Balığı toprağa, kuşu suya koymaktır yanlış evlilik. İki taraftan sadece birisi diğerinin cesedi ile yaşar ama çok kişi bunun farkında bile olmaz...

Balığı toprağa, kuşu suya koymaktır yanlış evlilik. İki taraftan sadece birisi diğerinin cesedi ile yaşar ama çok kişi bunun farkında bile olmaz...
"Ana temayı anlaya bilir iseniz sizin anlatımız ile aynı şey değildir. "
"Sağlıklı ve düzenli beslenmeye özen gösterin, uyku düzeninize dikkat edin ve hareketsizlikten kaçının. Kansere yol açma riski %80-90 gibi yüksek bir oranda olan S*** gibi maddelerden uzak durun. Şikayetlerinizle ilgili olarak, belki yediğiniz veya içtiğiniz bir şey rahatsızlık vermiş olabilir; geçmiş olsun. Ayrıca unutmayın ki ağrı kesiciler yalnızca ağrıyı hissetmenizi önler, ancak asıl sorunu çözmez. Oysa ağrı, vücudunuzda bir sorun olduğuna dair önemli bir sinyal niteliğindedir."
Güzel bilgiler için teşekkür ederim. Soru hakkında da güzel bir yorum bekliyorum
Ben insanın pişmeden evlenmesine karşıyım. Hele hele aşk evliliğine külliyen karşıyım. Aşığın gözü kördür kiminle nasıl evlendiğini anlamaz bile. Evlilik mantık işidir. Mantığını kullanmayan hiç bir ilişkiyi yürütemez zaten. Evlenecekseniz kalbinizi değil aklınızı başınıza alın. Böylece yanlış evlilik diye bir şey de yapmazsınız.
Evet, hayatın kendisi mantıktır ve akıl süzgecinden geçemeyen her şey hatadır
Sizin yanlış tercih yapmanız bile bilerek olurdu üstadım
Her insanın en doğal durumu bu üstadım
Bu konu kişiden kişiye değişkenlik gösterir hocam. Bazıları ister yapamaz, bazıları istemez yaptırılır. Söylenecek çok fazla bir şey yok aslında.
Çok haklısın üstadım
Her insanın aile yapısı örf ve adetleri yaşam tarzları farklıdır gerekir gerekmez bunu kişiler kendileri belirler
İlkncevabinizda hemfikiriz, hayat herkesin kendi seçimleridir ve kimsenin karışma hakkı yoktur.
İkinci cevabınızı bekliyorum.
Birlikte yaşamak manasında değildl sorumuz. Bir insan evlenmeden hayatını idame ettiremez mi manasında illa evlenmek gereklimi diye sordum.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
10Cevap
gereklidir bence
Evet doğru kişi ile olursa evet
İnsan düzenli hayatım olsun derse gerekli gadası
Zorunlu bir şey olmasa da olması iyi olur. Yanında olan birinin olması iyidir ama doğru kişi olursa tabi.
Tabiki, doğru yer, doğru zaman ve doğru kişi şart
Ben bunu söylediğimde aforoz etmişlerdi beni, eski dost. 😉
Biz her zaman doğrular ile aforoz ediliriz
Katılıyorum.
Doğru insan olmadıktan sonra evlilik olmamalı.
Çok doğru reis
İnsan, olgunlaşmadan aklını kullanmayı öğrenmeden ve sorumluluk almanın bilincinde olmadan evlenmemeli başkan. Boşanmaların artmasının temel sebebi bunlar.
Çok haklısın 😊
Tecrübe diyelim başkan. :)
Çok büyük bir sorumluluk getirdiği için ben istemem şahsen
Evet, bunu kaldırabilecek güçteyim demeden hayatta hiç bir konuda adım atılmamalı
Aynen öyle, bilinçsizce yapıldığı zaman nasıl çocukların dünyaya geldiği ve büyütüldüğü ortada
Çok haklısınız
İlla evlilik gerekli değil bence
Haklısınız, huzur vermeyecekse insan olduğu huzurlu noktadan ayrılmamalı
Eyvallah der susarım🖐️🙂
😊😊
Doğru kişi bulunca evet
Evet en doğru olan bu
Evlenmeyi düşünmüyorum bu gidişle
Hakikaten mutlu olacağımıza inandığımız zaman hiç bir adım atmamalıyız
inan hic bilmiyorum
Bu da güzel
Evet ✅✅