Kaç aydır sağdan soldan kopara kopara 4000 tl para biriktirdim. Amacım nintendo switch almaktı.
Benim çok cins bir babam vardır tabi cins babam nintendo switch alacağımı öğrenince yine cinsliği tuttu bana dediki eğer onu eve getirirsen kırarım dedi. Sende zaten playstation 4 var daha yeni 20 milyara bilgisayarda topladın. Ne yapacaksın nintendo mintendo çocuk oyunu. Uyduruk uyduruk şeyler dedi. Bende dedimki sanane benim ne aldığımdan? Ben senden nintendo switch almak için para istemedimki kendi paramla alacağım ayrıca nintendo uyduruk falan değil dedim. Cahilsin daha nintendo switchin ne olduğunu bile bilmiyorsun dedim. Oda bana dediki istemiyorum dedi. Ben niye dedim oda cevap vermedi yine istemiyorum dedi. Adam doğru düzgün bir argüman bile sunmadı.
Sonra yine dedi sende playstation 4 var. Bu eve iki konsol sokmam dedi.
Bende dedim hepsinin yeri ayrı playstation 4 de zelda yok mario yok pokemon yok dedim ,. Nintendodada god of war, uncharted, last of us falan yok dedim. Sonrada ekledim hem playstation 5 çıktı sen bekle switchden sonra sıra onada gelecek dedim. Alış buna dedim.
Oda dedi senden başka 3-5 konsol alanmı var, eğer eve getirirsen kırarım dedi.
Kaç gündür sinirim bozuldu. Param var , kendi paramla nintendo switch alamıyorum.
Hani param olmasa bu kadar koymaz. Param yok der geçerim. Babam yüzünden alamıyorum.
Verdiği cevaplarda saçma. Yok 2 konsol bir evde olmazmış yok (Sanki kuranda yazıyor anasını satım) yok sende zaten ps4 varmış. Adamın mantıksız sebeplerinden ben oyunumdan mahrum kalıyorum.
Valla sinirim bozuldu.
Kaç gündür legend of zelda, mario, animal crossing, smash bros, pokemon videoları izleyerek iç geçiriyorum. Ah nintendo switch ah. Kavuşamadığım canım sevdalım benim. Bu arada yaşım 21 ve aşk bölümüne açtım çünkü buda benim kavuşamadığım sevdam.
Benim çok cins bir babam vardır tabi cins babam nintendo switch alacağımı öğrenince yine cinsliği tuttu bana dediki eğer onu eve getirirsen kırarım dedi. Sende zaten playstation 4 var daha yeni 20 milyara bilgisayarda topladın. Ne yapacaksın nintendo mintendo çocuk oyunu. Uyduruk uyduruk şeyler dedi. Bende dedimki sanane benim ne aldığımdan? Ben senden nintendo switch almak için para istemedimki kendi paramla alacağım ayrıca nintendo uyduruk falan değil dedim. Cahilsin daha nintendo switchin ne olduğunu bile bilmiyorsun dedim. Oda bana dediki istemiyorum dedi. Ben niye dedim oda cevap vermedi yine istemiyorum dedi. Adam doğru düzgün bir argüman bile sunmadı.
Sonra yine dedi sende playstation 4 var. Bu eve iki konsol sokmam dedi.
Bende dedim hepsinin yeri ayrı playstation 4 de zelda yok mario yok pokemon yok dedim ,. Nintendodada god of war, uncharted, last of us falan yok dedim. Sonrada ekledim hem playstation 5 çıktı sen bekle switchden sonra sıra onada gelecek dedim. Alış buna dedim.
Oda dedi senden başka 3-5 konsol alanmı var, eğer eve getirirsen kırarım dedi.
Kaç gündür sinirim bozuldu. Param var , kendi paramla nintendo switch alamıyorum.
Hani param olmasa bu kadar koymaz. Param yok der geçerim. Babam yüzünden alamıyorum.
Verdiği cevaplarda saçma. Yok 2 konsol bir evde olmazmış yok (Sanki kuranda yazıyor anasını satım) yok sende zaten ps4 varmış. Adamın mantıksız sebeplerinden ben oyunumdan mahrum kalıyorum.
Valla sinirim bozuldu.
Kaç gündür legend of zelda, mario, animal crossing, smash bros, pokemon videoları izleyerek iç geçiriyorum. Ah nintendo switch ah. Kavuşamadığım canım sevdalım benim. Bu arada yaşım 21 ve aşk bölümüne açtım çünkü buda benim kavuşamadığım sevdam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşım iş kurup yuvaya karışma yaşın gelmiş nerdeyse artık napıcaksın oyunu zaten varmış ps4 oyun pcsi falan onlarla oyna elindeki son parayı da oyuna yatırma iyi değerlendir bağımlılık olmuş seninki maalesef
Üstat ben zaten kendi paramı kazanıyorum. Freelance grafik tasarımcıyım. Ailemin yanında yaşıyorum. Faturam yok kiram yok. Freelance çalıştığım için zaten işe falanda gitmiyorum (covid önceside gitmiyordum) . Bütün gün evdeyim para harcamıyorum. Yediğim içtiğim aileden. Bir zevkim var oda oyun. Bare ona karışmasınlar. Zaten oyun oynamasam 5 kuruş masrafım yok.
He o zaman başka sağdan soldan kopa kopara topladım diyince çalışmıyorsun sandım
Yok kopara kopara dediğim millete 3 kuruşa logo tasarlamak.
yok mk hepsi aynı bu ruh hastalarının, çözüm bulursan bana da söyle
Sendemi aynı durumdan müzdaripsin üstadım
evet kanka çok büyükmüşüm alsalar hemen 2 güne sıkılırmışım öyle diyolar):
Baban haklı pokemon Mario içinde 4 bin harcanmaz be bilader 😂😂 nintendo eskidi artık
Üstat sen marionun, pokemonun yeni oyunlarını görmedin galiba.
Yaşın 12 olmasın? Bu ne çocuksu bir düşünce..
Yaşım 21
Ve kendi paramı kazanıyorum. Hangi 12 yaş kendi parasını kazanıyor. Freelance grafik tasarımcıyım ama ailem kendi paramla bile aldırmıyor bana birşey ki tek istediğim şeyde bir Nintendo Switch. Başka birşeyde gözüm yok.