Evlenmek istiyorum yaşım 28 oldu. Hiç Normal kız arkadaşım bile olmadı. Kendimi kötü hissediyorum.
Bu güçlüğü nasıl aşabilirim.
Boyum kısa ve 135 kilonun üstündeyim.
Bu güçlüğü nasıl aşabilirim.
Boyum kısa ve 135 kilonun üstündeyim.
Ya varya sen sadece dalga geciyorsun su yaptığın yorumları okuyunca bunu anladım sadece yazmak icin yazmışin başla birşey yok diyetisyene gitmem onu yapmam bunu yapmam eğer cidde. Bu sekilde bir soruna sahip olaydın böyle bir konuşma tarzın olmaz olamazdı
Kardes kilo sadece kiz icin degil saglik acisindada onemli ,yani bu isin.uzmani varsa gitmemek cocukluktan.baska bir.sey degil. Kendine iylik yap ve kurtul kilolarindan hayati baslarken bitirme
niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine hem boyum kısa diyon hem kilo peki sen olsan senin gibi birini beğenirmisin hiç bu soruyu sordunmu kendine adına üzüldüm:(
Cok secici degilim begenirdim. Hic bir kizla oturup sohbet etmedim daha.
Gene olmaz. Cunku cekiciligim yok. Neyimle ilgilenecek benim
Hadi zayifladm tipim.duzeldi. hayatinda tek yaptigi hobi.yemek.yemek olan bir.insana.nasl ilgi duyacak o.kiz..
Napabilirim ki. Nasil olursam bir bayan bna ilgi gosterir.
öncelıkle kendin için diyetisyene git kilo vermeye çalış
Doktora hayatta gitmem.
neden
O kadar parayi bu ise mi vercem. Sevmiyorum doktorlari kompleks sahibiyim oleceğimi bils.gitmem.
devlet doktorundada dıyetsyen var özel şart degıl.
hem herseye bir kulp buluyorsun bu şekılde fızıgın ıyı olsada sevgilin olması zor.bunu aşmaya çalış kendine güvenmezsen hiçbişey olmaz
Cevap
4Cevap
Tv programlları var insanların kilolarında kurtulmasına yönelik zahide diye bir kadın sunuyo katılablirsin ya da kendini sıkı bir rejim programı hazırla
Baska kilolu erkeklerin hep sevgilisi var. Zayiflamak icin boyle kulfet cekmem .. Baska yontem ?
Senden bir yol olmaz gizli.
Dost acı söyler.
Hep böyle kalacaksın.
Seni oldugun gibi seven biri elbet cıkacaktır karsına :)
Avuntudan baska birsey degil. Bu inanisla yasadgim icin boyleyim
Hem normal kiz arkadasi olmayan bir insanin sevgilisi olmasi mumkun mu ? Kiz neyine guvenip tanisacak.
Degil ama bir bayanla nasil tanisilacagini bile bilmiyorum. Bu yuzden kilo vermeye ugrasmadim hic. Normal kiz arkadasimin bile olmamasi baska sorundan kaynaklaniyor
zayıflamaktan başlayabilirsin
Ha deyyince olmuyor ki dana gibi yemek yeyip okuz gibi alkol kullanan bir adamim ben.
Çokmu önemli olup olmaması
kilo ver bir de puacemiyeti bu siteye bak hemen
Oradaki makaleleri uygulamak icin bayana ihtiyac var v cevremde hic bayan yk.
sosyal kulüplere üye olacaksın. Dans,rotary falan filan bir sürü yer var. Umutsuzluğa kapılma bir işe yaramaz
Millette beni bekliyodu zaten gelsin tanisalim.diye. ben kompleks sahibi bir insanim.
sen bir kere o götü göbeği eritmeden bir şey yapamazsın abim. Onun dışında kendini değiştirmen lazım bunun için isyan edip moral bozmak yerine git kendini geliştir. Kitap oku,puacemiyetine kesin üye ol,enstrüman çal şık giyin vs. tabi önceliğin kilo vermek olsun kimse yürürken sallanan bir şeyi yanında istemez
diyetisyene git
Napcan kızı şişko
Biliyorum. Orasi asikar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar