Canim sen beni yanlis anlamissin. Biz sadece arkadasiz?

Merhaba arkadaslar. 28 yasindayim. Basima gelen bir olayi anlatacagim. Kendimce ortalama guzelligi olan bir ablanizim. Isyerime yeni bir erkek geldi. Evlerimiz ayni semtte, isyerine cok uzak oldugu icin birlikte gidip gelelim, benzini boluselim dedi. Tamam dedim. 3 hafta birlikte gidip geldik. Adam degisik bir tip. Durup durup evlenecegi kizda aradigi ozellikleri bana anlatiyor. Benim gecmisimi soruyor. Nasil bir erkek istedigimi vs. Haftaici 7-24 birlikteyiz. Haftasonu olunca ses yok. Gecen gun beni cocukluk arkadaslariyla tanistirdi. Ordakilere yeni biriyle tanistigini, isyerinden biri oldiginu ve iyi giderse o kizla evlencem dedi.
Tabi ben uzerime alindim. Cunku cikarken arkadaslari bana "cocugu cok sıkbogaz etmissin telefonuna sifre koymus" dediler.
Neyse bu haftasonu hastaydim ve hic ilgilenmedi benimle. Tartistik. Konuyu kendi oraya getirdi. Sonra sen beni yanlis anlamissin dedi. Ben seni sadece arkadasim olarak goruyorum dedi. Istersen konusmayalim. artik falan dedi. Ama beni kaybetmekte istemiyormus. Sizce ben napmaliyim simdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar dun yazmistim durumlari biliyorsunuz. O konusmadan sonra ben mesafe koydum. Ayni arabayla ise gidip gelmek istemedigimi soyledim. Tamam dedi. Bugun isyerinde bana cok tavirli davrandi. Resmen trip yedim. Ben hicbiswy olmamis gibi güldüm espri yaptim. Ama o co ketumdu. Sanki o bana acilmista ben kabul etmemisim gibi. Sizce ne yapmaya calisiyor bu mal? Ben nasil davranmaya devam edeyim?
Canim sen beni yanlis anlamissin. Biz sadece arkadasiz?