Ben evlenmek üzereyim. Evleneceğim kişi benim ruhuma hitap etmiyor. İlişkiyi nasıl bitirebilirim?

Ben biriyle tanıştım bundan 6 sene önce. 2015 in eylül ayında konuşmaya başladık. 2 sene önce de bana teklif etti. Sevgili olduk. 6 ay önce de sözlendik. Bu yaz evlenecek gibiyiz. Şu noktaya geldik ve ben onun benim ruhumdan anladığını sanmıyorum. Sevgi benim için çok önemli bir kriter. Sevgisiz bir ömür sürmez. Ne kadar maddi durumumuz iyi olsa da sevgi olmadan yine mutsuz oluruz. Ben çirkin bir kızım. O fena sayılmaz. Ben dış görünüşüne vurgun değilim kimsenin. Bu ilişki böyle yürümez sevmediğini biliyorum ve bitsin istiyorum. Bahaneler üretiyorek çoğu kez de yüzüğünü takmıyor. Benim okulum bu sene bitiyor. iyi bir meslek sahibi olacağımı düşünüyor. Ailemden bana bir ev kalacak. Onu da biliyor. Sevmediğini biliyorum. Diyorum ki bak hiçbir şey için geç değil, ben bu okuldan sonra ev hanımı da olabilirim, evi sadece sen geçindirnek zorunda kalabilirsin. ayrılmak istiyorsan ayrılalım. diyorum. ~ayrılmıyor da.~ ruhumdan da anlamıyor. Bana geçen gün yılışık yapışık dedi. Ben sevgililerin davrandığı gibi davranıyorum. Abarttığım bir şey yok aslında. O rahatsız oluyor. Ayrılmaya da ikna edemiyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Ayrılacaksak ayrılalım. Onu nasıl ikna edeceğim?
Ben evlenmek üzereyim. Evleneceğim kişi benim ruhuma hitap etmiyor. İlişkiyi nasıl bitirebilirim?