Hiç kız arkadaşım yok, 18 yaşında internetten bi kızla tanışıp uzak mesafesi ilişkisi yaşadım. Tabii onunla görüştüğüm sıralar beni aşırı üzdü ve kırdı ayrılırken arkasından ağlamışlığım dahi var. 3 yıl sonra yine bi kızla sevgili olmak için adım attım ve kız benimle birlikte başka birisiyle daha konuştuğunu öğrendim...
Çevreye sahip değilim, konuştuğum kızla bi çıkar için konuşmuyorum. Mutlu olması için çırpınıyorum...
Yanlızım ve bu yanlızlıktan bıktım. Hayatıma birisini girmesini istiyorum. Ama hiç bir türlü kız arkadaş bulamıyorum. Ne yapmalıyım, ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç bir şey yapamazsın yürekten seven değer veren erkeklerin kaderi bu, kadın milletini tutabilmek istiyorsan mikip atacaksın bundan anlıyorlar. P. ç olacaksın değer vermeyeceksin
Kullanıp atacaksın
Yemin ederim 2 kıza öyle bi değer verdim ki, hayatımın merkezine koydum ikisinde de yıkıldım. İlk kızdan ayrıldığımda 3 yıl boyunca hiç bir kıza kalbimi açmadım depresyona girdim. 2. Kızla sevgili olma aşamasında durduk yere engel atıp sorduğumda ise hayatımda başkası var diyip konuyu kapattı
Kullanıp atmakta ben uygun görmüyorum, karakterine uygun değil. Kız benim gözümde obje, eşya veya köle değil
Biliyorum bana göre de değil ama işte maalesef kadın milleti bundan anlıyor kardeşim üzgünüm bizim gibi kadına değer veren erkekleri üzüyorlar
Peki ne yapacağız? Hiç bi birisini sevmeyeceğiz ya da platonik mi seveceğiz?
Kızlarla konuşurken nasıl yaklaşıyorsun neler konuşuyorsun
Nasibini bekleyeceksin, inandığın ve bildiğin yolda yürümeye devam et o gelir seni bulur alnında yazılıysa
İlk önceliğim kızı tanımak, neler sever neler yapar, sevdiği ve sevmediği şeyleri öğrnmeye çalışırım. Onunda bana ilgisi varsa ileriye gidiyorsa onun ve benim hoşlanmadığım şeyleri sorar söylerim..
Bekle bekle bekle... Nereye kadar be abi, dışarıya bakıyorum millet sevgilisini almış geziyo tozuyo. Erkeğin niyeti kullanıp atmak iki günlük niyeti olan erkek kızlarla geziyo, sevip sayan birisi olarak yanlız geziyorum adalet mi bu
Aynen böyle devam et👍
Değil ama yapacak bir şey yok
Yemin ederim yoruldum. Tek gezmekten, tek takılmaktan..
Kız milletinde beyin yok işte iki ağzından burnundan çıkan laf yapan gördümü bir şey sanıyorlar ondan sonra bütün erkekler aynısınız diye zırlamaya başlıyorlar, sende o iki gün takılıp tekmeyi basan erkekler gibi olacaksın ya da nasibini bekleyeceksin düzgün aklı başında bir kızın seni bulmasını bekleyeceksin..
Kısaca hep yanlız kalıcaksın. ya da kendini bozacaksın diyorsun...
Orasını bilemem bu şans nasip kısmet meselesi gençsin daha illaki biri çıkar karşına ama genel olarak böyle diyorum evet yalnızlık senin benim gibi erkeklerin kaderi ama şeytanın bacağını kıranlarda var yok değil diyorum. Ya da aynen çok çabuk birini bulmak istiyorsan bozmalısın sadece temiz duyguları bir kenara bırakıp kızları paçavra gibi görmelisin iki seçenekten biri hangisi ağır basıyorsa
Benim ağır basan tarafım belli. Kızı paçavra olarak göremem. Bana uyun değil. Yanlız kalıcaz yapacak bişey yok yanlızlığımla mutlu olacağım
Duruşunu hiç bozma o zaman okulda kulüplere falan kayıt ol satranç, gezi vs gibi kızlar faal çok yönlü erkeklerden etkilenir hoşlanır marjinal ol görüntünü değiştir serseri gibi görün imaj yap işin daha kolay olur cool görün
Ah be abi üniversitede klubün K' sı yok. Serseri gibi görünme olayı bana yakışmıyor sarışın mavi gözlüyüm kendim o tipi hiç beğenmiyorum
Hoşlandığın şeyleri yapmaktan zevk aldığın şeyleri yaşatarak ve yaşayarak göster, kızlar kendini şaşırtan ağzını açık bırakan erkeklere hayran olur
Hiç çekinme hoşlandığın tanıştığın kızın elinden tut dudağının kenarından hafifçe öp, sarılmaktan saçlarını okşamaktan çekinme
Hmm o zaman belki biraz etkileye bilirim kısmet
Evet dikkatleri üzerine çekmelisin güzel parfümler al kaliteli iddialı görün karizmatik ol kim bu çocuk dedirtmelisin vay çok tatlı çok hoş vs
Hep bu konuda çekingenim bu güne kadar hiç bi kızı öpmedim. Elini tutup gezme işlemi hiç olmadı..😳
Hep iyi kalpli falan dediler sadece öyle kaldık kullanıldık 😔
Görsellik, vizyon, önemli küpe falan tak saç şeklini değiştir züppe gibi görün hareket et duruşunu kişiliğini değiştirme
Rol yap
Ben böyle beyfendi gibi görünen kendi arkadaşlarımda söyler kibar beyfendi birisin diye küpeyi kendime yakıştıramıyorum zaten denedim.
Kendin olmak daha iyi değilmidir?
Olacak saçını okşayacaksın elinden tutacaksın, öpeceksin dudağından olmasa bile mutlaka yanağından öpmelisin elinden olmasa bile belinden tutmalısın hafifçe temas önemli
İyi kalpli diyorlarsa baştan kaybettin demektir. Kadın ruhundan anlıyor dedirtmelisin. Centilmen karizmatik çok havalı ve İyi biri dedirtmelisin
Eğer bir gün hoşlandığım bi kız olursa bunlark yapmaya çalışırım..
Gene kendin olacaksın ama bir kızın dikkatini çekmek için ufak tefek değişiklikler yapman lazım liseli ergenler gibi davranarak bir kızın dikkatini çekemezsin bir kızı kendine âşık edebilmen için bunları yapmalısın
Beyefendi erkeklerin şansı yok kim diyor bunu erkeklermi kızlar mı
Erkekler p! ç olucakson diyorlar genelde
Liseli ergen gibi değil daha çok 25 li yaşlarda biriymişim gibi diyorlar eski çalıştığım yerde müşteriler sorarlardı düşünme mantığınız olgun yaşınız 25- 27 mi falan diye sorarlardı
Evet banada öyle derlerdi ama hiç bir kız ilgi duymazdı
Erkekler doğru söylüyor
Yapacak bişey yok alışacağız
Hakkında hayırlısı olsun
Hepimizin abi hepimizin
Amin
Erkek arkadaşların var mı peki erkek ortamlarında sosyal misin yoksa orada da mı yalnızsın?
Erkek arkadaşlarımı da seçerim. Zübbe taarzı olanlarla arkadaş olmam efendi olanlarla takılan biriyim. Kavgacı gürültücü tiplerden uzak dururum
O zaman kendine göre birini görünce gidip tanış çekinme çekiniyorsan da yakın gördüğün abla kuzen anne ya da her kimse birisine söyle sana kız bulsunlar :) bu zamanda bu tarz ilişkileri pek beğenen olmuyor ama bu da bi çözüm kim bilir belki kafalsrınızın uyuşacağı biri çıkar
Kısaca evde kaldın desene sjsjsjsnsj
İnternet üzerinden kızlarla güzel konuştuğumu düşünüyorum şaka bi yana çöpçatanlık uygulamalarını denedim işi paraya dökmüşler para yatırmadan eşleşme vs olmuyor
yeniden tanısabileceğin insanlar olur
Knk işte tanışacağım hiç bi ortamım yok. Üniversite okuyorum ordaki kızlar ya erkeğin parası için takılıyorlar ya da cinsellik için. Üni dışında bu yaz mesela çalıştım iş ev arasında gidip geldim çöpçatanlık uygulamaları vs var bi kaç tanesine üye oldum eşleşme dahi alamadım