
- +1 yıl
Ben antalyada yaşıyorum her köşe başında var :D bıngıl bıngıl koşan insan görmekten sıkıldım :D bence biz e ticaret şirketi açalım?
- +1 yıl
yazları 3 ay lara da kalıyorum lara nezih yer orda acilabilir :D
- +1 yıl
orada iyi kazanır bak doğru dedin
- +1 yıl
işleri böyle yerlerde konuşmayalım ;)
+1 yılKız olsun erkek olsun genelde vücut yapıları ilk tercihler oluyor. Hiç bir normal yapıda bir erkek sırf yüzü çok güzel diye çok kilolu bir bayan istemiyorsa , kızlarda yakışıklı diye çok kilolu, göbekli ya da atletik yapıda olmayan erkekleri tercih etmiyorlar.
07 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma
- +1 yıl
@SimgeAtagul ama bu doğru maalesef. ben hiç aksine rastlamadım bugüne dek
- +1 yıl
Rastladım.. ben
- +1 yıl
Parası için olmasın
- +1 yıl
Zengin koca avcısı değilim ben atletik olmayan göbeği olan bir erkek ile de evlenebilirim.
- +1 yıl
Hala benim gibi iç güzelliğe değer veren birilerinin varoldugunu bilmek güzel bir şey.
- +1 yıl
Evet bence de.
+1 yılŞimdi sen söyle hangisiyle beraber olursun? :D
www.behairstyles.com/.../...rstyles+Gq-628x723.jpg
i.pinimg.com/.../...shredded-body-star-fitness.jpg00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
+1 yılFarz edelim ki çok sevdin aşık oldun ve evlendin. Fakat kötü bir olay yaşandı eşin yüzünü kaybetti ve hernekadar estetik ameliyat geçirsede eski halinden eser kalmadı. Böyle bir durumda ne yapardın bundan bahset biraz kendine çünkü bu dünyada herşey yalan ve herşey bizim için. Renkli günler.
20 Yorumlaİkisi de geçici şeyler. Önemli olan kalp, güven, sadakat, karakter güzelliğidir. Anlaşmak ve zeka güzelliğidir. Gerisi ergenlere kalmış olan şeyler. Yok vücut yok yüz vs vs vs. Yüz güzelliği en ufak bir kaza geçirmeye bakar, vücut güzelliği ise en ufak bir hastalığa bakar. Bu kötü şeyler sevgilimizin, eşimizin başına gelince terk edeceksek biz öncelikle bir insanlığımızı sorgulayalım.
40 YorumlaBu kadına göre değişir, şöyle...
Kadınlar gücü sever bunun sebebi ise güçlü genlere sahip çocuklar doğurma içgüdüsüdür. Bu sebeple kimi kadınlar kas gücünü ön planda tutarken kimi kadınlar zeka para gücünü ön planda tutar.
Hepsinin ayrı ayrı açıklaması yapılabilir ama üşengecim yazamam14 Yorumla- +1 yıl
Bu açıklama da yeterliydi bence @selcukbey 👍
- +1 yıl
Maalesef :/ ben de beni anlayanı bulamadım. Siz de buldum sanmışsınız ama karşınızdaki de sizi anlamamış.
İkisini de bir arada bulabileceğim tipler varken bu seçimi yapmak saçma geliyor. Yine de bu soruyu cevaplayacaksam, fiziği güzel olan biri otomatikmen yakışıklı da oluyor ama her zaman değil. O yüzden yüz güzelliği. Fizik halledilir ✩
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse 4/4 lük değil vücut ya da yüz diye ayırmaya hiç gerek yok kalbimiz kimi isterse o bizim için dünya güzeli/yakışıklısı. bırakalım da partnerimizin yüzünü kalbimiz vücudunu beynimiz seçsin
30 YorumlaYüz güzelliği önemlidir, vücut çok aşırı önemli değildir benim için. Ama bir nebze önem taşır tabi :)
Ama her şeyden önce huyu güzel olmalı insanın. Dışsal güzellikler geçicidir.10 YorumlaAslolan kalp ve vicdan güzelliğidir. Tabii ki yüz ve vücutta güzel olsun.
Ama kötü bir insansa yüzü vücudu güzel olsa ne yapacaksın? Cevap kaçacaksın. Çünkü insan değil diyeceksin.00 Yorumlayüzü güzel olsun yeter ama aslı şu ki bazı durumlarda ikisinin de önemi kalmıyor. eğer beni kendine çekiyorsa birbirimize uyuyorsak önemli olan bu. benim için en önemlisi yüzken yüzü çok çirkin bir çocuğa baktığımı da hatırlıyorum. yani ikisinin de çok bir önemi yok aslında.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de önemli.
Yüzü güzel ama aşırı kilolu ya da aşırı zayıf olmamalı. Tipi iyi ama yüzüne bakılmaz olmamalı. Orantı hayatın her alanında önemli...00 Yorumla
+1 yılGüzel yüz + kötü vücut özensizlik ve bakımsızlık belirtisidir. Bu da kötü ruh hali demek.
Çirkin yüz + güzel vücutta hayat belirtileri mevcuttur. Karşınızda istekli ve arzulu bir organizma vardır.10 Yorumla
+1 yılYüz doğuştan geliyor, fizik kendi imkânlarınla şekillenir. :D
Yani yüzü iyi olsun da, o spor salonuna çalışıp ikisini de tamamlar.02 Yorumla- +1 yıl
Aynen hee 400'ü aşkın yorum olmuş. :D
- +1 yıl
Sorma :D
+1 yılYüz güzelliği daha mühimdir.
Vücut istenirse yapılır, kilo gerekirse alınır, verilir. Ama Ajda Pekkan gibi 1500 ameliyat geçirmediğin müddetçe yüzün ömür boyu bakidir.05 Yorumla- +1 yıl
@MeridyeNN İç üzelliği en önemli şey zaten. Ama soruda iç güzelliği es geçilmiş, illa ki dış güzellik bakımından vücut mu yüz mü denmiş, ben de ona göre cevap verdim.
Yaşına göre güzel kadın/erkek olmak da mümkün ayrıca biraz bakımla, sağlıklı beslenmeyle, sporla vs. - +1 yıl
@MeridyeNN Kırışıklık güzelliği bozmaz. Kadını da erkeği de çekici yapan şey tavırlardır. O da kişinin içinden gelir, sonradan oraya konmaz.
+1 yılBenim için yüz daha önemli vücut orantılı olsa yeter zayıf kilolu, ilahi bir güzellik aramam vücutta ama yüz güzel olmalı.
10 YorumlaElbette her ikisi de önemli.
Ama illa bir sıralama yapmak gerekirse bence, yüz güzelliği sonra vücut güzelliği.10 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği önemli, fakat bazen öyle bir bakışı, öyle bir gülüşü oluyor ki kişinin , kalbinin güzelliğini görüyorsun, bu sefer o kişi sana güzel gelmeye başlayabiliyor. :)
22 Yorumla- +1 yıl
Biri sağ kolum diğeri sol kolum hangisinden vazgeçiyim gibi bişey oldu bu 😂
20 YorumlaBen yüz güzelliğine bakarım.. Minnoş ve tatlı bir yüz her zaman ilgimi çeker. Tabi az makyajlı..
20 Yorumlavucut guzellıgıbakım daha ıyı bende tıpsızım zaten :) kızda sadece meme ıdeal olsun dık olsun yeter :)
00 Yorumla
+1 yılVucudu herkez yapar spor yaptıktan sonra ama yüz güzelliğini herkezde bulamazsınız ;-) buluyorsanızda spora gönderin yeterli
00 Yorumla
+1 yılVücudu güzel, estetik olan adamın yüzü daha tam oturur daha erkeksi olur hiç yakışıklı olmasa bile ağırlığı bir karizması olur. Yüzü güzelse vücutta varsa zaten sorun yok :)
00 YorumlaKol mu bacak mı diye sorsan daha mantıklı olurdu belki..
Ancak yüz ve beden olarak sorman da oldukça
İlginç bir strateji...00 Yorumla
+1 yılVücut bir tık daha önemli. Yüzü güzel olupta 180 kilo olan bir erkek kimin ilgisini çeker. Ya da yüzü güzel olupta 1,60 boyunda olan bir erkek...
00 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği.
Yüzü güzel olan sonradan vücut yapabilir de, vücudu güzel olan yüzünü nasıl güzelleştirsin..00 YorumlaBence vücut çalışınca yüz de biraz olsun güzelleşiyor. Tabi tamamen değildir o zaman ne derim 😕🤔😅
Çoğunlukla vücut biraz yüz 😀00 YorumlaOrnektekıler bu ornek ıcın cıdden yeterlı mi?
Bazılarımız yuze ve bellı bır potansıyele sahıbızdır daha sonra vucut yapmak ısterız
ya da sporla beraber buyudugmz ıcın her ıkısıne de sahıbız sukurler olsun masallah subhanallah
Hayrlı cumaalr00 Yorumla
+1 yılYüzümde güzel fiziğimde Kötü alışkanlık yok daha ne olsun.
10 YorumlaYüz güzelliği diyorum. Bazı orangutan a benzeyrn erkekler kas yapıyor hiç yakışıklı olmuyor
10 YorumlaVücut daha önemli. Yüzü çok güzel Veya çekici de olsa zayıf bir erkeği hoş bulma ihtimalim yok
10 Yorumla
+1 yılYüz doğuştan gelir ama vücudu istediğimiz gibi şekle şemale sokabilmek gibi bir bir imkanımız var yani cevabım bellidir.
00 Yorumla
+1 yılYa of ulan şu sagdaki vücuda bak oyle vucud yapmadan olmucem. 😐
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel özelliklerine bakmıyorum hayatıma birini alırken
10 Yorumla
+1 yıl"Tamam hepiniz kalbe, beyne bakıyorsunuz da, bakmadığınızı farz edelim." harika bir ironi 😁
10 YorumlaKimse kandırmasın kendini önce yüz güzelliğine önem veriyoruz
10 Yorumla
+1 yılAkıl güzelliği. Kafası çalışmıyorsa ne işe yarar ki
10 YorumlaKizlarin yuz guzelliginden kasti ne acaba zati vucut yokta 😂😂😅 kara kar kara goz mu kumral mavi goz duzgun yuz hatlari mi 🤔🤔🤔 sakalli mi sakalsiz mi? 😂😂
00 Yorumlaşimdi yüzü çok güzel olup fiziği kötü ise çekici gelmez. yüzü çirkin olsa fiziği güzel olsa karanlıkta gider :D sadasdsauf şaka bir yana gülüşü güzel olsun.. baktımça bakasım gelsin. zaten ben spor yaptırırım :D
00 YorumlaBegenilen modellerin vucutlarini yapmak bu kadar kolay mi cogu kisi o zaten yapilir yazmis da
11 Yorumla- +1 yıl
Nerde o günler..🙄 o insanlar tüm hayatlarını ve yediklerini buna göre ayarlıyorlar.
+1 yılönce yüz zaten yüzü güzele aşık olursun orası burası güzel olana değil ama vücut ta önemli tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa boylu olursa para. Orta boylu olursa yüz. Uzun boylu olursa vücut.
10 Yorumla
+1 yılYüzüne bakamadığımın vücudunun güzelliği beni pek etkilemez.
20 Yorumla
+1 yılYüz öncelikli bence. Çünkü ilk tanıştığın birinin vücuduna dikkat etmezsin. ya da aklına gelmez.
00 YorumlaVücutlu koyduğun da oha yani o ne masallahhhhh
Paket alalım bunu00 YorumlaYüz.(sarışın olmalı mutlaka kumral da olur💛💙❤💚💜)
00 Yorumla
+1 yılIkisindende normal seviyede olursa daha iyi tabi ama yuz diyorum ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter en ön ama insan beğenmediginin karakterini de merak etmiyor.. ilk vücut ve giyim giyimi kötü erkek hep yeniktir bende..
Birde Ben fazla uzun beğenmem hafif toplu max 180 falan bende 167im00 Yorumla
+1 yılsapyoseksüel olduğum için zeki ve kültürlü olsun yeter
onunla her konu hakkında konuşabilmeliyim00 YorumlaYüz güzelliği ilk önce, hatta gözleri güzel olsun yeterli 🙈
02 Yorumla- +1 yıl
Ne renk kurtarır;))
+1 yılVücut önemli tabi canım ama ikisi bir arada olunca tadından yenmiyor 😛
00 Yorumlavücut okadar önemlı degil tabı yınede aşırı anormal olmamalı yüz daha önemli.
00 YorumlaSeçmek zorunda olursam hiç tereddütsüz vücudu güzel olanı seçerim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılYüz. Sonucta çoğu zaman yüzüne bakacağım, yüz yüze iletişim kuruyoruz.
00 Yorumla
+1 yılgenellikle yüz en önemli olan gözler ama göz rengi değil sadece bakışlar
00 Yorumla
+1 yılerkekte öncelik yüz vücudu bir şekilde hallediyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
beğendiğim vücudu nerden biliyorsun 😅
- +1 yıl
sorun yok 😊
bu fotoğraftaki adamın yediği innelerin metal kısımlarını eritsen atatürk heykeli yaparsın =D ben güçlü olmayı tercih ediyorum
10 Yorumlaİkisi de yalnız karakteri beş para etmeyenler dünya güzeli olsa bakmiyoruz
00 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği. Yüzü güzel olmayanın vücudu etkilemiyor
00 YorumlaNe kadar yüzü güzel olursa olsun vücut hoş değilse beğenilmiyor.
00 YorumlaVücudu aklıma gelmez ki ilk gördüğün şey ve sürekli baktığın şey yüzü yani. Yüz etkiler
00 Yorumlaİkisi birden olacak. Güzel vücutlu ama suratı eşeğe benzeyeni kim ne yapsın
03 Yorumlaadam alkolik kumarbaz sa ne yapacak sin is orda bitmez guvenme guzelliyine bir sivilce yeter
00 Yorumla- Devamını Gör (374)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne