İlişkilerin bitmesine sebep olan, ilişkiyi zora sokan en büyük hata nedir? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Açıkçası bence en büyük hata, karşılıklı anlamadığımız küçük şeyleri konuşmak yerine yüreğimize yazıp büyütmek. İlerleyen zamanlarda o küçük notlar büyük bir kırılganlığa dönüşüyor.
Bence ilişkilerde en büyük hata, gerçekten konuşmamak ve her şeyi “o anlar zaten” diye düşünmek 🙃 İnsan içine atıyor, gurur yapıyor, trip atıyor ama duyguyu açık açık söylemiyor. Zamanla kırgınlıklar birikiyor, sevgi yetse bile iletişimsizlik ilişkiyi boğuyor. 💔 Sence sen kendi ilişkilerinde en çok hangi hatayı yaptığını düşünüyorsun, dürüst olalım mı biraz? 🧠💬
Cevap
10Cevap
yanlış kişiye güvenmek
iletişim eksikliği ve fazla değer vermek. genelde bir taraf daha fazla değer verir sonra gecmis olsun
İletişim eksikliği, konuşmaya fırsat verilmeyişi, yanlış anlaşılmalar, saygısızlık.✨
Kadınlar kendilerini çok vazgeçilmez sanıyor. Erkekler de kızların üstüne aşırı düşüyor. O mal da bir zamanlar bendim
Yapıcı değiller ya. Tahammül kalmamış kimsede ben anlamıyorum. Kimse kimseyi iplemiyor. Empati yok saygı yok. Böyle ilişki olmaz.
İlgi eksikliği Konuşmamak boşvermek yani şeyleri açık bir şekilde söylememek. Konuşma ve anlayış önemlidir
İletişimsizlik, gereksiz yere gurur yapılması, yapıcı olmak yerine yıkıcı olunması ilişkinin sonunu getirir
En baştan söylenen yalanlardır.
Yalanla başlayan bir ilişki hiçbir zaman yürümez sonunda yüzleşiyorsun.
Beğendiğimiz bedenlere istediğimiz ruhun olduğunu varsaymak veya onu bu yönde değiştirmeye çabalamak
Efsane yorum tebrik ederim
Mantıksal olarak değil de, duygusal olarak davranmak.
yalnız kalamamak. herkesin kendine ait belli bir zamanı olmalı.
Empati yoksunluğu aldatma yalan pembe yalan olursa sorun yok para isteği hep yatak isteği falan
İlgisizlik ve bazı talepler
Arkadas grubundan yapilan iliskiler
Genel olarak her şeyi hızlı tüketmek
iletişim eksikliği ve net olmama
ortak bir paydada buluşamamak
Fedakarlık yapmak
İletişim eksikliği
Beynini kullanmamak
Sadakatsizlik
İateksizlik
İletişim eksikliği
İlgisizlik