19 yaşındayım ve sevdiğim biri var ailesiyle vs tanıştım fakst babama söylediğimde önünde ablan var abin var dedi abim ve ablam evlilik düşünmüyor fakat ablam babamı dolduruyor olmaz diyor nedensizce anlamıyorum daha tanımadan kim olduğunu sormadan herkes karşı çıktı sadece annem kız kardeşim ve abimden bişey duymadım ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılpardon da daha ergenliğin bitmemiş kim olduğundan haberin yok sen dünyayı aşktan ve evlilikten ibaret sanıyorsun herhalde. Önüne ilk gelenle evlenmek nedir? Ailen haklı daha önünde yıllar var ve sen bu yılları hiç düşünmeden bu çocuk aklınla başka bir çocuğa emanet ediyorsun. Önce bir meslek falan edinin 25-26 yaşlarında falan evlenirsiniz belli bir işiniz maaşınız olunca ne bu acele. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz ya da hint kumaşı falan mı sanıyorsun sevgilini? Evlen de gör bakalım dünya kaç bucakmış. canım saçma hormonlarınızı kontrol edemiyorsunuz daha evlilikmiş. ondan sonra duyunca üzülüyoruz daha 21 yaşında 3 çocuğu var kendi çocuk bir de çocuk büyütüyor. Kaynanası kök söktürüyor. Ben üzülmüyorum artık siz bile bile atlıyorsunuz ateşin içinde. Git koş yapış hatta vermezlerse kaç ama sonra ağlama. paranız yok geliriniz yok sokaklarda yatıp taş yersiniz artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı şey bizim ailede de vardı kardeşim evlenmek istiyordu benden 2 yaş küçüktü babmda önünde benim ve abimin olduğunu söylüyordu ama ben gidip babamla konuştum sıramı vermek istediğimi daha evlenme gibi bir düşüncemin olmadığını söyledim kardeşim 21 yasinda ben 23 ama yani normal olarak da evlenme yaşlarımızın gelmiş olması ztn abimde izin verdi o daha düşünmediği için babamda kabul etti kardeşimin isteğini yani bu durum senin ablanda abinde bitiyor onlarin babana demesi gerekiyor belki yaşın daha küçük olduğu için endişeleniyor da olabilirler
08 Yorumla
Soran1 yılAblam onaylamıyor abim bişey demiyor
- 1 yıl
Canım işte ablanın babana gidip benim gibi sıramı vermek istiyorum demesi lazim eger aile bu sıra meselesine takıksa yoksa iş zor ben kardeşimi asla kıskanmak gibi bi durumum olmadı onun mutluluğunu istedim ama belki yaşın daha küçük diye böyle yapiodur belki de kiskaniyordur bilemiyorum ama seni seven seni bekle zaten unutma
Soran1 yılAblamı anlamıyorum o demez mesele sıra da değil onay vermiyorum diyor geçiyor
Soran1 yılBeklemek yerine götürmek taraftarı
Soran1 yılAmin inşallah
Canım benim ailen senin tercihlerine saygı duymuyorsa senin için iyisini düşünmüyorsa onları bir kenara bırak... Bunu sevdiğin adama da söyle yüreği var mı diye
02 Yorumla
Soran1 yılKendisine söyledim bir süre bekleyelim karşı gelirlerse bende ailemde senin arkandayız güzellikle olmazsa kendim alır gelirim dedi
1 yılBunları düşünmek için daha çok küçüksün. Senin de yaşında bende sevdiğim kızın ailesiyle tanıştım. Evlilik hayalleri çok kuruyordum. Hayatımı buna göre yatırım yapıp planlıyordum ama zaman geçtikçe kariyerin aşkın heyecanını yeniyor. Bunu sokaklara düşünce açlıktan ağladığım zaman anladım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman ayrılın
00 Yorumla Ablan neden onay vermiyor bilmiyorum, belki de içinde kıskançlık yatıyor olabilir. Ama 19 yaş evlenmek için çok erken. Genelde bu yaşlarda yanlış kararlar verilir, olaylara duygusal bakılır ve doğru kararlar alamayabiliriz. Ailenin onay vermemesi mantıklı olmuş, bence biraz daha beklemelisin.
52 Yorumla
Soran1 yılPeki bekleyerek sevdiğim insandan mı olayım?
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi öncelikle ailen karşı çıkmamış. Yani karşı tarafı reddetmiyorlar, dediğin gibi önündeki büyüklerini öne sürüyorlar. Fakat bana göre de bu gerekçe değil. Hiç anlamıyorum böyle insanları. orada burada gezip tozup adını koymamak mı güzel olan? Aileyle tanışılır, söz yapılır. Beklenmesi gereken bi durum varsa, beklenilir. Ha belkide aileler tanışır, anlaşamaz, ya da uygun olmadığınızı fark edersiniz, ozaman herkesin yolu açık olsun denilir. Ama ne yapayım yani, başkasının kısmetini beklerken benim kısmetim niye baltalansın, saçma. Çok evlenmek istiyorsa ablan, buyursun oda evlensin.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Ya daha yaşın çok küçük ne evliliği. Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmak varken evlenerek geleceğini yakacaksın. Okulunu bitir, eline mesleğini al ondan sonra evlenirsin. Koluna bir altın bileziğin yokken evlenmek apt*llıktır. Ablanda büyük ihtimalle kıskançlığından değil bunları düşündüğü için karşı çıkıyor. Çünkü aynısı benim kardeşimin başına gelse bende asla onay vermem. Ayrıca ailen birisine onay vermiyorsa o konuda kesinlikle haklılar. Onay vermemek için karşıdaki insanla yüz yüze tanışmaya gerek yok. Ve sakın ailen izin vermiyorsa ben ve ailem arkandayım sözüne inanma. İlk başlarda gözünü boyamak için iyi davranırlar ama zaman geçtikçe bunu başına kakacaklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin bu yaşta evlilik değil ideallerinin peşinden gitmen lazım doğru insansa zaten bu konuda seni zorlamaz ve bekler koca her zaman bulursun ama hayatını bu zamanlarına bir daha alamazsın 29 yaşındayım ben hala o cesareti kendimde bulamıyorum çünkü evlenenlerde ortada o yüzden bence sakın aileni ikna etme bu konuda seni beklesin bekliyorsa. yoksa sonrası esra erol müge anlı senin gibi çocuklarıyla ortada kalanlarla dolu kendine yazık etme şu an yaşın küçük her şey toz pembe gözüküyor sonrasında kafanı ne kadar vursan boşş. İyi düşün mantıklı düşün oku mesleğini eline al sonra kiminle istiyosan evlen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAblanın haset olduğu belli de ailen belki küçük olduğun için bahane üretiyordur. Okulunu bitir bir meslek edin diye düşünüyorlardır. Sonuçta yaşın evlilik için küçük ve belirli bir yaşa kadar aşık olunca mantıklı düşünemiyorsun. O dünyanın en iyi insanı beni asla terk etmez sanıyorsun ama her şey bir anda değişebiliyor. Zamanla insanın damak zevki sevdiği renkler hobileri bile değişiyor. Evlilik için doğru yaşlar olduğunu düşünmüyorum. Evet aşk güzel şey ama her şey demek değildir. Kaçmak gibi bir hata yapmamanı tavsiye ederim. Ve şunu unutma insanı bırakmayacak tek şey kariyeridir. 😊
00 YorumlaAileni bir kenara bırak, Senin ya geleceğin, umutların yok mu? vlilik ile bekarlık bir değildir. Yaşın 19 olsada yaşamayacakların sınırda olacak. Evlenir evlenmez çocuk sahibi de olursan hayatın tamamen değişecek yine de bilemiyorum bir kadının altın bileziği mesleği olması lazım bu devirde bile babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar günümüz şartlarında boşanma moda haline geldi. Olgunluk dönemindeki sen ile şimdiki sen arasında dağlar kadar fark olacak ve keşke şunu yapabilseydim diyeceksin ama tabi görüşüne saygım sonsuz mutlululuklar dilerim. :)
30 Yorumla
1 yıl19 yaş, benim gözümde evlilik için çok erken bir yaş.
Eğer bir meslek edinmeyeceksen, evlenmende bir sakınca yok ama aile karşı çıkıp, bir mesleğin olmadan evlenirsen, umarım olmaz ama yarın bir sorun olursa ne yapacaksın? Evlilik öyle tozpembe bir şey değil.
Her şeyi hesaba katmak gerekiyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılYa ailen nasil biri bilmem ama genelde hakli oluyorlar ne yazikki. Yillar önce annem bana bu adam sana iyi gelmiyor, senlikten cikiyorsun iyi düşün dedi annemi dinlemedim. Şimdi dediğine döndüm maalesef.
52 Yorumla
Soran1 yılAilem tanımıyor henüz kim olduğunu bile sormadı
- 1 yıl
Tanimadiği ile alakali değil durum hissediyorlar genelde
Gizli Üye(30-35)1 yılDaga dur bu ne acele? Tabakhaneye bisey yetistirmiyon. Ailen hayir dememis erken az bekle demis. Daha isin yok meslegin yok. İlerde kocan sana bi halt etse bosayamazsin. Bosasan elinde avucunda olmuyacak. Ya kalacaksin oyle bi basina ya da kocaya esir olacaksin. Aklini basina devsir.
35 Yorumla
Soran1 yılMesleğim olmadığını nereden çıkardın?
Cevap sahibi1 yıl19 yasinda ne meslegi?
Cevap sahibi1 yılDr musun muhendismisin devlet memurumusun?
Soran1 yılŞu şartlarda dr mühendis olsan atanma vs şansın var mı veya değerin var mı özel sektörde de bir meslek sahibi olabilirsin ayrıca meslek sahibi olsam ne anlayamadım?
Cevap sahibi1 yılYukarida yazmisim sana :) meslek olucakki isin guzel olurcak. Guzel olucakki maasin iyi olucak. Maasin iyi olacakki kocan seni ezemiyecek. Kocan ezemiyecekki sen mutlu olucqksin ve pismanlik yasamayacaksin. Uasamayacaksinki babana ben bu herifi seviyorum ve evlenicem diyebilesin...
Yorumları ve senin onlara olan cevaplarını okudumda SLK mısın saf mısın çözemedim seni ama sana bişey söylim mi sen bununla zorla evlenmek istersin evlenirsin ve bı kaç yıl sonrada pişman olup o eve geri dönersin bunu yapacağına adım gibi eminim sen bunu yaşamadan da aklın başına gelmez
52 Yorumla
Soran1 yılNereden biliyorsun ki tanımıyorsun bile
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok erken evlenmeden için hemen karar vermemekte fayda var.. Evleneceğin kişi doğru kişi mi bunu sorgulamalisin.. ilerde olur ama çok erken yani okul falan varsa devam et illaki olacaktır.. ailen bu konuda hakkı ilerde pişman olursun birde evlilik iyi gitmese bu yüzden beklemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeşim aynısı benim de başıma geldi kızla tanıştık birbirimizi beğendik annesi yok olmaz abilerini evlendirmeden seni vermem demişti bu olayı geçen ay yaşadım ve kız da onları dinledi beni de engelledi ben de kizi unuttum attım yani kız artık evlenmek istese de ben onunla evlenmem çünkü ailesini dinledi kendi duygularını harekete geçirmedi sende de inşallah aynısı olmaz kardeşim istiyorsan zorla onları ama çocuk iyi çocuksa Allah şimdiden yardımcın olsun işin zor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYasin genc evlilik her yasta olur fakat kariyer her yasta yapilamaz egitim her yasta olamaz ama okumak her yasta olur diyecegim o ki okulunu bitir meslegini eline al kendini gelistir bol bol oku ondan sonra evlen hem yasin geregi daha tam olgunlasmamissin psikologlar bile bir insanin psikilojik olarak olgunlasmasi 23 yasina kadar surer diyor evlilik kolay saniliyor ama hic oyle degil annene babana bak erkenden onlar gibi neden olacaksin ne acelen var ustune belki bebegin de olacak o zaman ne yapacaksın her seyin yasi var
10 YorumlaÖncelikle ufaksın daha doğrusu çocuksun genelde bu yaşlarda tanışılan ilişkilerin bir geleceği olmaz hadi diyelim oldu sağlıklı karar verebilecek bir yaşta henüz değilsin umarım ailenin onay vermemesinde mantıklı bir sebep vardır
10 Yorumla19 yaşında evlenip ne yapacaksın? 2 3 aya çocuk yapar evde sadece onlara bakarak hayatını geçireceksin kocanı bekleyeceksin tüm gün evde vesaire 19 yaşından bilmem kaç yaşına kadar, gerçekten istiyor musun bunu? Daha çok çok gençsin yahu
15 Yorumla- 1 yıl
@Moon-girl aylar oldu evleneli halen daha bir şey yapamadık
- 1 yıl
Alamıyor asla
- 1 yıl
Dalga geçme ya
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. Bu yaşta ne evliliği Allah aşkına yangın mal kaçırır gibi hayatını yaşa kendinle kariyerinle ilgilen ne bu evlilik merakı ayrıca ailenin fikirleri önemlidir yarın öbür gün pişman olduğunda dönüp aile evine geleceksin yine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı racona ters ve düşman sahibi 7/24 nefret suçu alalen halkın dokunulmazlığını hiçe sayan işte böyle anneler-babalarda O*ospu çocuğunun hatta Zirzop'un en önde gideni işte öyle öyle insanlar P*ç heryerde p*çin en önde gideni oluyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBaban çok erken olduğunu düşünüyor haklı olarak onun için de zor kız evlatı sonuçta
10 Yorumla
1 yılKız ne evlenmesi bu yasta daha küçüksün ilk oku çalış biraz paran olsun bir meslegin olsun bu yasta evlenme zaten doğru kişiyse seni bekler beklemiyorsa yanlış kişidir böyle bir hata yapma bide ailen izin vermezse kacmayi hiç düşünme kaçanin hiç kıymeti olmaz suanki duyguların degisir
10 YorumlaYaşın küçük ve ailenin bir bildiği vardır söylediklerini yabana atma
40 Yorumla
1 yılSenin daha Yaşin çoook küçük ne ara onunla taniştiniz da onu bu kadar tanidin da ciddi bi yola girdin ki
20 YorumlaÇok erken ya beraber büyümeyi iş güç sahibi olmayı bekleyin daha çocuksunuz
12 Yorumla
Soran1 yılKendisi 25 yalında
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin hedefi hayatı farklıdır. Senin hedefin evlenmekse bu yolda ilerle ve çabala. Zaten yeterince güçlü olsaydın bu soruyu sormaz aklındakini yapardın.
20 Yorumla
1 yılYaş ufak izin vermeyebilirler belki o yüzden az daha zoral
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 19 yaş evlilik kararı alınabilecek bir yaş değil bence. Ailen çok haklı
20 Yorumla
1 yıl19 yaş evliliğe çok erken, ailenin izin vermemesi normal. en azından 22 23 yaşını bekle acelen mi var.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAblan kıskanıyor demek ki ablan kaç yaşında sevgilisi falan yokmu
03 Yorumla
Soran1 yıl23 yaşında sevgilisi yok ve evlilik düşünmüyor
- 1 yıl
Genelde kizlarin içinde kıskançlık oluyor kıskanıyor olabilir seni benim bir arkadaşım vardı nerdeyse 30 yaşına geldi ablası aynı şekilde kıskanıyor evlenemedi hala
Soran1 yılBilmiyorum anlayamadım gerçekten
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek için biraz beklesen daha iyi olmaz mı, çok küçüksün daha.
10 Yorumla Yaşın küçük bu neyin acelesi? Kafanı topla erken evlilik yaparak pişman olacağın işlere girme.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 19 yaşında evlenecek değilsin ya. Öyle bir niyetin varsa karşı olmakta haklılar.
10 Yorumla
1 yılSencede normal değil mi daha 19 yaşındasin ablan haklı seni düşündüğü için yapıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
1 yılBeklemen gerekiyor çünkü daha yaşın küçük
ailenin sözünü dinle10 Yorumla
1 yılNe aceleniz var evlenmeye ohoo daha ne gördün neyi gezdin nelerin tadına baktın kimleri tanıdında evlilik kararı veriyosunuz ya ben 6 ülke gezdim halen evlilik konusunda muammayım ne bu hız
22 Yorumla
Soran1 yılHerkesi tanıyıp gezip evlenmek mi lazım anlamadım doğru yokdan helalinden ilerlemek hatamı
- 1 yıl
Aynnennn bunu diyen herkesin 5 yıl sonra kafasını taşlara vurduğunu gördüm senide heyecsnla bekliyoruzzzz
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAblan abinle alakalı değil şu an çok gençsin ve evlilik için düzgün karar veremezsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılSırası yok bu işin. Doğru insanı bulan gelinliği giyer. Ablan surtukluk yapmayı bırakmalı.
00 Yorumla
1 yılSeviyosa alır seni ordan
15 Yorumla
Soran1 yılAlmak istiyor zaten ama ben kaçma taraftarı değilim
- 1 yıl
Kaç kız benim annem kaçti bak şu an belkide biz yoktuk
- 1 yıl
Ha tabi yinede iyi değil kaçmak sen bilirsin
Soran1 yılAilemin yüzü yere eğilmesin
- 1 yıl
Anladım ozaman iyi konuşun karşiniza alın onları sevdiğinide çağir beni ya bu adama verirsiniz ya da hiç evlenmem de sizinle de konuşmam ölü gibi yatarım de sadece
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha yeni reşit oldun kaçan mı var neyin acelesi bu? Karar verme yetin daha gelişmedi bile
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞaka mısın? Ablası dolduruyormuş. Bu velet yaşında evlen de dünya kaş bucakmış gör ablan az bile yapmış hayatını kurtarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnların onayı neden önemli?
Hiçbir kimsenin etkisi ve baskısı altında kalmadan karar verecek olan sensin sonuçta
00 Yorumla
1 yılSenin için çok erken ben bile 24 yaşında olmama rağmen nişanlandım aşırı pişmanım iyi düşün taşın ailenin bir bildiği vardır hemen evlilik düşünme.
11 Yorumla- 1 yıl
Pişman mısın nedem?
1 yıl19 yaşında evlenme, güzelim. Sonu genelde iyi olmuyor. Kendine odaklan. Kendini geliştir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla ailen onay vermiyosa aileni donle donup dolasacagin yer ailen yone
00 Yorumla
1 yılablan seni kıskanıyor olabilir illa büyük kardeşler evlenip en küçük kardeş en son evlencek bi kural yokki sevdiğin seni gerçekten seviyorsa bırakmaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAblana talip olurum 😃 önünde engel kalkar hemen 🙈
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılSende hemen evlenme sadece yüzük tak böylece hem daha iyi tanırsın
00 Yorumla
1 yılAileni düşünme bence seviyorsan devam et ilişkine. Çünkü ilerde sen mutlu olacaksın. Elalemin lafına bakıp ayrılanlar hep mutsuz.
00 Yorumla
1 yılBende aynı durumdayım benimde yaş farkından dolayı sıkıntı çıkarıyorlar ben26 yaşındayım ve erkek arkadaşım 56 yaşında ve alkolik
02 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
1 yılSevgilin iyi ve güvenilir biriyse yani keko değilse sevgilini ailen ile karşı karşıya getir gözlerine girmeye çalışsin sürprizler yapsin
00 Yorumla
1 yılAblanıda ben mi alsam o zaman iş çözülür sanki bizi tanıştırsana
12 Yorumla- 1 yıl
Bu nasıl bir yokluktur Allah'ım ahajakkakaksksjs
- 1 yıl
Bence sorun çözülür ama
ablan senin kendinden daha erken evlenmeni kıskanıyor olabilir.
00 Yorumla
1 yılİyi yapmış ailen kudurdunmu cahil
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha yaşın küçük beklemelisin
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılVermem diyor direl
1 yılBence 26 yaşından önce evlenme.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok acele etme, pişmanlık getirecek
10 Yorumla
1 yılyasin daha cok erken pisman olma gulum
10 Yorumla
1 yılŞirret ablan kıskanmış seni yelloz
A10 YorumlaEdemezsin ailenin vardır bi bildiği
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir abla. ya kıskanç
00 Yorumla
1 yılIrzıma geçti de 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 19 yaşındayım, sevgilimin ailesiyle tanıştım. Ailem onay vermiyor, nasıl ikna ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler