AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
214Cevap
Vücut..
Fizigi iyi olan erkeklerin yüzü de karizmatik oluyor genelde zaten.
ikiside ama yuz daha onemli vicudu sonradanda haledeeiz
Kalp güzelliği ve sanırım dış görünüşte anlamlı bakan gözler
Genel olarak iyi olsun ve zeka kıpırtısı olsun yoksa içi çok boş.
Bence göt önemli, götü güzel kadın 1 tık daha ileride birde meme, ben memeleri çok severim
yüz önemli bence
vucut yine yapilir ama begenmedigim bir yüze sürekli bakmak beni bayar
Yüz güzelliği olmalı.
vücut zaten kaslı olup olmamasının zerre önmi yok.
boyu normal olsun. kilosu normal olsun yüzü güzel daha ne?
boyu kısa ve şişmansa zaten yüzü de güzel olmaz yan, vücut güzelliği. eleştirmeyin lütfen bu benim düşüncem
Ben hakim olabileceğim ve elimde tutabileceğim bir erkek istiyordum o da oldu zaten.🙂
Kılıbık istiyordun oldu yani 😁
Bu fiziğin 40 yaşından sonra nasıl olduğunu biliyor değil mi kızlar
Nasıl oluyormuş? adam 52 yaşında mesela
cdn1.trueactivist.com/.../...age-chuando-tan-3.jpg
@SiriSevecen kaç insan 52 yaşında böyle olur. 30 yaşında böyle olan kaç kişi var.
Adam gençliğinden beri spor yapıyor ve sağlıklı besleniyormuş. :) bence olasılık yüzdesi fazla :D
@SiriSevecen bu adamı örnek vermen saçma genetiklik payı var sağlıklı beslenme çocukluktan başlayan bir çalışma vardır bence sadece spor değil yorum yapan arkdas haklı yaşlanınca spor yapan vücut sarkiyor hos yapmayan vücut da sarkiyor en iyisi spor yapmak :)
@Agresif_hatun_ Spor yapmak sonucuna ulaşıcaktıysak tepkiye ne gerek vardı :D
@SiriSevecen çünkü agresif olmak. bunu gerektirir :)
@Agresif_hatun_ bence abartmadan kondisyonu korumak önemli
@Agresif_hatun_ adına dikkat etmedim :) aynen koordinasyon önemli :)
Yuz guzelligi ve bakislari onemli beraber spor yapip kasi yapariz.
Bence böyle vücutlar yok hayal ürünü bunlar gerçek değil :))
gercek kız hiçmi görmedin
@kadir0001 yok valla hiç görmedim fotolarda gördüm onlarda Shop bence beni kandiramazlar inanmam :)
şimdi göbek yaptık iş hayatı masaya bağladı ama üniversitedeyken baklava dilimi üçgen vucuttum şimdide sayılır ama 8 kilo aldım bir yılda sporu bırakınca.. erkeklerden uzaksın belli
@kadir0001 ya cook :))
yüz güzelliği daha önemli çünkü vücut sonradan iyiye veya kötüye gidebilir
Kızlara bakıyorum da çoğu zeka ve yuz güzelliği istemiş 😂😂😂
İnsan kendi olmayanları ister ya..
herkes yuz ve vucut demiş ya kalmasa aksesuar olarak taşırsınız 😂
vücut yapılır ama yüz? Bence ikisi de önemli ama yüz tabii ki seçim olacaksa daha önemli
Tatlı dilli ve cana yakın, kendini sevdiren (kölesi olurum)
Karşı cinste en dikkat ettiğim fiziksel özellik ince bel.
Yuz guzelligi bence daha onemlidir
Vucut ikinci sirada gelir
Cunku vucut degisebilir ama yuz degismez
Belki bir evrim gecirir sonrasi ayni (:
Yüz güzelliği değişmez diyorsun da. ya birde , evlendin. Allah korusun. Yüzüne bakılmaya ak bir kaza geçirdi. yuz güzelliği için sevip evlendiğin eşini , çirkin diye bosarmisin. Oysa iç güzellik ebedii kalıcıdır. benim için öncelikle iç güzellik gelir
Arkadasim en basta herkesin kendi icin gecerli bir guzellik seviyesi vardir simdi hic bunu yok ben oyle degil ben soyle degil yapma
Ondan sonra ic guzelligine bakar insan bu da cok normaldir
İnsan yüzünü kendisi sekillendiremez ama fiziğini şekillendirebilir bunun için fizik diyorum çünkü kendisine saygısı vardır.
hepsinden 1 tutam olmalı. ama tatlı gülen bir yüz + minnoş bir fizik (boy kilo) paketine hayır demem.
İkisi de önmli taktın mı koluna yakışacak. Vurdun mu mala hakkını hakkını verecek bnamısın demeyecek ;-)
Sahsen ben vucut diuorum. Yuzu cok guzel bedeni 120 kg olan kizi napayim. Ama fizik cok guzelse yuzu tolere edebilirim 🙂
Yüz güzelliği daha önemli ama kadın dediği en az 1.75 boyunda uzun bacaklı olmalı diğerleri çöp
Türkiye’yi terk et lütfen
Siktirip gidebilirsin bencede
Bende en az senin kadar saygılı bir yorum yapıcam "SALAK"
Dostum aynen kısa boylular çöp kısalar daha ne yapsın 😏 Kıskanıyorlar puahahahahha 🤣🤣😂
@Mdjdjdjsjdj bole asalak tipli insanların gözünde kadın sadece malzemeden ibaret ama gün gelip sikinin yer çekimine yenik düştüğü o zamanda kendi en kaliteli çöplerden olucak 😉
@Mdjdjdjsjdj senin gibi kişiliği bozuk insanlar kıskanır sadece. Erkekler seni gibilerini malzeme olarak kullanıyor işte
Al işte kısa bacaklı hobbitler nasılda it gibi saldırmışlar :D arkadaşlar bu benim görüşüm it gibi saygı duyacaksınız. Kadın dediğin 1.75 - 1.80 aralığında zayıf ince belli vücut hatları kıvrımlı manken gibi olmalı. tamam anlıyorum 1.65 boyunda lhobbit boyunuz ve leş gibi vücudunuz var ama ne yapalım herkes manken olacak diye birşey yok ke zolar
😂😂😂 owww gizli klavye delikanlisi
Ezik gizemli şövalye
😘😘
Ya bana 70 IQ lu insan artığı lütfen yorumumdan uzaklaş
Dur şuraya bir dil bırakıp öyle gidim 👅😂
Her zaman kısa boylu, çakma sarışın, makyaj güzeli ve sıradan bir esmer olarak kalacaksın aahahha kaybol köylü :D
Annende kesin uzun boyludur ya da sarışın doğal güzel on numara fiziği vardır kesin
anam yaşlı başlı kadın ke zo :D neden hemen ana katarsınız anlamam ne kadar eziksiniz ya :D ama evet doğal sarışınsizin gibi saçı boya değil k e zo
Bu davranışla Kezban olan sensin. Burda bana mahalle ağzıyla konuşma ki ezikliğini herkes görmesin. Ailende ya da sen de olmayan şeyi başkasında arama. Hem gizli olup hem de kaba olma ezik.
Sen bana kişiliği bozuk bir insan diyecek sonra seninle adam gibi konuşmamı bekleyeceksin öyle mi? sizin bana olan yaklaşımınz benim size olan tavrımı belirledi hepsi bu. Kendi yaptığı şeyden birhaber olup her zaman karşıda ki insanı suçlayan 70 IQ lu bir insan artığıyla tartışacak değilim kaybol buradan hobbit
Sana doğru düzgün yazan insanlarada aynı şekilde kaba ve saygısız birisin. Konuşacak ve yazacak bişey bulamayınca aciz insanlar gibi ağzını bozuyorsun. Senin gibi sıradan ağzı bozuk erkeklerin dışarıda neler yaptığını görüyoruz. Hadi şimdi yok ol hadsiz
Kimse bana doğru düzgün yazmadı boş konuşma ben zaten burada 2 kişiyle tartışım biri sen diğeride yukarıda bir kadın. İkinizin ağzınında lağım suyu aktı. iyice yüz verdik size boyunuzdan büyük egonuz var hadi kaybol ke zo
Ve kişiliği bozuk kelimesini sana kullanmadım. Yaran var ki üzerine alınmışsın sanırım
gerek yok ya başkasına da kullanman senin ne kadar karaktersiz biri olduğunu zaten gösteriyor kaybol
Sen kaybol. Diyecek bişey bulamayıp salak salak yorum atma.
Deminden beri senin yaptığını yaptım ke zo :) ağlamaya devam et.
Ben kısa boyluyum demedim bu bir. İkincisi Türkiye standartlarındaki boy ölçüsünü bildiğim için burayı terk et dedim. Lafı nerenden anlıyorsun belli. Herkesin boyu kendi elinde olan bişey değil. Buradaki tavrın günlük hayatında ne kadar ezik ve gereksiz biri olduğunu gösteriyor. Çevrende ezilen birisin belli ki hadi eyv
Bak birşeyi iyi bil. Uzunluk ölçüsü nasıl göründüğüne bağlıdır ülke ortalamasına göre değildir. Eğer sen uzun görünüyorsan uzun boylusundur anlıyor musun? günümüzde 1.70 olan kız bile ülke boy ortalamasını bahane ederek dev gibi olduğunu felan sanıyor. Yorumum sana çok koymuş ki hala sataşmaya devam ediyorsun. kaybol kompleksli ke zo
Sen harbi beyinsiz birisin 🤣 160 boyunda uzun gösteren bir sürü kız var harbi canımsın. Sana sadece kahkaha atıyorum. Ülkemizdeki Kızlar maksimum 170 olabiliyor. Kimisi kilosundan boyu bile görünmüyor. Beynin gelişmemiş senin uzunluk kısalık kavramının nasıl olduğunu bilmiyorsun. Senin gibi cahillere laf anlatınca hemen hakaret ediyor nedense😂 işte bu karakter yoksunluğundan anladın mı?
Sen varya hayal dünyasında yaşıyorsun 1.60 boyunda uzun gösteren m. ? başkasının yanıdan söyleme seni bir canım yerine koyup haline acır bu kadar mal olma lütfen. Hala sen aynı yerdesin , herşeyi kendi işinize gelecek şekilde yorumlamaktan da vazgeçin. 1.70 boyunda kzıda erkekte uzun görünmez o yüzden uzun değillerdir. Neyse ya ben 70 ıq luk bir insan artığına laf anlatmaya çalışyıroum beyinsizin tekisin :)
Sen önce Türkçe dersi al 😏 ben 170 uzun boy demiyorum Türkiye’de maksimum o kadar oluyor diyorum. Sen kendin yazmışsın 175 uzun felan. Madem ölçüyle değil bu uzunluk neden ölçü verdin?
Hızlı yazdığım için imla hatası olabilir türkçem senden çok daha iyi. kendi yazdıklarına bak daha cümle kurmayı bilmiyorsun. Ölçü verdim çünkü 1,75 boyunda ki her kadın uzun görünür şimdi anladın mı fasulye beyinli? ama 1.70 boyunda ki bir kız asla ve asla uzun görünmez çünkü uzun değil. az önce 1.60 boyunda ki bir kızın bile uzun görünebileceğini belirten sen şimi 360 derece dönüp 1.70 boy uzun değil diyorsun. Yani tamamen benim söylediğime geldin. bu kadar tutarsız konuşma cahil velet
Yav he he. Ben söylediklerimin hala arkasındayım. Senin çevrendeki 160 kızların bacak boyları fazla kısa sanırım. Ne dediğini bilmiyorsun hala vır vır yapıyorsun at kafalı. Bu arada Türkçe’nin t’si büyük olur. Çok iyi bildiğin nasıl belliymiş gördük 😂 ergensin hadi eyv hadsiz. Parmaklarıma yazık
Ya sen gerçekten gerizekalısın :D :D 1.60 boyunda ki bir kızın bacak boyu en fazla ne kadar olabilir? Kaybol bordo klavyeli ke zo. Altımda iyi ezildin :)
Anneni ez altında. Hadi yallah
ya ezik ve güçsüz halinle neyine güvenerek küfür edersin anlamam :D yanımda olsaydın bağırttırmıştım seni ke zo :) sıktır gıt o a nan ın kafasını kaslı kollarımla ezerim
Yüz önemli hadi fiziğin yine çalışılark düzeltilebilir yanları var ama yüz değişmez 😁
Bu soru karsi cinsin istek ve arzusuna gore degisir. o yuzden ikiside..
Aptal olmasın , yanıma yakışsın beni sevsin yeter 😂
Vücut kası yerine beyin kası olsun diyen kezo çıkmıştır kesin yorumlarda :D
dedi ve protein tozundan bir yudum aldı
@kubilaylom35 hahaaa 😄😄😄
@kubilaylom35 ağla :D
olur 😢
Ikiside cok onmlii.. vucut bir tik daha agir basar ama
Yanımda kese kağıdı taşımıyorum. O yüzden ikiside olmalı.
Artist ya illaki laf edecek kizlara hahahah🤣🤣
Kamka sen bu kafayla zor yanii zorr hahah
@kays-misali kim laf ediyor gerçekler bunlar 😎
Zor olan neymişşş knks fkf
Kesinlikle vücut bence ama yüzü de biraz olabilir ćirkin olmasin en azindan
Bu dünyada bir gerçek varsa o da kadınların, erkeklerin kalp temizliğine iyiliğine kişiliğine gram önem vermediği, önemli olanın vücut ve yüz güzelliğine baktığıdır.
Yani yüzü tercihlerimin çok dışında degilse kıvrımlar çok daha önemli bence
Yüzü güzel olsun vucudu sonradan da guzelleştirebilir
Yüz güzelliği geçicidir. Önemli olan vücut. Sağlıklı bir vücut her yaşta kendini belli eder.
Yuzdr vucutta birbirini tamamlamali bir eksi biri arti olmaz
Ikisi bir arada olsa olmazmi lutfennnn illaki birini seç diyorsaniz vucut diyim bari:))
İlişkinin rengine bağlı.. kısa süreli olacaksa vücut.. seksi olmalı :)
kalbi güzel olan bir insanın zaten güzelliği ya yüzüne yansır ya gözlerine... velhasıl yüz güzelliği.
ikiside 55-60 kilo 1.60 boy ideal ama yüz çok önemli
kafanın güzelliği :)
İnsan olsun , artık kapasitesi olan insanlar yüz güzelliğine bakmıyor
Valla buyuk beyaz gogusleri olsun yuz e bakmam😍😍😘
İç güzellik ayaklarını geçin 😄 Sonuç olarak ruhlar aleminde de yaşamuyoruz. Bence yüz. 😊
yuz guzelligi daha onemli sonucta yuzune bakiyosun o insanin sürekli @orkunc
Kalbine bak biraz da 😉
@Alfa59 soruyu tekrar okursan "Tamam hepiniz kalbe, beyne bakıyorsunuz da, bakmadığınızı farz edelim. Yüz mü vücut mu? "demis arkadas
Göt
@Alfa59 sen kimsin ne hakkin var boyle demeye duzgun oku oyle gel buraya!
zeka daha önemli
Ses tonu, zekası, ruhu ve yüzü olsun.
yüz güzelliği önemli. minnoş tipli olsun.
Bakışları güzel olsun yeter benim için😍
İçi güzel olsun önemli olan bu.
Boyle vucudu olsun, yüzünü napiyim ben 😍
Vücûd neyine yetecek. Torba mı geçireceksin başına
:dd sergi constance o
@karakurtsert1 mersi
@fistali rica
Aşağıdan yukarı süzdüğümüze göre..
Yüz güzelliği daha önemli.
Ahlak güzelliği bence güzellik gelip geçici
Anlatamiyorum ruh ruh.
Boyu posu iri yari adam cekici
hmm :)
Fizik
*Gecen bol olsun.*
Önemli olan iç güzelliği ve yüzü.
kardeş kalp güzelliği önemlidir ne vucut nede yüz
Yüz öncelik ama, vücut da tamamlamalı yüzünü..
yüzü güzel olanı seçerim.