En İyi Cevaplar
- +1 yıl
-Hep haklı olmaya çalışmak;
Özür dilemenin bir zayıflık değil aksine erdemli bir davranış olduğunu unutup üste çıkmaya çalışarak hatayı kabullenmemek.
-Her şeyi beraber yapmak istemek;
İlişkide önemli olan benleri kaybetmeden biz olabilmek halbuki. Nasıl beraber bir şeyler yapılıyorsa, bireyin de kendi arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmesi gerekir.
-Birbirini değiştirmeye çalışmak;
Karşımızdaki kişinin de bir insan olduğunu hatırlayıp kusurlarıyla kabullenmeli.
-Partnerini hayatının merkezine koymak;
Sevdiğimiz insan hiç şüphesiz bizim için çok değerli fakat o hayatımızın bir parçası, hayatımızın tümü değil. Başlarda güzel gelse de ilişki ilerledikçe yorucu olur.
-İçine atmak;
Sorunları içinize atmak yerine, doğru zamanda ve doğru ortamda dile getirmekten kaçınılmamalı.35 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten çok güzel özet olmuş teşekkürler
- +1 yıl
Sizin de güzel bir paylaşım olmuş🌺
Ricalar💐 - Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
EIG için de teşekkürler💐
- Soran+1 yıl
rica ederim güzel insan
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. ilişkilerde yapılan en büyük hatalar karşımızdaki kişiye kendimiz gibi görünmemek yapmacık olmak beğenilmek için olmadığımız biri karakter dışı davranmaktır
bu büyük bir hatadır evlilik olunca eşler ben seni tanıyamıyorum sen böyle bir kişi değildin demeye başlıyorlar işte burada soğuma başlıyor12 Yorumla- Soran+1 yıl
rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çünkü çoğu kez " Sana çıkarım kadar değer veririm " , bakış açısına sahibiz. Yani avokadoyu salataya koyup yeme peşindeyiz. İşte yapılan yanlış burada. Her şeye çıkarı kadar değer vermekte. Farkına varmadan yapılan öyle büyük bir hata ki bu. Kimseyi geliştirmez. Oysa karşındakine bakınca şunu görmek mümkün; "Burada bir öz var ve o öz aslında muhteşem bir potansiyel". İlişki içinde olduğumuz insan "biz"in bir parçası ve karşımızdaki insanda muazzam bir gizil güç var. İşte anahtar bunu görmekte ve anlamakta.
Herhangi bir insanı yanlış değerlendirmemek için onunla adım adım ve dikkatli bir ilişki sürdürmek gerek ki, daha sonra düzeltmesi ve tatlıya bağlaması çok zor olacak bir hata ve peşin hükme düşmeyelim.20 Yorumla- +1 yıl
Fazla fedakarlıkta bulunmak. Çabuk bağlanmak. Gereğinddn fazla kıymet vermek toxictir her ilişki için.
10 Yorumla - +1 yıl
1. Mert olmamak.!
2. Güvensizlik.!
3. Beklenti Cıtasının karşılklı yüksek olması.
4. işetişimde kopukluklar.
5. Aile Akrabaların Maydonoz olmalarına Müsade etmeleri.
6. Olgunluk
7. Köprüyü geçene kadar Canım Cicim Seviyorum
Köprüyü geçtikten sonra fazla kıymetin yokmuş Moduna girmeleri Çoğu Adamın.!
8. Kadının Bakire olup olmamasına Takılmıyor gibi yapıp sonra İlişkiye girdikten sonra Kadına Kötü Davranıp bacım muhamelesi yapmak.
9. Kadın ya da ilişki içindeyken Aldatması.!
10. Kadının ya da Adamın hiçbirşeyi gizlememesi gerekir.
Yukarda yazdığım gibi çok şey sıralayabilirim.
Önemli olan Kişinin Karakterinin nekadar Sağlam olup olmadığı. Genç ve Hayat da Hayaleri olan Genç bir Adamdan neler bekliyebilirsiniz.
ya da Kadından.
Sonuç itibariyle bir Adam 20 Yaşında ise Taşımasını beklediğimiz yük belki fazlasıyla Ağır gelip altında eziliyor.
Hayat’ göründüğü kadar kolay bir Yolculuk değil.
Yukarıda belirtiğim gibi şeylere dikkat ederseniz.
Hayat’da Ayaklarınız üstünde durursanız ve Kalbiniz ve Ruhunuzla Hür Yaşarsanız.
Mutluluğa erişmeniz daha kolay olur.
Hayatı yaşıyorsanız kendiniz için yaşamalısınız.
Kimler ne der ne düşünür Mantığını bırakın.
Yaşayın kendinize herzaman dürüst olun.
Benden bukadar çok gevezelik bilmişlik yaptım yahuu kusura bakmayın Hayat çok şey öğreti.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹10 Yorumla - +1 yıl
Hangi birini saymalıyım bilmşyorum ama benim için uzlaşmak önemli tartışmalarda çekip giden biri değilim öfkeyle kalkıp zararla oturmuyorum konuşur uzlaşırım öyle bir şey var mı ben her kavgada gidicem istediğinde geri gelicem az olgun olun mantıklı konuşun olmazsanız da olmayın millet nankör zaten anacım bak vazgeçiyorum öğütümden millet kendini bi pok sanıyor müsama gösterme gitmek istiyorsa yol orda kardeşim herkes öyle yapmıyor mu zaten bu yorumu mu okuyanlar olup haklısın diyenler çok icraat ediyor sanki gece gece duygularım depreşti aklı başında haddini bilen herkese benden iyi geceler see you 🤙🏼
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Bir kere kesinlikle her şeyi anlatmayacaksın. Yüz göz olmayacak ve çizgiyi aşmasına müsade etmeyeceksin. Bu çizgi genelde ilk başta samimiyet ile aşılır sonralarda kızgınlıkla hakaretlerle devam eder. Ters bir durumda ondan vazgeçebileceğini her zaman aklında tutabilmesi için ona subliminal mesajlar vereceksin ki bilinç altında kaybetme korkusu her daim var olsun. Bu saydıklarımın tersi de yapılan hatalar işte. Daha yazardım ama hayatımda ilk defa Mersine geldim biraz gezmem lazım hazır sokaklar da boşken.
10 Yorumlasanırım birini beyenirsem çok hızlı ilerliyorum yani atıyorum yolda gördüm tanımıyorum hayran oldum bak buraya der omzundan tutar götürürüm zorluk çıkarırsa biraz hırpalıyorum sonra banka götürüyorum bi çay söylüyorum en yakın yerden ve tanışmaya başlıyorum 2_3ay deniyorum onu hala sevebiliyorsam devam ediyorum saçma salak bi insansa beyendiğim gibi biri değilse yani karaktersizse hayatıma aldığım gibi tekmeyi basmayıda biliorum beyendiysemde açılıyorum
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Olsun mühim değil
- +1 yıl
Tamamen kendini karşı tarafa adamak sınırları geçmek saygısızlık fazla değer vs
Bazı çiftleri görüyorm evlenince ya da beraber olunca sadece dünyada ikisi varmış gibi hareket ediyorlar heryere beraber ne dışarı hayatı ne arkadaş hayatı kalıyor yani kendinlede vakit geçirmen lazım kendine vakit ayırman lazım40 Yorumla - +1 yıl
Iliski de ki en buyuk hatalar:
Guvenmemek ve bunu karsidaki kisiye belli etmek,
Asiri kiskancliktan dolayi karsidakini darlamak,
Fazla beklentiye girmek mesela pahali hediyeler ve surekli konusmak ilgi gibi,
Hayatindaki kisiyi yol arkadasi gibi degilde köle gibi gormek, o kisinin kisiligine saygi duymamak, onu oldugu gibi kabul etmeyip degistirmeye calismak20 Yorumla - +1 yıl
Hatalar hatalar hatalar...
Her defasında akıllandım artık deyip tekrar tekrar aynı hataları yapmak
Hatalı davranıp davranıp yinede hatasız kul aramalarımız
Hatalı olmamıza rağmen özür beklememiz
Hatalıyken af dileyip hata yapanları affetmeyişimiz
Hata yapma hakkını sadece kendimizde görmemiz
... ... ... ...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. Bence iletişimsizlik. Çiftler birbirleriyle konuşmuyor sadece tartışıyorlar kimse kimseyi dinlemezse nasıl anlasacaklar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir ay önceki soruya da ne çok yorum geldi ☺️
- +1 yıl
en büyük hata insanın özel alanına saygı duymamaktır ne kadar sen sevgilisi veya eşi olursan ol bir insanın kendi özel alanı da olacaktır ve buna karışılması toksiklik yaratacaktır
10 Yorumla - +1 yıl
1) Mesajlara geç cevap vermek
2) Görüldü atmak
3) Yalan söylemek
4) Aptal yerine koymak
5) Cepte görmek
Aklıma gelenler şu an bunlar ama daha bir sürü hata vardır tabi.10 Yorumla - +1 yıl
aptal yerine konmak. ilgisizlik düşüncesizlik.. ve hep ben halliyim deyip kirdiysan özür dile birşeyler yap bu yok sadece haklı olmak cabasi
10 Yorumla - +1 yıl
Aşırı gelecek planı yapmak beni çok bunaltıyor. Bir sal ya suanı yaşayalım
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Sakin kral 😂
Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Saygı, güven,özveri ve anlayışlı olmak en önemli faktörler birisi yoksa ilişki de hata var demekti..
10 YorumlaKarşındakiyle ilgilenmemek ve onu hep yalnız bırakmak
10 Yorumla- +1 yıl
Yenim ederim ki ben ilişkilerden ve büyük hatalardan da nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett.
10 Yorumla - +1 yıl
Bize yazacak birşey bırakmamışsınız, ne yazayım şimdi
10 Yorumla Cinsel isteksizlik çok bayıcı ama temas bağımlılığıda acayip bayıcı veya çok ısrarcı olmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı bunaltıcı hareketler, özel alana saygı duymama ve ısrar
10 Yorumlainsanlarin bir birini anlamamasi, hep sucu kendinde digil karsi tarafda gormesi, bazen cimrilik, fazla konuyu uzatma, bazende baskalarinin sozuyle yaranan guvensizlik
10 Yorumlakarşı tarafı dinlememek, durumları haklı haksız gibi bir mücadeleye çevirmek, empati yapamamak, saygısızlık
10 YorumlaGüvensizlik ve sevgisizlik sanırım. Herkes bilir bunlar ilişkinin vazgeçilmez parçalarıdır. Ayrıca ilgisizlik olabilir.
10 YorumlaAşırı fedakarlık.
Kendine rağmen bir şeyler yapmak.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Karşındakini dikkatle dinlememek
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bence ilişkideki en büyük hata o an karşındaki insanın tepkisinden korktuğun için ya da onu kaybetmemek adına söylenen yalanlar olabilir
10 Yorumla - +1 yıl
Oğuz bey noktayı koymuş bize laf düşmez :D
10 Yorumla - +1 yıl
Sürekli ilgi olması , özlenmeli bazı şeyler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendini çok kaptırmak
10 Yorumla- +1 yıl
3S kuralına uymamak
Sevgi Saygı Sadakat10 Yorumla Hepsine katılıyorum. Ekleyecek birşeyim yok.
10 Yorumla- +1 yıl
Sinirlenince ağır konuşmak
30 Yorumla aldatmak
küçük düşürmek
duygularını yok saymak00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. kısıtlamak aldatmak güvensizlik
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hiç ilişkim olmadı olmasında
10 Yorumla Karşı tarafın kendini övmesi
20 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylemek
20 Yorumla Saygısızlık ve güvensizlik.
10 YorumlaKarşındaki insanın güvenini kıramak
10 YorumlaGüvenmek
10 Yorumla- +1 yıl
iliskiye baslamak.
10 Yorumla - +1 yıl
Evlenmeden sakso çekmek