Çok tatlısın 😂 Karşındaki insana çok fazla güvenmek, aşırı ilgi beklentisi, çok fazla muhabbet halinde olmak, tanışır tanışmaz cinsel beklentileri öğrenmeye çalışmak, karşındakini dinlememek ve söz hakkı tanımamak en önemlisi ne istediğini bilmiyorsan duygusal beraberliklerden uzak durmak 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Tatlı mıyım ay utanırım 🙄
En İyi Cevaplar
+1 yılFlörtü ilişki zannedip karşı tarafın hayatına fazla karışmal.
101 Yorumla
+1 yıl2 gün önce teklifini kabul eden kız hemen aşkım demeye başlıyor ya ben o an adapte olamamışım daha eski sürümdeyim ve benden de bekliyor dememi, ben zaten kovayım sahte iltifatlardan sözlerden hoşlanmam. Yani ağzımdan zor alırlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmem. Benim de eski flörtüm öyleydi. Bana aşkım desene diyor. E aşkım değilsin ki niye diyeyim? Saçma.
+1 yılFlört adami olmadığım cok açık.. tanımadığın insanla flort edinebilir ben tanımadığım insanla iliski kurmam doğal olarak flort de etmiyorum. Flört bana çok anlamsiz geliyor aslinda anladığım icin anlamsiz buluyorum diyebilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Tanımadığınız insanla ilişki kurmuyorsanız hayatınız ilkokuldaki arkadaşlarınızdan oluşuyor yalnızca o zaman?
- +1 yıl
Hayir, ilkokul lise üniversite ve isyerinde ki calisma arkadaşlarım ve kisisel gelisimim icin gittigim kurs merkezlerinde ki saygi deger arkadaşlar dan oluşuyor.. ben kolay kolay iliski kuran biri değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
✖️Asla gerkesiz bilgileri karşınızdakiyle paylaşmayın
✖️Buluşmaları gereğinden uzun tutmayın. Az ve öz daima iyidir
✖️Asla ama asla eski erkek arkadaşlarınızdan bahsetmeyin, özellikle de cinsel hayatınızdan. Eski erkek arkadaşlarınız sadece sizi ilgilendirir.
✖️Kontrol deliliği de ilişkilerdeki büyük sorunlar arasında yer alıyor. Daha flört döneminin başından itibaren başlayan kontrol etme merakı, bir süre sonra özgürlüklerin kısıtlanması noktasına gelebiliyor ve pek de hoş anılar bırakmıyor. Dolayısıyla, her yaptığını kontrol etmek zorunda olmadığınızı ve kişisel özgürlük alanları bırakmanız gerektiğini unutmayın10 Yorumla1-2 günlük tanisiyorken hesap sorabilirim havalarina girmek, durmadan fazla beklenti halinde olmak, hemen derdini anlatmak. Yani bu ilerde olur da hemen tanisma evresinde derdiyle geliyosa adam, psikologa para odememek icin seni kullanmak istiyordur yüksek ihtimal. Sonra hemen tanistigin ilk günlerde klasik sana bsy soyliyebilirmiyim, cok güzelsin lerle yalak*aliktan ölmek. Flört dönemine gectiginde ise kendin olman yeterlidir aslinda. Aksi takdirda karsi taraf bunu farkeder zaten. Kimse aptal degil. Bende biri hep duymak istedigim cvplari veriyordu bir ara. Cok sacmaydi
10 YorumlaHer pohu karşıdan beklemek
Kız 1xplerin premsesisin resmen galp22 Yorumla- +1 yıl
Ay sana galp de neler oluyo soruma🐻
+1 yılKarşındaki insanı değiştirmeye çalışmak, yola onu değiştirebilirim mantığıyla çıkmak bence. Kriterlerine zıt biriyse değiştiremezsin, bence en büyük hata bu. Ha diger hatalara gelince o bir kelime yazarken sen yuz kelime yazıyorsan, o mesgulum dediğinde rahatsiz etmiyor ama sen meşgul olduğunda ona kiyamiyorsan, sen onu elestiremezken o seni eleştirme hakkini kendinde buluyorsa. Bu iliski bastan aşağı hata. Tecrube konuşuyor ✋
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. İnsanların kendilerini farklı karakterlere bürümesi sırf hoşlandım, güzel kız diyerek peşlerinden ayrilamamasi saçmalık bana göre. Oldugun gibi görün ne olucak güzelse güzel fikirlerimiz uyusmadiktan sonra anlamı kalmaz. Ayrılık temellerini ta başta atıyor insan. Fikirlerini saklıyarak evlenip yasamlarini sürdüren insanlar varımdır, vardır ama nadir. Kısaca imkansız ama 0 değil
10 Yorumlagizli saklı olmayacak başta önemsiyor sonra umursamazlık seviyesine geçmeler felan olmamalı ne çok arkadaş gibi ne de çok sevgili gibi davranmayacaksın o dozu ayarlamakta önemli ya bir tarafa fazla geçsen sonuç sıçmık oluyor neye döndüğünü anlamıyorsun
10 Yorumla
+1 yılFlört döneminde samimiyeti karıştırıp kanka olanlara ne demeli?
33 Yorumla- +1 yıl
Altta var vi tane, 3 senenin sonunda pikaçu diyormuş kıza 😄😄
- +1 yıl
Üşenmedim aradım ve buldum o kişiyi. Okudum yorumları. Sigara içmiyorum ama içseydşm bu gece o kıza yakardım 😂😂
- +1 yıl
Hahaja 😂
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Ben flörtleşirken tek sorunum muhatabimin olmamasi sidhd
22 Yorumla- +1 yıl
Hahajsjdkskd
+1 yılFlörtleşmenin kendisi hata zaten o kelime bana sanki tek gecelik ilişki izlenimi yaratıyo..
11 Yorumla- +1 yıl
Yarattığı izlenim sizin düşünceniz elbette ama hata değil fikrimce :)
+1 yılGüncellemeye gel ne kadar masum ahvshgs cevaplara bakmaya geldim hiç anlamam flörtten
11 Yorumla- +1 yıl
Haha ama şaşırdım ne biliyim. 😄
Öleyirum, biteyirum senun içun demektur. Yaşayamayirum sensuz demektur. Nereye yaşayamayisun sanki dağlar yikilmiş ha bu uşaklar altinda kalmiş :D
61 Yorumla
+1 yılNe derler bilirsin flörtte hata olmaz. Çünkü karşılıklı etkileşim mevcutsa iki taraf da birbirini aşk penceresinden görür. Ve o pencere kusurları göstermez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. biz erkekleri bilmem de kızlar çok basit, erkek hiçbir şey yapmaması yeter, kızı takma umursama, salla kız sana deli gibi bağlanır :D
315 Yorumla- +1 yıl
@acasda boşversene allah aşkına bu yaşıma kadar 30 küsür kızla çıkmış, belki bir o kadarıyla da flöft etmişimdir, ne zaman bir kıza mesaj atıp, ararsam, ilgi gösterirsem hemen havaya girmişlerdir, ne zaman umursamayıp mesajlarına cevap vermesem, telefonunu geç açsam, ya da işim var kapatmam lazım deyip başımdan savsam deli gibi tapıyorlar.
- +1 yıl
@acasda 30 kızla çıkıp, bir o kadarıyla da flört etmişimdir diyorum. yani 30 ilişki, bir o kadar da flört. Artı 13 kuzeniz 9 kız 4 erkek, hep birlikte büyüdük, onları da gözlemleme fırsatım oldu. Mesela basit bir örnek vereyim ;Kuzenimi çok efendi, kendisine aşık bir çocukla sözledik,2 ay sonra ayrıldı.
Nedeni şuymuş ;Cafede önce benim sandalyemi çekiyor, ben oturmadan oturmuyor, araba da inip kapımı açıyor, gün içinde devamlı arayıp mesaj atuyor, çok bunalttı ilgisi.
bir anda fazla ileri gitmek hata. Aceleci davranıp hizlica tanıma herşeyi erkenden tüketme problemi var bizde
20 Yorumla
+1 yılKarşındaki insanı kendinden yüksekmiş gibi şımartmak
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılKıskandırmaya çalışmak falan bana saçma geliyor açıkçası
32 Yorumla- +1 yıl
Sorma, bana her gün yok şu kadar erkek bana mesaj atmış yok şu sınıftan bir erkek bana şöyle dedi diye diye kafami sisirdi. Dedim ver ismini alayim parçasını kız işi ciddiye aldığımı girince çekti gitti. 😂😂😂 Çok şaapmayacan yani
- +1 yıl
Ahaha valla öyle ya kıskandırayım derken daha cok soğutuyorlar
+1 yılBenim gözüm gözlerine bakıyor ama gözler şasi olduğundan sanki başka yerlerede bakıyormusum gibi oluyor,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O dönemi çok seviyorum ve bu yüzden de bokunu çıkartana kadar uzatıyorum sonra karşımdaki de bıkıyor bu tavırlarımdan :D
10 YorumlaFlörtleşçem diye kendin olmaktan çıkmaktır bence.. kii insanların çoğu böyle sanırsam benim gözümde
30 Yorumla
+1 yılkendin gibi olmama en büyük hatadır bana göre. olmadığın ama hep olmak istediğin biri gibi gösterme çabası.
20 Yorumla
+1 yılBende flörtlesemiyorum istemsizce ya çok cilveli ya da çok sert oluyorum. 😂
20 Yorumla
+1 yılKız anam planlama icinden geldigi gibi en güzeli en dogali budur yani duyguda hata olmaz 😊😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sulu sevmiyorum bazen duyuyorum askitom ciciskom kociskom kafalarını tokusturasım geliyo👿👿
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla ilgi vermek, kiskanmak, sahiplenmek, baglanmak, acik kart oynamak, rahat davranmak (yani cok sicak ve samimi cunki got kalkar), kolay yem olmak.
31 Yorumla
+1 yılLakayt tavırlar. Gelecek planları. Direkt kaçmaya sebep.
23 Yorumla- +1 yıl
30 yasinda flört yasarsan illaki gelecege yönelik düsünceyle görüsüyorsun ztn.
- +1 yıl
@Haydisorbakalim1 ilk bulusmada, daha "sevgili " bile olamadigin o flort dobeminde konusuyosan istersen 45 yasinda ol kosarak kacilmasi gereken kadin tipi oluyorsunuz isterseniz kusura bakabilirsiniz.
- +1 yıl
Haha güzel konustun :) Ben soruyu yalnis anlamisim :) sevgiliyken gelecek planlari kurmaktan bahsetmistim. Tabiki ilk konusmalarda cok sacma insanlarin önce birbirini tanimaya calismasi lazim. (Yurt disinda dogdum Malesef Türkcem cok iyi degil yalnis anlasilma olabiliyor)
En büyük hata erkeği aşırı üstüne gitmek elinden kaçırmak
10 Yorumlahataları; o kadar da olur ya deyip görmeye görmeye daha büyük hatalarına zemin hazırlamak...
10 Yorumla
+1 yılİsminde meymenet olmayan şeyin neyinden hayır beklenir ki, neresinde hata arayalım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBı tane arkadaşım kıza yuruyecem diye kanka olmuştu. buna dikkat et.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek kız kanka Olmaz demekki seni sevmemiş
- +1 yıl
@TheQuinnnn ben değilim zaten :)
- +1 yıl
TM 🙄🙄🙄
kendisi olmaktan çıkıp başka biri gibi görünmektir.
10 Yorumla
+1 yılSaç falan çekme süpermiş :D benimde farkım yok senden insanları kendimden kaciriyorum 😂😂
10 Yorumla
+1 yılFlörtleşmek tanıma sürecidir. Yapılan en temel hata birbirine fazla karışmak ve iki tarafın üstünlük sağlamaya çalışması
10 YorumlaNe olabilir, karşı tarafın hassas olduğu bir konuda pot kırmak
10 Yorumla
+1 yılHerşeyden fazla olması Sanki Eşi gibi hareket ediyor insan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşısındakini bir cinsel obje olarak görmek..( özellikle erkekle)👊 bu dışında keşfedeceğiniz çok şey var inanın!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBır erkekle flörtlesmek baslı basına hata yaa nasıl bır mantık anlayısları var hala cozemedım
24 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılBana erkek arkadası gıbı davranıyor 3 yılın sonunda adam pıkacu dıyor bana yaa
- +1 yıl
Hahhahahahahaha 3 yıl flört etmissiniz ve sonunda yanlışlıkla kanka olmuşsunuz siz ya 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSorma pıkacu asagı pıkacu yukarı hıc kız uzulur alınır yok erkek kankasıyım sankı
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla samimiyet, laubalilik. Bir de kimi erkekler var bel altı yaklaşıyorlar böyle yaparak kendilerinden soğutuyorlar
10 Yorumla
+1 yılTübe tübe 😅😅
İnsanın saçı acır öyle yhaaa 😅😅🤣🤣😃10 Yorumla
+1 yılFazla sahiplenip partneri sıkmak sanki aralarinda ciddi bisey varmis gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. mesajlara anında cevap vermek, onu kendin gibi sanmak
11 Yorumla
+1 yılcinselligi ön planda tutmak flörtü erken bitirebilir. d
10 YorumlaHiç anlamam
Baştan laaps laaps vururum gerçeği korkup kaçarlar20 YorumlaUmursamak tiye almak veya çabuk inanmak😅
10 YorumlaHerkes biraz rahat olsa çok daha keyifli olur flörtler...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk konularina daha çok cevap gelir ondan
12 Yorumla- +1 yıl
Diğeri de aşktı :/
- +1 yıl
Profilin açık olaydı cevaplardim sorunu dhdjd
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Hayatımın kadını erkeği bunla sonsuza kadar mutlu olurum deyip bir ayda boşanmak
10 Yorumla
+1 yılTek sorun beklentileri yüksek tutmakta
Ardından hayal kırıklığı getiriyor
#BirKezbanınSeyirDefteri00 Yorumla
+1 yılEn guzeli yalnizlik dert yok tasa yok cok iyiyim boyle
10 Yorumla
+1 yılPratik yap kuzum. Bu arada @cay0698 ayni sen😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Basıl yapılıyor o pratik 😄
- +1 yıl
Kelin merhemi olsa kendi basina surer😂
+1 yılGülüşmek olabilir, keskin bakışlar yerine, mahoş bir bakış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aslında hatalar bile keyifli oluyor o aşamada. 😁
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Yanlışlıkla kanka demek😂😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karşındakini simartmak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili konuları açmak
20 Yorumla Olmadığın biri gibi davranmaya çalışmak
10 Yorumla
+1 yılGeneli direk cinselliği düşünmesi ya
11 Yorumla- +1 yıl
Ozele gelir misin
Her türlü yalnızlığı seviyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılAceleci olmak ve aşırı lakayıtlık
10 Yorumla
+1 yılAşırıya kaçmak. Hemen seks yapmak
10 Yorumla
+1 yılHavalı görünmeye çalışmak.
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt