İlla herkesin evlenmesi mi gerekiyor kendi başıma bir hayatım olamaz mı kendi hayallerim üzerine isteklerime göre bir hayat kuramaz mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şart değil herkes gibi sıradan bir hayat yasamak bana göre de boş geliyor yani insanların çoğu sırf cinsellik için evleniyor aşk için evlenen yok bu devirde evlenmek belkide daha iyi tabi zinaya düşmeyecek sen
01 Yorumla- Soran1 yıl
Haklısın
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kurabilirsin. Her seçimin bedeli vardır. Evlenirsen sorumluluk alma bedeli ödersin, evlenmezsen yalnız kalma, temel dürtü olan üreyememe bedeli ödersin.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Üresem nolucak ki bide eşin ailesiyle mi uğraşıcam hayat zaten zor ben kimseye yaşlanınca bakamam kendime zor bakıyorum
- 1 yıl
Evlenme o zaman, seçim senin.30+ yaslarda fikirler değişiyor.
- Soran1 yıl
Ne değişiyor mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Bunlar boş düşler. Kadın tek başına mutlu olamaz. Erkek de olamaz ama idare eder. Kadın için anlamsız bir yaşam demek bu
02 Yorumla- Soran1 yıl
Biz sadece erkeklerle mi mutlu oluyoruz ne alaka
- 1 yıl
Kadın yuvasında çocuğu ile mutlu olur erkeğin güvencesi altında. Yapısal bişey bu. Kadın tek başına yaşayamaz demiyorum gayet de yaşar ama boşlukta kalır ve asla tam mutlu olamaz.
Erkek için de bu biraz böyle en rahat erkek en başarılı en kadına ulaşabilen erkek bile aile sıcağından mahrum olursa kötü hisseder. Ama idare eder yine de. Kadın için daha zor bir durum
- u1 yıl
Şart değil ama mutluluk için gerekli yani bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayattan ne beklediğine bağlı
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Nafaka altın var evlilikte kadın için çok iyi
01 Yorumla- Soran1 yıl
Farklı bir bakış açısı
Şart değil illa evleneceksin diye bi kural da yok
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Kurarsın. Maddi özgürlüğün olması lazım
00 Yorumla - 1 yıl
Ben öyle yaşıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Olur ypda gor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl