Sevgilim beni ailesini bahane edip terk etti geri döner mi?

Uzun bir ilişkim vardı. 3 yıllık ilk ayrılığımız değil benden birkac kez daha ayrıldı her seferinde yapamıyorum olmuyo seviyorum özlüyorum dedi geri döndü. Ve ben her seferinde onu affettim. En son geldiğinde yemin etti söz verdi gitmek yok diye. Ailem onu tanırdı birçok kez evimde bile kaldı. Anneme de soz verdi gitmeyeceğini dair. Ama bana yine soğuk konuşmaya başladı anladım birşeyler olduğunu ne olduğunu sordum. Ailesini bahane etti bana. Kendisi futbolcu. Onu olumsuz etkiliyormuşum. Mutlu değilmiş artık çok yorulmuş. Ailesi için çok çalışması gerekiyormuş ben varken bu mumkun değilmiş benden ayrılmak en doğru kararmış. Ailesine ıhanet ediyor gibi hissediyormus onlar orda benden birşeyler beklerken ümit ederken o burda benimle uğraşiyomus. Bunu söyledi gitti. Çok canım yaniyo nefret ediyorum ama bir çok animiz var aklimdan çıkmıyor çok cok zor şeyler yaşadım 3 yıl içinde Şu an çok zoruma gidiyor. Tekrardan dönerse asla affetmiycem bu sefer affetmiycem. Ama merak ediyorum ve istiyorum geri pişman olsun dönsün sizce döner mi? Ve aynı okuldayiz.
Sevgilim beni ailesini bahane edip terk etti geri döner mi?