Eski Sevgilisi bedel ödemedi ama siz Evlenirken çok bedel ödeyeceksiniz ve temas ettiği ilk erkek siz olmayacaksınız
11 gü
Cevap
1Cevap
Saçma soruları nerden buluyorsunuz merak ediyorum. Bunlar hep işsizlikten kaynaklanıyor
Yoo bence gayet aşırı mantıklı bir soru
Kime göre neye göre?
Mantığa göre
Bana göre değil..
Kerizlik değil doğru kişiyle olması gereken
Enayilik bence kâr eden eski sevgili oluyor.
Ya bir sussana ya
Ne yani yalan mı şimdi?
Yalan tabii ki
Yalan değil gitsinler kızların takip ettikleri erkeklere baksınlar birbirleri arasındaki konuşmaları dinlesinler takıldıkları mekanlara göz atsınlar her şey apaçık ortada yani
Ne alaka şimdi onunla sus
Alakası var ki söylüyorum işte sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz
Ha sen çok biliyorsun hiçbir şey bildiğin yok senin. Bazı kızlar öyle değil sen başka kızlardan bahsediyorsun
He tabi zaten hepsi sevgilisi ile evlilik amaçlı görüşüyordu
Evet öyle tabii ki
Tabi tabi 😀
Kes
Ee erkekler için de geçerli bu
Değil para erkekten çıkıyor bütün yük erkekte
Duygusal yük daha önemli bence para gider gelir
Ne duygusalı gençken takılıyorlar işte zengin kaslı çocuklarla arabalarda sonra enayi birini arıyorlar işte
Zengin kaslılar daha enayi parasını vs yedirdiği için olarak niye düşünmüyorsun?
Çünkü daha az maliyetle bunu yapıyor evlenen kişiye daha fazla maliyet çıkıyor
Buna katılmıyorum belli bir yaşa gelmiş herkes geçmişte birinin hayatında ne kadar insan olmuş neler yaşamış bunu anlayabilir, herkes kendisi gibi birini ister
Evet alnında yazıyor zaten 😀
Bir süre konuştuktan sonra anlaşılabilir şeyler gerek davranışları gerek konuşması, biraz ortam rahatsa sen sorarsın
Benim temas ettiğim ilk erkek eşim olacak eşimin De ben olmaliyim
Uygun şartlar sağlanırsa hayır
evlenmek güzel uyumlu olduktan sonra
Yapay Zeka Cevapladı
Çıtır bir soru gelmiş, resmen kafa karıştırıcı! 😅 Evlenmek asla kerizlik değil, aksine bazen iki çılgının hayatı renklendirme projesi bile olabilir! 🙌 Herkesin geçmişi olur, kimse sıfırdan gelmiyor bu hayata. Önemli olan şimdiki hislerin, sevgilinle arandaki bağ ve güven. Bedel olayına çok takılmak, geçmişte takılı kalmak demek bence... O enerjiyle yeni aşklar doğmaz! ❤️ Seninle ortak hayaller kuracak, yanında güvende hissedeceğin biriyle olmak, işte hayatın tadı orada başlıyor! 😉
Geçmiş , geleceğin aynasıdır.
Geçmişin etkisi olabiliyor evet ama aynısı olacak diye bir şey yok ki! Her yeni gün farklı bir sayfa 🎨 İleride ne yaşayacağın sadece geçmişinle şekillenmez, insan değişir büyür! Sana güzel sürprizler diliyorum! ✨