AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Özgüven yeniledigin zaman her şey olacaktır
eh bende 18im benimde arkadaşım yok olur öyle şeyler
Asosyalsin demek ki..
Maalesef ki..
Seni en iyi ben anlarım 🥲
Normalde asosyal biri misin?
Sessiz biriyim
Normal o zaman biraz açılman gerekiyor senin
Olur ileride hep böyle kalmazsın
İnşallahhh
Muhtemelen sorun sende
Sorun bende zaten
Neden bende diyorsun öz güvenin mi yok
Keşke soruyu tam okusaydın soruda yazan şeyleri sorup duruyorsun. Evet, sorudada belirttiğim gibi oldukça özgüvensizim. Özgüvensizliğin en üst seviyesindeyim. Ama ezik gibi değilim dışarıdan bakan biri özgüvensiz olduğumu düşünmez ama bir 10 dakika izlerse özgüvensizin teki olduğumu farkeder
Biraz dikkat etmedim soruya
Ben sana şöyle soyliyim tüm cesaretini topla konuş ve 10 dakikayı geçmen gerekiyor kendini kimseye göre öz güvensizim diye kendini asalamak senin birinci hatan kimseden kendini öyle görme cesaretin olsun o zaten kendisi yok olacak
Tamda dediğin gibiyim cidden kendimi güzel insanlara kıyaslıyorum sürekli o benden daha güzel kim olsa ona bakar diye düşünüyorum ben olsam ona bakarım diye düşünüyorum
İşte burada kaybediyorsun hiç bir zaman kendinden ezikle kendinden güzelle kıyaslama yapma hep ben daha güzelim de kendine bak bakalım ne olacak
Haklısın ama hiç öyle biri değilim daha güzel birini gördüm mü hemen moralim bozuluyor sanki onların güzelliği benim güzelliğimi azaltıyor gibi hissediyorum. Önüme gelen gördüğüm her kıza güzellik çirkinlik yorumu yapıyorum içimden kendimi daha güzel gördüğüm insanlardan sonra mutlu oluyorum
Senden daha güzeline bile bundan güzelim de hep sonunu xozucen
Günü gelince olur be üzülme
Hiç öyle olacak gibi gelmiyor artık
Olacaktır merak etme sen
Başls bir yerden
Özgüveni topla
Nerden başlayayım
Aklında yatan biri var mı
Var ama benden çok büyük. Önceden benden azda olsa hoşlanıyordu ama yine tek başıma olduğum bir gün kendimi rezil edene kadar. Konuşursam büyük ihtimalle kocaman bir red yerim
Yemessin korkma tut ensesinden öp birden
Valla mı
Niye olmasın ki cesaretlen
Keşke benimkide olsa da bana yapsa
Tamam yarın sabah yapacağım ensesini mi öpeyim alnını mı
Yarın sabah kırmızı rujumu sürüp gidiyorum benden uzun ensesinden tutup alnını öpüyorum koççum sen artık benim helalimsin diyorum sonra nikah masasına
Aferin sana
Yanına kalem almayı unutma
Niye
İmza atacanya
He evet o is bende
😃😆
Özgüvenini etkileyen sorun ne yavrum
Çirkin değilim ama aşırı aşırı özgüvensizim kendimi bildim bileli ailede ezik görüldüm sürekli dışlandım. Büyük ihtimalle bu psikolojime etki etmiştir. Çünkü 4. Sınıfa gittiğim ve allaha “lütfen çirkinliğim gitsin, güzel olayım ki annem beni sevsin” diye dua ettiğim zamanları hatırlıyorum. Yani ailemin katkısı çok büyük. Sürekli sen baba tarafına benziyorsun derlerdi bana halada diyorlar halana benziyorsun diye. Ama yemin ederim çirkin değilim.
Görebilir miyim seni yavrum, aynada kendini güzel görenin ne olursa olsun özgüveni düşük olmamalı
Göremezsin. Ayrıca düzgün konuşsan olur mu
Bu kişiye değil genel hitap, çirkin değilsen oku ve izle bol bol bilginin gücüne İnan yavrum
Okuyorum zaten. Kız kardeşinede bu genel hitabı yapanlar vardır umarım
Evlada da yavrum denir, toruna da, sevgiliye de, kardeşe de. Sen biraz daha oku
Tamam okurum bakalım hangi kitapta karşılaşacağım böyle bir şeyle
Çıtırım, kitap derken normal kitaplar kült tarihi. En çok film izlemeye ihtiyacın var
Üniversite sınavına hazırlanıyorum normalde çok aşırı kitap okuyan ve seven biriyim ama bu 3 aydır hiç kitap okumadım full çalıştım sınava. Şu anda kütüphane sırası beklediğim için burdayım yine akşama kadar çalışacağım. Filmde izleyen biriyim çok fazla olmasada özellikle yabancı filmler çok fazla izleyen biriyim ama 3 aydır onuda yapmıyorum. Ki çokta bir faydası olacağını da düşünmüyorum. Onlarca kişisel gelişim kitabı bitirdim hiç biri özgüvensizliğime çare olmadı
Her film etki etmez, IMDb listesine bak ilk 100 filmi izle.
Tamam sınavımdan sonra izlerim teşekkür ederim
Kokularının üzerine giderek
Nasıl yapacağım ki öyle bir şey
Mesela arkadaş ortamı kuracaksın sınıınfski kızlarla o kurduğun arkadaşlıkları daha sonra erkek samimi oldukaları vardır onlarlada tanışmaya başla muhabbet kaçma onlardan üzerine git
Bir sınıfım yok şu an mezunum
Sınıf arkadaşların nerelerde mesela lisedekiler onlar buluş illa vaedıe konuştuğun onlarla çıkın
Aslında ben onlardan önce mezun oldum hepsi şu an okul okuyor 12. Sınıfı açıktan bitirdim üniversite sınavına hazırlanmak için
Hmm tamam hepsi orada yanındalar mesela arayıp çıkabilirsin onlarla istersen dem den yazbildirim gelmiyoe ya
Gelmiyorlar ki ya
Ben kütüphaneye geliyorum hiç biri gelmiyor çünkü okuma niyetleri yok
Okuma niyetleri olmaya bilir senin de kendine vakit ayırman lazım sınava çalışıyorsunda azıcık arkadaşlarınla gezebilirsin mesela dışarı çıkabilirsin onların yanına kütüphaneye değilde bir şey kaybetmezsin
15 gün kaldı sınavıma zaten 15 günden sonra bir işe gireceğim umarım o zaman düzelirim
Düzelirsin ama birazcık daha kafayı bu şeklde lerlerse bozarsın
Of ya
Of trabzonda yinede sen bilirsin 😂 ama şu an normal sınav sitresini atlattıysan artık sende onlar gibi davrana bilirsin hatta onlar ders çalışırken sen gezersin
Karşı cinsten bir arkadaşın olsa hepsini aşarsın
Evet bencede ama sanaldan değil. Asla
Reelden olsa daha hızlı gelişir tabi olaylar. Nerede yaşıyorsunuz
Bu yaşlarda oluyor sıkma canını zamanla değişecek
Arkadaşın olabilirim istersen :)
üniversitede bulabilirsin ya da buradan bul
Bu senin elinde olan bir şey
Benimde yok arkadaşim
Isterseniz arkadas olalim
Zaten böyle bir devirde yalnız kalmak en iyisi bence
Kendin çabalamalısın bunu aşmak için.
Geçimsiz birisi misin
Hiç olmaması daha iyi
Bence önce kendini suçlu hissetmeyi bırakmalısın
İlk önce kızlar la konuşma yı dene sonra erkek le
Bence gidip psikolojik destek almalısın.
İnsancıl olmalısın
Nerde kaliyosun yurtta mi
Üniversitede bulursun
Benim de hiç arkadaşım yok
25 yaşındayım uzun zamandır yok
Selam o zaman 😀
Bende seninle aynı durumu yaşıyorum
Sosyal anksiyeten olabilir
ben 22 yaşımdayım aynı durum bende de var
benimde yok olmaması daha iyi
Çok kötü bir durum ya kendimi gördüm biran 🙂
Aynı durumdayım nolcak böyle hic bilmiyorum..
benim var mı amg...
Insanlar seytan boş ver
üniversitede edinirsin klüplere katılarak
Ortam cok kötü ama
Kıyamam eskiden bende de özguven eksikliği var
Soğuk ve itici görünüyor olabilirsin
Belki de musallat filan vardır
Almsşwmelelwkdpemdm
Gül sen gül
Ciddi var mıdır olsaydı bilirdim bence
Dalga geçmeseydin soracaktım belirtileri
Tamam sor sende şakasına yazmışsındır diye düşündim
Tamam
Biri seninle konuştuğu zaman yanına gelip hal hatır sorduğu zaman ya da sana bişey ikram ettiği zaman kendini aşırı kötü aşırı gereksiz ve aşırı ezik hissetme ve karşıda ki kişiye anlam verememe ile birlikte nefret kin sinir oluyor mu
İnsanların içindeyken aşırı sıkılganlık aşırı bunalım sinir, insanlarla konuşmak zorunda kaldığında iğrenme tiksinme nefret oluyor mu
İnsanların gözüne bakamamak ya da kalabalığın içine girerken korku endişe oluyor mu
Birisiyle sohbet etme imkanın varken sohbet etmeyi aşırı gereksiz bulduğun oluyor mu
İnsanlarla iletişim kurmayı istiyorum ama insanları sevmiyorum. En kötüsü bir erkekle hoşlandığım biriyle konuşurken ya da o kişi bana bakarken tir tir titriyorum elim bacağım kafam aşırı titriyorum. Ya da biriyle flört etsem her zaman istemeden kendimi rezil ediyorum hiç istisnasız her seferinde oluyor bu kimden hoşlansam illaki onun önünde bir rezillik yaşayıp kendimden soğutmayı başarıyorum
Dediklerim. yok galiba demi
Sadece senin bahsettiklerin var
Eğer dediklerimin bor çoğu aynen yoksa musallat olmayabilir
Dediklerinin çoğu yok bazıları var ama sadece erkeklere karşı var hemcinslerimi seviyorum konuşursa bende konuşuyorum ama devam ettiremiyorum sohbeti fakat karşı cinsle tek kelime konuşamıyorum hemen titremeye başlıyorum normal bir erkekse sohbet ediyorum ama sevdiğim biriyse baştan aşağı titriyorum
Bsbwbzb
Bilmiyorum yani pek sanmıyorum sende bişey olduğunu ilk başta biraz kötü hissetmiştim sorunu okurken ama
Yoktur di mi büyü işlerine karışmışlığım var bir aralar
Haydaa
Ne yaptın peki
Bir aralar dediğim 2 yıl önce ağır ergen olduğum zamanlar kapıda saçma sapan işaretler çizmiştim bir şeyler yazmıştım mum yakmıştım ama tutmamıştı bence sayılmaz bu değil mi
Kağıda*
Ne yazdığına bağlı
Ben mesela bi cinin ismini içimden okudum diye sadece kapıya gelmişti
Tehlikeli şeylerden uzak durmak gerek
Bana aşık olsun bana aşık olsun bana gelsin beni sevsin vb şeyler sonra onun adını kendi adımı annesinin adını saçma sapan şeyler ve üçgen işaretleri falan sonra yakıp gömmüştüm
Lan bildiğin ritüel bu nsjwhzh
İnşallah bjsey olmamıştır ne diyim ki
Bişey olur mu ya tiktokta görüp yapmıştım canım gibi kimseye olmamıştı bana da olmaz dedim olmamıştır di mi
İnşallah
gel arkadas olalim yasitiz
Buradan düzgün arkadas çıkar mı ki
bilmiyorum benim bir suru arkadasim var senin icin demistim aslinda
Tamam olalım
soğuk bir tipsindir
Hayır tam tersine aslında oldukça sessizim ama biri sohbet etmek istediğinde o kişinin sıkılmaması için elimden geleni yaparım ve her seferindede dozunu fazla kaçırırım sebebide budur belkide
Ne okuyorsun
Üniversite sınavına hazırlanıyorum
Iyimis
Ördüğün bazı duvarları yıkman gerekiyor
Nasıl başaracağım
Aslında basit ama sen zorlaştırıyorsun bunu
Her yerdem
Derken
Oyle
Sıkıntı yapma geçer relax ol
Aynen geçti şu an
Elinden tutan biri olsa daha da açılırsın
Kimse yok. Ailem bile bu halimi dalga konusu olarak görüyor. Asosyal olduğumu söyleyip duruyorlar. Yemin ederim ki özgüvensizliğimin en büyük sebebide onlar.
Nerede yaşıyorsun
Of ne yapacaksın nerede yaşadığımı arkadaş olacağımızı falan mı düşünüyorsun
Neyse boş ver sen takıl tek başına
Tamam
Benimde yok
İlla vardır biraz daha düşün
Ne denir
En iyi arkadaşın kendin ol boş ver napcan.
Ergenlikte normal
Hayalimdeki kadın
Kitap oku bol bol
Üniversiteye gidiyor musun?
Sorun sende ve crvabıda kendin vermişsin zaten..
Benim de yok 😭
Olur zamanla
Bir sürü arkadaşın oldu kendini eleştirme
İstersen benlede yazılabilir sin
özgüven
olur oyle şeyler takma
Başlangıcı benimle yapabilirsin 🙃