Para & Ekonomi TOKİ'den ev sahibi olmak için evli mi olmak gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 25 yaşındayım bekarım ve ailemle yaşıyorum. Birazcık birikimim var ve TOKİ'den ev almak istiyorum. Bana oluyor mu? Yoksa illa evli mi olmam gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl ... TOKİ'den ev sahibi olmak için evli mi olmak gerekiyor? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Açıktan satışta öyle bir şart yok. Ama dar gelirli için zorunlu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Dar gelirli derken? Baba parası yiyen bir öğrenciyim 😅 Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Dar gelirli fakir aile demek. Aile değilsin sen. Baban aile Yorumla Soran +1 yıl Ne yani bana çıkmaz mı? 😔 Babamın ticaretle uğraşan bir esnaf 😒 Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Geliri vergisine bakılır o da baban başvurursa. Sana hiç çıkmaz Yorumla uu4uj3hko +1 yıl hayir aile olmak zorunlulugu uok.. Ben gecmiste almistim sonra sattim, ben bekarken aldim. Yorumla Soran +1 yıl @uu4uj3hko ailemin maddi gelirine bakarlar mı çünkü ailem gelirli bir aile Yorumla uu4uj3hko +1 yıl sen 1 yasindan sonra bireysin artik ama bilemiyorum Yorumla uu4uj3hko +1 yıl 18 yas Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Aynı ikamette yaşıyorsan olmuyor Yorumla uu4uj3hko +1 yıl ozaman ikameti baska yere aldiracak Yorumla Soran +1 yıl @uu4uj3hko bir evimiz daha var orada yaşıyor gibi göstersem olur mu Yorumla uu4uj3hko +1 yıl bilmiyorum arastir.. ben bekarken almistim sadece bunu bil Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Hayır evli olman gerekmiyor. Düşük gelirim olması ve başka evin olmaması gerekiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Babamın var ama benim yok olur mu 😅 Yorumla selcukdonmez +1 yıl Konu baban değil ki. Reşit olan senden bahsediyoruz. TOKİ sahifesine gir ve incele. Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Toki pesinet istiyo ayrica bunun taksidi olcak 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. gerekmiyor. kura ile çıkıyor 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. Gerekmez evli olmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Açıktan satışta öyle bir şart yok. Ama dar gelirli için zorunlu
Dar gelirli derken? Baba parası yiyen bir öğrenciyim 😅
Dar gelirli fakir aile demek. Aile değilsin sen. Baban aile
Ne yani bana çıkmaz mı? 😔 Babamın ticaretle uğraşan bir esnaf 😒
Geliri vergisine bakılır o da baban başvurursa. Sana hiç çıkmaz
hayir aile olmak zorunlulugu uok.. Ben gecmiste almistim sonra sattim, ben bekarken aldim.
@uu4uj3hko ailemin maddi gelirine bakarlar mı çünkü ailem gelirli bir aile
sen 1 yasindan sonra bireysin artik ama bilemiyorum
18 yas
Aynı ikamette yaşıyorsan olmuyor
ozaman ikameti baska yere aldiracak
@uu4uj3hko bir evimiz daha var orada yaşıyor gibi göstersem olur mu
bilmiyorum arastir.. ben bekarken almistim sadece bunu bil
Hayır evli olman gerekmiyor. Düşük gelirim olması ve başka evin olmaması gerekiyor.
Babamın var ama benim yok olur mu 😅
Konu baban değil ki. Reşit olan senden bahsediyoruz. TOKİ sahifesine gir ve incele.
Ailenin evi olduğu için olmaz bence
Hayır 18 dolması kafi.
Nereden başvuru yaptın kanka
Toki pesinet istiyo ayrica bunun taksidi olcak
gerekmiyor. kura ile çıkıyor
Evli olman gerekiyor evlenelim mi
Haneye giren gelire bakiyor
Sacmalik
Gerekmez evli olmak
18 yaş üstü isen tabi ki alabilirsin.
Olabilir
Öyle şeymi olur ya