18 yaşındayım tek bir arkadaşım bile yok. Sorunun bende olduğunu biliyorum ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Hep mi böyle olacak sizce? Hep yalnızım her şeyi tek başıma yapıyorum. O kadar ezik ya da çirkinde değilim ama oldukça özgüvensizim. Biri beni izlediğinde bir erkekle konuşmak istediğimde elim ayağım titriyor. Nasıl atlatabilirim bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım canım🍀Bu aslında çok kafaya takılacak bir konu değil.1 tane arkadaşın olsa bile yeter. Ama hiç yoksa da şunlardan olabilir ya çok sessiz sohbetin akmasını sağmayan birisin ya da aşırı konuşan biri olabilirsin. Bazen de birşeyler olmuyorsa daha iyisi olacağındandır bunu aklından çıkarmamanı öneririm ve son olarak kalitesiz kalabalıksa kaliteli yalnızlığın olsun.💚🍀
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun olunca genelde insanlar kendilerinde kusur ararlar.
Oysa insan hayatta her şeyi paylaşır, hatalar bile tek başına olmaz, yalanlar bile tek başına olmaz.
Kusurun adı ne olursa olsun hepsini yüklenirsek ağır bir depresyon süreci başlar bu defada tüm olan biten güzellikleri kaçırmış oluruz.
Her sabahın bir güneşi vardır arada bir bulutlu oluyor diye hava yarın daha güzel doğacağını unutmamak lazım.
Sonuç olarak hava ne okursa olsun, tadını çıkarmak lazım hayatın;
bazı yalnızlar vardır enerjileriyle olmayanları bile kıskandırırlar
Her şey kendini sevmekle başlar sev gitsin kusur aramadan veya başkalarında mükemmelliyetçilik aramadan.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim o kadar güzel demişsin ki. Kendimi bilmem ama senin arkadaşlarının senin yanında olupta özgüvensiz olmaları imkansız gibi
- +1 yıl
Katıl aramıza o zaman kızlar soruyor da kocaman bir aileyiz.
Densizler çok olsada burada başlayan dostların kim bilir günün birinde tüm dünyan olur.
İçimde bulunduğumuz noktaya bakarsak etrafımızda olanlar bile telefona gömülüyor dünya yansa görmeyecek noktadalar, gerçek hayatta sanal olmuşlar.
Ben bile yolda yürürken elinde telefona gömülmüş insanları görünce telefonumu saklıyorum utandığım için onlar gibi olanlara değil sanalda bile olsa seni fark edenleri bul aslada yalnız değilsin bunu unutma.
İnsan kendini her şeyden izole etse bile sırf yalnız kalmasın diye karıncalar bile gelir bizim doğamıza aykırı yalnız kalmak. Kedin kuşun balığın bile olur arkadaşın illaki insan olmayabilir seninle başla sevmeye tırnağını keserken bile severek gittiğini hisset bir yerin kanarsa bile kaç hücrenin orada seni iyileştirmek için olduğunu hisset yalnızlık biliyorsun Allaha aittir biz arkadaşsız ve yalnız kalamayız
Tek bir arkadaşın olmamasının bir çok nedeni olabilir belki gerçekten sorun sendedir bazı insanlar kimseyle anlaşamaz çünkü aslında bilinçaltlarında kendilerini sevmiyorlardır kendileriyle savaştadırlar bu yüzden bunu dışarıya da yansıtıyorlardır, buna çözüm olarak sen kendini sevmeyi öğrenmelisin değer vermelisin bu senin özgüvenini de yükseltecektir kendine yatırım yap ne bileyim git spor yap bir kursa yazıl hem kursa yazılmak sosyal çevreni genişletir. Eğer senin özgüvenin yükselirse kendini seversen başkalarını da kendine çekersin bu değişmeyen bir kuraldır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim mantıklı ve zekice yorum yapan 3-4 kişiden birisin dediklerini gerçekten uygulayacağım tahminlerinde baya doğru
- +1 yıl
❣️
+1 yılBaşına gelmez umarım ama böyle korkuları olan insanların peşinde hep bir yalnızlık oluyor. Yani ben böyle bir endişeler yaşadığım zaman hepten hayatımın her yerine yayılıyor. Belli bir yaşa gelince de arkadaş bulmak zorlaşıyor şu an olduğu gibi. Sen daha çok gençsin ve bunu kuralarla, farklı ortamlara girerek aşacağını düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aşabilirim mesela
- +1 yıl
Kurs demek istedim bu arada. üniversite okuyorsan kulüplere katılabilirsin. Farklı farklı workshoplar oluyor onlara da katıl derim çünkü katılım bol oluyor. Sen ortamlara girdikçe aşacaksın her şeyi bana inan
Soran+1 yılEvet bir kaç kişi bunu önerdi ve cidden mantıklı olanda bu. İnsanların kalkıp ayağıma gelmesini benimle arkadaş olmalarını beklemek saçma olur. O yüzden kendim kurslara kluplere katılmalıyım yorumların yarısı bunu söyledi ve doğruda
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
88Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYaparsın bence.. çevrenize bakın sosyalleşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında yanlış arkadaşlıkların olup ihanete uğrayacağına hiç olmaması daha iyi. Önemli olan çok arkadaşının olması değil, güvenilir arkadaşlarının olması. Bu devirde de biraz zor ama imkansız değil. İlk öncelikle senin ilgi alanların neler? Bunları belirle. Örneğin ben fotoğraf çekmeye/çektirmeye, resim yapmaya, yemek yapmaya bayılırım. Sen de kendi ilgi alanlarına uygun workshop programlarına katılabilir ve orada yeni insanlar tanıyabilirsin. Ya da şehrinde bulunan halk eğitim merkezi gibi yerlere başvurup ilgi duyduğun alana başvuru yapabilirsin, o şekilde de farklı insanlar tanıyarak arkadaşlıklar kurabilirsin. Ya da spora falan da gidebilirsin. Seçenek çok ama önemli olan dediğim gibi güvene dayalı ilişkiler kurmak. Yoksa olmasada olur 😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlara göz attım. Üniversiteye başladığın zaman da bulursun arkadaş, üniversite ortamı kalabalık olur
"sorun bende bilşyorum" demene gerek yok. Diğer insanların da 1-2 tane yakın arkadaşı vardır. Gerisi "tanıdık" kontenjanında.
Kendine haksızlık etme. Bazen sosyal çevren istediğin gibi arkadaş edinmeye müsait değildir. Seçiyosundur çünkü. Bu iyi bişiy11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı gibi geliyor ama bilemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındayım benimde yok. Tercih olması önemli. İsteyip de olmaması sıkıntı. Aslında istemekte doğru değil çünkü kendine saygını azaltıyorsun. Genelde kolpa olmayan, çıkarcı olmayan, yalan söylemeyen, haksızlık karşısında sessiz kalamayan insanlar yalnız kalır. Azınlıkta oldukları için dogru insanları bulamazlar. Elbette sosyal iliskileri olan her insan kötü özellikleri var demiyorum fakat en basitinden çoğunluğu sadece menfaatinden dolayı arkadaşlık yapıyor diyebilirim. Mide bulandırıcı
11 Yorumla
Soran+1 yılCidden çok doğru asırı doğru
+1 yılönce şunu söylyim zaten o çağdayz herkes korkuç ve herkes yanlız. yani kız kardeşim yaşındasnz arkadaşları var ama sosyal degil. sizin arkadaş ıolmaması ya henüz kafaa dengi biri olmadı ya ikili ilişki iletişim becerilernz yoktur. Çok susan insanlar bile birinin yanında konuşur işte o yanında konuşacgnz kişi henüz yok ama olacak bir şeklde insanlarla tanışmaya çalışın. ama güvenmeyin asla.
10 Yorumla
+1 yılönce şunu söylyim zaten o çağdayz herkes korkuç ve herkes yanlız. yani kız kardeşim yaşındasnz arkadaşları var ama sosyal degil. sizin arkadaş ıolmaması ya henüz kafaa dengi biri olmadı ya ikili ilişki iletişim becerilernz yoktur. Çok susan insanlar bile birinin yanında konuşur işte o yanında konuşacgnz kişi henüz yok ama olacak bir şeklde insanlarla tanışmaya çalışın. ama güvenmeyin asla.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yıl100 yıl sonra toprak olmuş olacağız ve o çekindiğin kişiler de dahil hepimiz silinip gitmiş olacağız. Yani hepimiz etten kemikteniz, strese girdiğine değmez etkileşim denen şey. Dünyadaki zamanın tükendiğinde yapmadıklarından ve tercihlerinden pişman olmak istemiyorsan bir an önce bir şeyleri değiştir derim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındayım benimde yok. Tercih olması önemli. İsteyip de olmaması sıkıntı. Aslında istemekte doğru değil çünkü kendine saygını azaltıyorsun. Genelde kolpa olmayan, çıkarcı olmayan, yalan söylemeyen, haksızlık karşısında sessiz kalamayan insanlar yalnız kalır. Azınlıkta oldukları için dogru insanları bulamazlar. Elbette sosyal iliskileri olan her insan kötü özellikleri var demiyorum fakat en basitinden çoğunluğu sadece menfaatinden dolayı arkadaşlık yapıyor diyebilirim. Mide bulandırıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmişimi sende gördüm. O yaşlarda öyleydim ve hep bunu düşünürdüm. Kafama çok bakardım çok üzülürdüm ağlardım. Şimdi büyüdüm hala aynı durumdayım ama artık üzülmüyorum. Sadece yoruldum ve akışına bıraktım. Bu saatten sonra düzgün bir arkadaş bulabileceğimede inanmıyorum zaten. Ama umarım senin için böyle olmaz ve çok güzel arkadaşlık ilişkilerin olur ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Beni yazmışsın. Ben de akışına bıraktım ama zaman zaman arkadaş özlemi çok çekiyorum.. sana da oluyor mu bu?
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven hassas bir konu
Tüm iletişimi etkileyecek kadar da kuvvetli
Önceliğin özgüven eksikliği hissetiğin konuları belirleyip bir sıraya koymak
Devamında her biri için gerçekten varlar mı ve insanlar bunu önemsiyor mu bunu test etmek02 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı yorumu yaptın teşekkür ederim ama nasıl test edeceğim
- +1 yıl
Rica ederim
Bu test ancak iletişimle olur
İnsanların tepkileri ya da hareketleri bunu belli eder
Ayrıca sende özgüvensiz hissettiğin detaylar ile ilgili ufak sorular yerleştir sohbetin içine
Bir arkadaşınin olmasına gerek yok.
Sen kendine yetersin.
Çok icerlenirsen eğer istedigin zaman bana yazabilirsin.
Bir arkadastan ziyade bir zaman kapsülü gibi düşün.
Belki 2 sene sonra cevap veririm sana.12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ya hem motive oldum hem güldüm senin gibi arkadaş bulunmaz
+1 yılBende 18 yaşındayım, arkadaşım yok.. sevgilimde yok zaten bu devirde herkesin derdi çıkar menfaat. Olmaması daha iyi 😉
Kız arkadaşlarım yok
Sevgilim yok
Hoşlandığım birisi yok
Kafa rahat 😂🥰11 Yorumla- +1 yıl
Heh söyle ya
+1 yılİnsanlarla olan iletişimin çok önemli. Birileriyle iletişim kurmaktan kaçınıyorsan o insanlarla arkadaş, dost olamazsın. Mesafeleri kaldır, insanların seninle iletişim kurma çabalarına karşılık ver düzelir.
00 YorumlaÖzgüven üzerine oldukça video var ve ben liste tutarak başlamıştım daha sonra bu listedeki konular üzerine bol bol araştırma yaptım ve hepsini uyguladım
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonuç
+1 yılUtanmak , güven yıkıcı, karamsar konuşmalar, kendini kısıtlamak , sessiz takılmak arkadaş yapmaya engel olan maddeler arasında yer alıyor o yüzden coşkulu samimi ve özgür ol 😊
09 Yorumla
Soran+1 yılTamamı gereğinden fazlasıyla mevcut çoşkulu ve samimi olmak dışında tamamı
- +1 yıl
Buda arkadaş ortamını boğuyor işte 😊
- +1 yıl
Herkes eğlence arar arkadaş ortamı öyle bir yer
Soran+1 yılSorunum şu kendimi yandan beğenmiyorum aşırı aşırı özgüvensizim insanlar benimle konuşurken yüzüme bakmadan konuşurlarsa şakır şakır konuşurum ama biri yüzüme bakarak sohbet ettiğinde benimle elim ayağım titrer hemen sohbet bitsin isterim
Soran+1 yılAslında eğlenceli biriyimde sadece kendime karşı çok karamsarım biri güzel olduğumu söylese tam tersini kanıtlamaya çalışırım hep
- +1 yıl
Bak kimse kendini beğenmez senin güzel gördüğün kişilerin çoğu kendini beğenmez yani biri sana güzelsin dediği zaman
" Yok değilim abartma"
Demek yerine
" Teşekkür ederim sende çok güzelsin" demen daha doğru olur kendini sev çünkü kimse senin kendine baktığın gözle sana bakmıyor yani böyle yapman da insanları senden uzaklaştırır
Soran+1 yılArtık öyle yapacağım dediğindede çok aşırı haklısın teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim 🤗 senin mutlu olman bizim için daha çok değerli 🌺🌺
Soran+1 yıl🫶🏻🫶🏻
+1 yıl17 yasındayım lise sonda bu zamana kadar doğru düzgün arkadas edinemedim ve sorunun çoğu da bendeydi sanırım gereksiz yalanlarım çok konusmam ya da hiç konusmam. Arkadas edinmek istiyorsan çevrene sevecen içten yakın davranman gerekiyormuş bunu anladım çekingen olma sadece bunu yap emin ol farkına varılıcakdır
00 Yorumla
+1 yılSosyal yetenekler belli bir yaş aralığında ya da belli gruplar içinde gelişir diye kesin bir şart barındırmamakta. Durum böyle olunca insan birazda şöyle düşünmeli. Demek ki yanlış arkadaş gruplarında yer almaya çalışıyorum ya da doğru iletişim yöntemlerini kullanmıyorum. Başarısızlıkları kabul etmeli ve önceki başarısızlıklarda yer alan hatalarını keşfetmeni tavsiye ederim. Belki bu senin bir çözüm olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sacma sapan soruya bile birsuru yorum gelmis ya 😟
Doğru kişiyi bulamadın büyük ihtimalle seni seven arkadaş olan her şekil olur eğer yoksa sahte olmasından iyidir özgüven içinde aynada alıştırma yaparsan en azından alışabilirsin
00 Yorumla1,2 tane bile olması senin için yeterli bazı arkdaslasliklar tehlikeli ve toksik olabilir sürekli hergun dışarı çık İnsanlarla iletişim kur , kurs vb yerlere yazil
00 YorumlaKaliteli bir hayata sahipsin daha ne istiyorsun ben bu hayata erişmek için 2 yıl depresyona girmiştim şimdi ne kadar kaliteli bir hayat olduğunu anlıyorum. Yapta gör tersini
00 YorumlaPsikolog desteği lazım. Çabuk düzeltmez isen daha çok yaralar acıcacak sende. Ben 14 yasına kadar böyleydim, şükür ki atlattım en korktuğum şey lisede 4 yıl boyunca arkadaşım olmamasıydı
00 YorumlaBenimde arkadaşım yok ve çok mutluyum iyi ki de yok varken hepsi sırtımdan vurduğu için kimseye güvenmiyorum artık
01 Yorumla
Soran+1 yılBende en başlarda böyle düşünürdüm hep tek başına olmanın tadını çıkarırdım ama artık eziyet gibi
+1 yılBende öyleyim yaa kiz arkadaslardan yuzum hic gulmedi 3 tane arkadasim arfi birisiyle tamamen bagimizi koparttik
11 Yorumla- +1 yıl
Sohbet etmek istersen burdayım
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatli ol düşman edinme çok iyi tanı ve herşeyini anlatma
12 Yorumla
Soran+1 yılO konuda oldukça safım biriyle biraz yakın olduktan sonra her şeyi anlatmaya başlarım gizli saklımı bırakmam ve her seferinde de pişman olurum
- +1 yıl
Ben gibi ama bir yanlışın da uyar yine yaparsa mesafe koy
+1 yılBenim de yok gibi bir şey ama hayallerinin peşinden gidersen örnek veriyorum arabanı al bi bakmışsın çevren çoğalıyor ama dikkatli olman gerek
00 YorumlaBenim de yok takma, bazıları insan değiller öyle düşün. Herkes arkadaşlığı becerecek değildir, az insan çok huzur diye söylenilen şey doğrudur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeyi ben de yaşıyordum ama sonra insanları ve düşüncelerini umursamayı bırakınca kendiliğinden geçti
00 Yorumla Bir işte çalışarak sosyalleşerek ya da bilgisayar oyunu oynıylesan valorant da sanal arkadaşlar edinebilirsin
00 YorumlaOkuluna dersine odaklan arkadaş en basit şey
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
+1 yılDaha gençsin önünde uzun yıllar var ben de 40 yaşındayım kimsem yok
10 Yorumla
+1 yılHep bu sosyal medya yüzünden bence toplumu asosyal yapıp birbirinden uzaklaştırdı
00 Yorumla
+1 yılÜniversite'de ya da iş hayatında o özgüven ister istemez gelecek merak etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha küçük zamanla açılırsın girişken ol hata yaparım diye korkma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu üniversitesi de yaşıyorum. Hiç arkadaşım yok yeni bir sehirdeyim ( Antalya) ama tanıdığım kimse yok. Olsun istiyorum ama ait hissetmiyorum kimseye çok yabancıyım sanki herkese..
01 Yorumla- +1 yıl
Belki çok soğuk duruyorsudur bir kaç kişi bana öyle demişti konuşunca samimi biriymişsin soğuk sanıyorduk demişlerdi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum benimde doğru düzgün arkadaşım diyeceğim biri yok. Ama yinede özgüvenli olursan bu sorunu eskisi kadar takmayacaksın. İnsanlarlada iletişimin artacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter eğitimine yönel. Bu yalnızlığı fırsata çevirip kendinle ilgilen.
spor yap , enerjini yükselt… en iyi versiyonun olİstemediğin kadar arkadaşın olur kendiliğinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini keşfet. Bunu yaparken de bisikleti hayatına al. Sana bunu nasıl yapacağını sana faydalarını anlatabilirim
014 Yorumla
Soran+1 yılBisiklet sürmeyi bilmiyorum gerçek bisikletten mi bahsediyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılEvet hani binip şehirde gezdiğin bisiklet
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Soran+1 yılBisiklet sürmeyi maalesef bilmiyorum yasadıgım şehri söylemek istemiyorum ama bisiklet fikri mantıklı geldi
Cevap sahibi+1 yılBunu sana bisikleti keşfederek 33 yaşından sonra her şeyi yeniden kurmayı tamamlamış bir abin olarak yazıyorum. Recetemi anlatabilirim
Soran+1 yılÇok muhteşem fikir ama Bisiklet alacak param yok öğrenciyim
Cevap sahibi+1 yılSen beni ekle ben her şeyi anlatırım çok paraya ihtiyaç yok
Soran+1 yılBurdan anlatamaz mısın
Cevap sahibi+1 yılUzun olur dağılır sana bazı önemli isimleri vereceğim
Cevap sahibi+1 yılKorkma dik dur
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama burdan yazmanı tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılÖzel hesaplar, kendi hayatımdan özel detaylar da veremem
Soran+1 yılPeki ama xper seviyem yeterli değil benim
Cevap sahibi+1 yılSen beni takip et ben sana yazarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım ve yaşıtız ama sorunun kendimde olmadığını biliyorum😎
13 Yorumla
Soran+1 yılTanısabilir miyiz? Birbirimize akıl veririz
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılSoruyu acarsan istek atabilirim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖgüvenden kaybedşyorsunsur ama önemli olan şu an güzel bir üniversite kazanman arkadaş değil ki. Arkadaş her zaman kazanılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzde insanlar samimi değil, çıkar hat safhada ondandır.
20 Yorumla
+1 yılBenimde yok bir tane var o da cok ders calisiyor maalesef cok konusamiyoruz bende cok yalnizim ama annem babam var abilerim var idare ediyorum disari hep yalniz cikiyorum ama yapacak bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhafaza bir ailede mi büyüdün? Ya da kapalı bir hatun musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂 bak kaç tane arkadaşımsı şeylerin oldu artık yalnız değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurnundan ya da solunumla ilgili başka bir yerinden ameliyat oldun mu daha önce
00 Yorumla
+1 yılBende anlattigin durumdayım sınav stresiydi, yanlış arkadaş secimleriydi derken etrafimdan yavaş yavaş soyutlandim umarım üniversiteye geçince bu durumu çözeriz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayım. Bi zaman sonra ünsan kendini herşeyden soyutluyo
00 YorumlaYalniz degilsin. Bende de ayni durum. İstersen olabiliriz
13 Yorumla
Soran+1 yılOlurr istk atm
- +1 yıl
Sevgilinde mi yok
Benimde arkadaşım yok sahte 2 yüzlü arkadaşın olacağına hiç olmasın tek olmak daha iyi boş ver
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa utangaçsındır ya da bir ortama az çok konuştuğun biri seni davet eder benim gibi yok sağol ben gelmiyim diye geçiştirirsin mesela ben böyleyim sonra neden yanlızım diye bazen ağlıyorum ama yanlız olmayı seviyorum aslında
00 YorumlaHiç tanımadığın birisine yazıp iletişim kurmakla sohbet etmekle başlayabilirsiniz belki zamanla bu konudaki özgüven artışı olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılOlmasın boş ver illaki olur ozguvensizlik değil seninki çekinme utangaclık filan panik yani olabilir normal böyle şeyler bende öyleyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sevgilin olmaması daha iyi bu zamanı görüyoruz çoğu kız ortada kalıyor amaçları sadece cinsellik çoğu erkeğin arkadaş ta çok güvendiğin biri olmalı yani 2 3 tane güvendiğin biri olsa yeter kız arkadaş sevgili filan içinde acele etme nasibini bekle o seni bulacaktır.
+1 yılBenim yaşımda 19 hiç kız arkadaşım sonunda intihar edicem yetti artık
05 Yorumla- +1 yıl
Kendine yazık edersin bu dünya için ahiretini yakma senin nasibinde biryerlerde bekliyor sadece zamanı gelmemiş demekki
Soran+1 yılYasemin maşallah, çok güzelsin. Ama çok yanlış uygulamadasın, böyle bir yerde gizli olmadan bir şey yazdığında abaza saldırısına uğrarsın dmden. ben yorum bile yapsam gizli yapıyorum, sana da moralini bozsunlar istemiyorsan gizli yapmanı öneririm
- +1 yıl
Teşekkürler yasamin cevap için
- +1 yıl
Bana sözel saldıran olursa cevabını da alır kuzum 😘
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSorun sende değil bak sana dönemin ilişki anlayışı bu tabi bide kilon varsa zor
02 Yorumla
Soran+1 yılKilom yok boyum dışında ideal fizik ve güzelliğe sahibim
- +1 yıl
Ozaman senle ilgi bir sorun değil herkes kardeşim
Çünkü bunu fazla düşünüyorsun düşündükçe kendinden uzaklaştırırsın
10 Yorumla
+1 yılOkurken kendimi gördüm. Bende aynı durumdayım ve ne yapacağım konusunda bir fikrim yok.
10 YorumlaSorun sende değil bende de değil sadece bize samimi gelen insanlara nadir rastlıyoruz
00 YorumlaSorarken bile çok açık bir şekilde cevabı veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlsa bile çoğunun zararı dokunur birkaç tane sağlam olsa iyi olur senin için
02 Yorumla- +1 yıl
Kızlara erkekten arkadaş olur mu?
- +1 yıl
Olur neden olmasın ki benim var birkaç tane kız arkadaşım arasında evli olanı da var
+1 yılEvet sorun muhtemelen sen de. Ben de böyleyim ondan biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sende*
+1 yılkıskanıyorlar seni çekemiyorlar oyüzden elbet birgün iyi biri çıkacak karşına
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem