Japon’larla Türklerin bazı noktalar benzer kültürel benzerliklerin olduğu söyleniyor bunlardan biri aile bağlılıkları ve sadakat tabi bu bütün kültürel öğelerin aynı olması değil peki bir Japon’la evlenmek bir hayat geçirmek bir Türk için ne kadar uygun doğru
Ya ben bu çekikleri çok seviyorum çok ilginç bir dünyaları var. Hatta bir erkekle randevum oldu geçen hafta öyle çok seviyorum. Ama gel gör ki beni onlardan soğutan bir gerçeği öğrendim! Kedi köpek ve her türlü hayvanı yiyorlarmış :( eskiden de bilirdim bunu ama inanmazdım.
bütün kültürleri benzemiyor elbet yemek tarzları inançları bize ters tabiki bir müslüman kadın için erkeğin müslüman olması şart türkiyede benzerleri var genelde türk erkekler yabancı uyruklu kadınlarla evlenirler. türk kadınının tercih ettiği evlilik değil yabancı erkeklerle evlenmek benzer biri aydınlı bir kadının japonla evlenmesi haberler de çıkmıştı
ben genelde olanları söylüyorum. ben yoksa karşı değilim evlensin evlenmesin :)) ben daha tarafım farklı kültürlerin birbirleri ile kaynaşmasına ama türk ve müslüman kültürler nedense kendi alanında böyle şeyler, ters kabul ediyor erkek evlenir yabancı kadınla kadın evlenemez eh önyargılı bişe geri kafalı demeden önce makaleyi iyi oku
aynen kardeşim tüm dünya kültürlerinde benzer vardır iki kültürün birbirleri ile kaynaşması ama nedense türkiye de farklı bu :)) türkler nedense dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun sorunlu millet ben yurt dışında da yaşadım. dil öğrenmede sorunlu insanlar türkler
En İyi Cevaplar