Kaşın namuslu ve eşine sadıksa ilgisi tam ise ve bunun üstüne erkek aldatıyorsa erkeğin kişisel problemi vardır kendini ezik hissediyordur kadına karşı kadını ezmek istiyordur ya da cinsel yönden takıntıları sorunları vardır mesela gay dir gizli gizli ama itiraf edemez ve eylemede geçemez sırf biraz tatmin olmak için gider yabancı kadın ile anal seks Yaşar vs. çok geniş bir yelpaze bu ben erkek aldatması açısından baktım kadın erkeğe her bakımdan yetiyorsa güzel bakımlı çekici ve seksi bir kadınsa erkeğine sadıksa eğer bu erkekte bunun kıymetini bilmiyorsa bu tür mallıklar yapar bu arada kadının aldatmasına değinmedim bile zaten has kadın bir tek adama aittir hıı böyle olmayan kadınlar da hakeder aldatılmayı 🦋
bu aldatmanın seklı semalı nedır? ortada sureklılık varsa bu aşka donusmustur ve bıtırılmelıdır ama eskaza cınsellık gırdıyse bu aldatma hıkayesının ıcıne, ask mesk yoksa ve gecelık bır durumsa bısey olmaz devam ettırılmelıdır dıyorum. bu duruma en yakın ornegı hulya avsar olarak gosterebılırım... hulya avsar , kaya cılıngıroglu tarafından defalarca kez aldatıldı ama o hep affettı. ne zaman kı ben aşık oldum dıye geldı (feraye tanyolac) avsar o zaman yollarından cekıldım demıstı bır tv roportajında. o yuzden bu ayrım onemlı... adamın pısmanlıgı, gerı donusu vs vs... yuva oyle kolayına yıkılmamalıyı savunuyorum ben...
Size bir kaç örnek vereyim.. Önce aile büyükleri devreye giriyor. Çocuktan gam vuruyorlar! Çok iyi biliyorlar ya çapraz ateşe alıyorlar insanı! Baba ölüm döşeğinde ayrılırsan gözüm açık giderim oğlum modunda! Bir bakmışsın aynı evin içindesin! Kendini veriyorsun çocuğuna. Onun bir gülücüğü huzur veriyor kalbine. Amma velakin onu gördüğünde aklına ilk gelen seninle yaşadıklarını bir başkasıyla da yaşadığı gerçeği! İşte bu acı ciğer acısı! Ve ömür boyunca peyder pey hissedeceksin! Babamı kaybettiğimin ertesi günü çizdim üstünü ve bitti! Bunu sizlere empati kurabilmeniz adına yazdım! Beni yaktığı yerden yansın oda! Güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez!!!
Tek kurtarma yöntemi bir tarafın affetmesi ya da olduğu gibi kabul etmesidir. Yalnız aldatma sebepsiz olmaz. Evet etik değildir ama erkeği ya da kadını buna iten sebepler vardır. İlgisizlik, yetersizlik, şiddet, iyi tanıyamama gibi birçok sebep aldatmaya yönlendirir.
öncelikle aldatmanın temeline ineceksin. ne sebeple aldatıldın? bunun cevabı çok önemli. eğer senden kaynaklanan bir eksiklikse, bunu tamamlayıp güzel bir evliliğe devam edebilirsin. fakat bu aldatma keyfi yapıldıysa karşındaki insan ne kadar pişman olursa olsun bunu affetmeni fırsat bildiği için yine yapacaktır. bu kanun hiç değişmez. insan zihni böyle işler.
Aldatmaya iten nedenler eşten kaynaklanıyor ise kolay bir yolla kurtarma şekli bulunur da sırf kendi zevki için olan aldatmalarda o yol biraz zor bulunur belkide hiç bulunmaz.. Ne yazık ki aldatmaların %75 i eşlerin bir birlerini aldatmaya itecek davranışlarından kaynaklanmakta.. Evde yemek yoksa ya dışarıdan yemek istenir ya da dışarıya yemeğe gidilir..
Sakın tam tersi doğru olmasın. Sırf zevk için ise, temelde bir sorun olmadığı anlamına gelir. Yok eğer sırf zevk için değil ise ilişkinin temelinde ciddi sorunlar var demektir.
İyi de bu dediğin akla aykırı değil mi? Hayatın her hangi bir ögesinde eğer sorun yapısal ise bunun çözümü çok güç, hatta çoğu zaman imkansızdır. O yapının baştan aşağı yeniden kurulmasını gerektirir ki, yeni baştan dizayn etmek öncelikle mevcudu yıkmaktan geçer. Oysa arızi olan bir şeyin ise çoğu zaman ufak tefek önlemlerle ve/veya modifikasyonlarla yapıyı aynen koruyarak halledilmesi mümkündür. Ben gözlemlerinizi veya düşüncenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
@KumruSahin Eşi gece içki alemlerinde olan kumar masalarından kalkmayan çok kadının aldattığını gördüm.. Geceleri her bahane ile kocalarından kaçan kadınlar yüzünden erkeklerin aldattığını gördüm.. Ben bile eşinden aradığını bulamayan kadından teklif aldım daha neyi gözden geçireceğim.. Arz ve talep meselesi yeter ki kişi meyilli olsun..
@KumruSahin Zaten toplumun yapısı bu.. Erkektir her şeyi yapar ile kadın daima eteği kapalı oturur ön görüsü nedeni ile toplumda bu aldatma işi asla önlenemez..
Stres atmak için maça gitmiş, hakeme saydırmış, rahatlamış eve gelmiş. Var mı bir sıkıntı? Yok. Çünkü ayda yılda bir yaptığı bir şey. Ayda yılda bir loto oynamış. Heyecan olsun diye. Var mı bir sıkıntı? yok Yok çünkü bunlar arızi şeyler. Ama hayatını at yarışlarında geçiren, aklı fikri atlarda, kendi hipodromda, evin tüm rızkını altılı ganyanlara yatıran kişide var mı sıkıntı? var. Her gece alemlerde, içki kadın kumar, eve yatmaya geliyor. Var mı bir sıkıntı? var. Çünkü bunlar yapısal sorunlar. Ayda yılda bir zevki için bir kadınla bir kaç saat hoşça vakit geçirmiş ise bu arızi bir durumdur
Bir kere aldatan sürekli aldatır yanlış gerçekten pişman olan insanlarda var ama oranı milyonda 1dir xD Hal bu olunca huylu huyundan vazgeçmez derler. Olduğu gibi kabul etmek en doğrusu. Birde denge kurmak. o aldattıysa sende ya aldatacaksın ya da sana başka imtiyaz sunacak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende aldatilmistim ama cok sukur sans vermek gerekir kaybedecegiz birsey yok bir yuvayi kurmak cok zor hele cocukta varsa bekara kadin bosamak kolay derler kimseyi dinlemeyin bence eger karsinizdaki pismansa bunu dile getiriyorsa belki yapmaz bir daha bence deneyin kaybedeceginz birsey yok
Eşlerden aldatanın diğerine yüklü bir tazminat gibi ağır bir hediye alıp af dilemesi, oturup karşılıklı aldatmaya sürüklüyen sebepleri ortaya koyduktan sonra o sebepleri telöre edecek gerçekçi tedbirler almak, eşlerin birbirine daha çok zaman ayırmaları için radikal tedbir almak, eşlerin birbiri ile daha sıcsk ilişki ve hazza ulaşabilmesi için daha önce yapmadıkları iliski ve fantaziyi yaşamaya gayret etmek...
Kurtulmaz artıkta.. çoğunluk boşanmıyor.. Yuvar teker gidiyor öyle. Bu kadar beyinsiz bizim memleket.. Büyük hatalar hep sineye çekilir ama küçük hatalar için adam öldürülür.. Mantıklarına tükürdüğümün insanları..
Afedersin bile ama soru başlığı bile kadar iğrenç ki.. yani aldatılma yaşanmış ise zaten bunun altinda yatan nedenler neye dayanmış olursa olsun, asla kabul edilemez. Affetmek bile iğrençlik. Düşünceside..
Unide ayni evi paylasan iki kuzenin hayatina doner o hayat. Saygısı olan zaten aldatmaz. Aldatilan insan sevemez. Sevgi yok saygi yok evin girisine otel ismi bulabilirsiniz
Bu tür evlilikler de güven bitmiştir ve bir dahada eskisi gibi olmayacaktır aldatma bir insana yapılacak en haysiyet siz olaydır bu evlilikler devem ederse kişiler daha fazla zarar görür saygılar
Boşa kürek sallarsın güven birkere kırıldı mı artık birdaha asla tamir olmuyor. İnceldiği yerden kopartıcaksın her şerde bir hayır vardır kalan ömrümü şüpheyle geçiremem ben
Aldatılmada sebep ararım ben, erkeğin veya kadının yapması gerekip yapmadığı birşey varsa aldatmak veya aldatılmak muhakkak olacaktır. Sorunun çözümü yoktur bence ayrılmak en doğrusu olur. İpin ucu kaçmıştır bence...
Velhasıl kelam aldatma işini erkek yapıyorsa aptallığına ve mallığına verilebilir olay çünkü baştan çıkarılmış olabilir belki güven sağlanabilirse affedilebilir. Bir daha yapmayacağını ağlayarak söylerse affet :)
Kanımca ihanet sebepleri, çoğunlukla iletişim eksikliğinden kaynaklıyor; eüer sorun buysa doğru taktiklerle, doğru zaman ve yerde konuşmak, eksikleri gün yüzüne çıkartıp ortak noktayı bulabilmek önemli
Delirdin mi ne kurtarması? Al topla çantanı çek git. Sana erkek mi yok. Senin üstüne gül koklayanla hala aynı yatağa girebilecek misin? Yapma bunu. Dunyada milyarlarca erkek var yalnız kalmazsın
Aldatmanin kurtarmasi olmaz bir defa aldatan insan devamli aldatir ve aldatan insan da illaki gun gelir karsiligini alir aldatilir bu karakter meselesi ya karekteri dusuk insan aldatir bence...
Allah kimsenin başına vermesin. Zor bir durum. Karşı taraf her an tetikte ve şüphede olacaktır. Her kavgada başına kalkacaktır. Bilemiyorum ama zor güven alır
Bence o evlilik kurtarılmaz. Bir kere aldatmış affedersen eğer yine yapacaktır. Tekrar tekrar hayal ve kalp kırıklığı yaşamanın lüzumu yok bence. Aldattıysa kapıyı gösterin yeter.
Olmamış gibi yola devam etmeli, boşanınca bütün akraba ve çevreden boşanılacak tekrar evlensen yeni akraba çevre hiç çekilmez. Millet swinger yapıyor o bir kere aldattıysa affedilmeli.
Yani kurtarmak istiyosan olmamış gibi davranicaksin o da bı daha yapmicak soz vericekse inanacaksin guveneceksin eskisi gibi olacaksın ama olmuyor işte
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kadın aldatmışsa kafasına sıkılır (bir kaç yaw he erkek vardır illaki kabullenebilir belki istisna kaideyi bozmaz)... erkek aldatmışsa, kadın pasif bir kadınsa sineye çeker ama sonunda oda aldatır (aldatmayanı çok azdır), kadın aklı başında biriyse tekmeyi basar boşanır. kurtarılmaz yani;) türkiye gerçekleri bunlar.
Mümkün değil aldatılsam devam etmek istesem bile edemem aklımdan çıkmaz zihnimde yer eder gereksiz şüpheler doğar kendi kendimi yerim. Bir asalak için bunları yaşamaya gerek yok
Bir evlilikte aldatma varsa o evlilik ölmüştür. Kurtarma şöyle olur saf kadin salak kocasinin yalanlarina kendini inandirir çocukları için o cehennem hayatı yaşar.
Aldatmak iliskinin fiziksel ve kisisel olarak bittigini ve bir serefsizlik yapildigi anlamina geliyor bir adiyle neden iliskini kurtarmaya calisiyorsun karaktersiz misin
En İyi Cevaplar