Sade bir nikah kıymak enayilik mi?

Bizim Sevgi konusunda hiç bir sorunumuz yok anlaşma konusunda her konuda çok iyiyiz. sevdiğim çocuğun ailesi maddi olarak hiç bir yardım etmiyor. Ama beni nekadar çok sevdiğini biliyorum. Beni görmek için 4 saatlik yoldan geliyor iş çıkışı vs sırf 1 saat yemek yemek için. Aramız biraz uzak ama o haftada 3 4 kez geliyor işte çalıştığı halde. gece 1 doğru eve döndüğünü bilirim.100 gr bilezik istedik yaptı hatta ailesi yardım etmediği için bileziği bize verdi hani yapabiliyorum manasında. Söz kestik aile arası ama herkes bizi nişanlı sandı. Sonra evlenme teklifi ettiği yüzüğü beğenmedim ben üstüne 5000 daha koyup sevdiğim yüzüğü aldı. Halbuki ilk aldığı yüzüğü de ben seçmiştim ama acele ettiğim için pişman oldum. o bu kadar fedakarlık edince bende nişandan vazgeçtim direk kına gecesi nikah yapalım dedim. sizce yanlış mı yapıyorum? Oda dedi ozaman bende sana zaten altın kolye ve küpe alacaktım ozzman bide altın bileklik alırım ama eğer pişman olursan nişan yapmadin diye söyle. Dedi. sizce yanlış mı yapıyorum. Bana çok değer veriyor hiç yanliz bırakmıyor sürekli iyi miyiz benden memnun musun diyor hiç bir kız arkadaşı yok istagramda yazılar yazardı 50 bin takipçisi vardı milyonlarca izlenmesi istagrami bile bıraktı aylardır. ordan yazan insanlar olurdu kıskanırdım. ama çok bunaltıyor arada. sırf bunun için ayrılsam haklı değil miyim ki
Sade bir nikah kıymak enayilik mi?