Merhaba arkadaşlar.. Bu ilk yazım. Şimdiden çok tesekkurler.. ilk erkek arkadaşımla nişanlandım. 3 sene ilişki 1 yılda nişanlı kaldık.. ve sonra bazı sebeblerden ötürü ayrıldık.. malesef ama biraz onun ailesi yüzünden oldu bu ayrılık.. mezhep farklılığı açıklık kapalılık v. s bu sebebler üzerinde çok sorunlar yaşandı. onun ailesi tarafından.. ve sonra yenik düştüm. Yüzüğü attım.
Bir buçuk yıl boyunca ikimizde çok acı çektik. Yaşayan bir òlü misali. Biz iki elmanın yarisiydik. Biz bir bütunduk.. ve sonra dayanamadık bir buçuk yıl sonra baristik. Ama benim ailem onceden asla barisamazsiniz diye uyarmisti beni. Simdi onlara nasıl soyleyecegim. Ve nasıl ikna edicemm. cunku şu an ondan ve ailesinden nefret ediyorlar.
Bir buçuk yıl boyunca ikimizde çok acı çektik. Yaşayan bir òlü misali. Biz iki elmanın yarisiydik. Biz bir bütunduk.. ve sonra dayanamadık bir buçuk yıl sonra baristik. Ama benim ailem onceden asla barisamazsiniz diye uyarmisti beni. Simdi onlara nasıl soyleyecegim. Ve nasıl ikna edicemm. cunku şu an ondan ve ailesinden nefret ediyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer