24 yaşındayım ailem sevgilim olmasına karşı. Onları nasıl ikna ederim?

24 yaşındayım gireli 5 ay oldu yarıladım 3 aydır sevgilim var Allah kimseye yaşatmasın çok sıkıntılar çektim sevgilim olduğunu öğrendiğinden beri ağzıma etti tabiri caizse ne zaman bulussam eve gelsem suratı beş karış olurdu istemiyor çok üzerime geldi sevgilimi daha görmedi tanışmadı bile çok bunalttı Allaha havale ediyorum bunca zaman hee şeye karıştı bu yaşıma kadar dışarı cikmamdan tutun çalışmama arkadaşlık iliskilerime kadar hep böyle olumsuz etkiler verdi tek bildiği ders çalış ders çalış oku zaten dışarıdan okuyorum ama normal de de pek ders çalışan çalışkan biri değilim evet değilim ne yaparsam yapayım değişmedi 3 gün calissam 10 gün calismadim evde dura dura psikolojim alt üstü oldu kadin arkadaşlarımla gezmeme bile karışan biriydi hala öyle ne yapivam bilmiyorum çok yoruldum evlensem evlendirmiypr calissam calistirmiyor gezsem çık gez demiyor gezince surat asiyor ben ne yapayım gerçekten ne yapayım ama ona sorsan çok merhametli çok seviyor evet evdeysem her şeyi ayağıma getirir ama onun dibinden cikarsam onun boyundurugýndan çıkarsam cehennem eder suretiyla

24 yaşındayım ailem sevgilim olmasına karşı. Onları nasıl ikna ederim?