İlişkinin en can alıcı zamanları flört zamanlarıdır. Bu zamanlarda en çok yapılan hatalar sizce nelerdir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşındaki kişiyi, sözlerinin sadece güzel ve iltifatlar kısmınla değil konuşmasının arasında ağzından kaçan sarf ettiği kelimelere dikkat etmemek.( Çok usta rol yapma ve kadını ikna etme, gerektiği ve gideceğini hissettiği zamalar da gitmemesi için bür yüzük alıp evlenme teklifi bile yapan, ama harekete geçme ve ciddiyetini gösterme aileyle tanıştırma filan konularıne gelince, hep bir öteleme, duymamış gibi yapma, sessiz durma, ve usta bir yalancı için bu söylediklerim- her erkeği içermez).
6 ay hatta 1 seneye giren bir ilişkide hala bir sınır ve mesafe içinde ilişkiyi yürütmeye çalışma,
Gelecek ve birlikte hayaller konusunda, hiç bir olumlu ve gelecekle ilgili hayalinin olmaması,
Bazen bir yalan söyleyip, siz bunu 1 hafta sonra bir yerde lafından yakalayıp ortaya çıkarınca, soru karşısında pişkinlik yapıp, "Yooo, ne zaman? Ben öyle bir şey demedim ki! Daha da ileri gidip sırf tüm foyası ortaya çıkacak diye, "son zamanlarda senin hafızan da birax problem var, daha çok balık yemen lazım" demesi gibi absürd bahanlere sığınması. Bu yaptığı şey, çok güvendiğiniz ve aşık olduğunuz insansa, bir anlık şaşkınlık yaratıp, kendinizi sorgulamanız ve şüphelenmenize sebep olur. Ama bu o kişinin umurunda bile değildir. Bazı erkekler/kadınlar narsist tir ve yalnız kendilerine hizmet etsin diye diğer insnları kullanırlar. Ekonomik olarak, duygusal olarak, fiziksel olarak ve bundan dolayı hiç kötü hissetmez ve suçluluk duymazlar
Çünkü her insanda olması gereken, vicdan, merhamet, şevkat gibi duygular bu insanlarda yoktur..
Tüm bayan arkadaşlara, içinde biraz.özele de girerek yaşanmış bazı olayları ve durumları sıraladım. Bir uyarı, tavsiye, ne olursa alsınlar ve bu tipte ki insanlara karşı kendilerini, uğraşlar ve güzel süslü sözlerle ikna eden sevdiğin den kesin emin olup, aslında sizi kendine bağlamak ve kesin bir şekilde teslim olmanız kalbinizi açıp bu insanın eline vermeniz için yapılan tüm bu taktikler ve oyunlar sonrasında, sizi nasıl bir yol haritası bekliyor ve size yaşatacakları nelerdir? Biraz kendinize bir pay çıkartırsinız. diye.313 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşmuş :D
Cevap sahibi+1 yıl@Tözel-Harekatçı Öyle oldu. Eğer henüz başına gelmeyen pembeli arkadaşlar varsa, bir yol gösterici olarak
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız lütfen? Biraz da bana yol gösterin.
Cevap sahibi+1 yılTevrübe konuşmuş dediğinize göre sizin yol göstermeye ihtiyacınız yok. Belki benden bile bilgilisinizdir. İçimde ki ses öyle diyor
- +1 yıl
"Tecrübe konuşmuş " derken sizden bahsettim. Çünkü üst düzey bir analizdi. O nedenle bana da yol göstermenizi istedim. Kötü niyet yok :) Gelin konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılKötü niyetli olduğunuzu düşünmedim sadece benim farkına vardıklarımı zaten bilen birine fazla söylenecek bir şeyim yok.
- +1 yıl
Önemli olan farkına varmadığım farkına vardıklarınız :)
Bana "sen" diye hitap ediniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Tözel-Harekatçı o yakınlık düzeyine gelmediğim insanlarla genelde böyle konuşurum. Sen demeye çabuk başladığınızda yediğiniz tekme de çabuk oluyor.
- +1 yıl
Siz kadınsınız ve benden büyüksünüz diye dedim
Cevap sahibi+1 yılÇok düşünceli ve naziksiniz ama özele bir şekilde çağrılmak bende iyi enerjileri harekete geçirmiyor, ne yazık ki eski olumsuz kayıtlar akla geliyor önce..
- +1 yıl
Çağırmak değil davet etmek. Eski tecrübelere bakarak hiç tanımadığınız insanları harcamayınız.
Cevap sahibi+1 yılHem zeki hem de naziksiniz.😊
- +1 yıl
Ama sizden bir mesaj almaya yetecek zekam ve nezaketim yok demek ki :)
En İyi Cevaplar
+1 yılFlört başlı başına hatadır. Gel senle biraz eğleneyim sonra herkes yoluna demenin bir başka yoludur. İki kişi flörtleşiyorsa asıl istedikleri şey biran evvel cinsel anlamda fast food gibi birbirlerini yiyip tüketmektir. Gerçek bir ilişkide zamanla yol alınır cinselliğe, ruhsal ve bedensel olarak birbirini tamamlamaya..
60 Yorumla
+1 yılerkeklerin yaptığı hatalara gelirsek kadını gözünde büyütmek, soğukkanlılığı koruyamamak, kendinden çok bahsetmek bu gizemini bitirir kendini çok övmek de erkeksi gelmez ve kadını fazla sevmek
bir erkek soğukkanlı olmalı, kadını ondan fazla sevmemeli sevince saçmalar erkeksiliğini yitirir direksiyonu kadına verir, gerekmedikçe iltifat etmemeli erkek hep başka seçenekleri varmış gibi davranmalı kadınsız da yaşayabilirmiş istediği kadınla birlikte olabilirmiş gibi izlenim bırakmalı, kendi ayakları üstünde durabilmeli
tüm bunlar olgunlaşmayla, eğitimle, görmüş geçirmişlikle olur bir erkek kendini geliştirdiyse bunları içten gelerek yapar
ve redpill okuyun çok şey öğrenirsiniz20 Yorumla
+1 yılÖğrenciysen hele birde lise ise sevgilinin durumuna göre üniversiteye karar vermek yapılan en büyük hatalardan biridir.
Üniversite çağında en büyük hata erkekler için aşırı kıskançlık bayanlar için çok fazla fedakarlık yapmak ( özellikle cinsel olarak kendinden vermek).
Diğer en kötü durum ise evli biri ile flörtleşmek. O durumda komple hata zaten.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Tam tanımadan fazla değer vermektir
30 YorumlaHemen evlilik konuşmak, birden aşırı sahiplenmek kıskanmak, en en önemlisi geçmişin sürekli didiklenmesi geçmişteki insanlarla kendini kıyaslama onları aşağılayan kötü sözler. Durmadan görüşmek istemek vs. Anın tadını çıkara çıkara yavaş yavaş ilerlemeli bence her şey iki taraf içinde
60 YorumlaYılışmak, heyecanlanmak, konuşacak şey bulamamak, sakarlık, kendini değersizleştirmek, verdiğin cool izlenimi çocuksu arkadaş izlenimine çevirmek, güven vermemek, çocuksu olmak, cinselliğe girmek, küfürlü konuşmak, kaba davranmak, umursamamak, sınırlamak, kural koymak, kalp kırmak
40 Yorumla
+1 yılBütün enerjiyi flört dönemine harcamak. Göründüğünden farklı olmaya çalışmak, ilişki başladığında ortada ne bir heyecan ne bir aksiyon bırakmak... Flört etmeyi evlilik ile karıştırıp karşısındaki kişiye eşiymiş gibi davranmaya başlamak, birden fazla kişiyle flört etmek ve onunla ilgilenen asıl kişiyi kaybetmek...
00 Yorumla
+1 yılFlört başlı başına hata bence. Buldun mu nikah masasına taşı 😂
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak bir şeyler yaşamak istediğini hemen belli etmesi eve gidelim diye ısrar etmesi bu tarz şeylerin istenmesi bana çok itici geliyo bir şey yaşanacaksa zamanla olur zaten
50 Yorumla
+1 yılne olursa olsun bir iliskiye baslarken, hicbir zaman evlilik hayali ile veya birliktelik hayali ile baslamayacaksin. evlilik hayal ettigin kisi de yaniltabilir, cinsel iliskiye girmek istediğin kisi de. auralarin uyusmasi ile iliski sekillenecektir. (not: ilk flirt de kopek gibi olmayacaksin, kopek de etmeyeceksin tabiri caizse)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissedilenleri dile getirmek. Çok şey hissediyor olabilirsiniz ama kendinizi kısıtlayın. Yeni tecrübe ettim gitti bitti soğudu hemen 😂 mesajlarına geç cevap verip fazla pohpohlamasaydım daha iyi olurcu
40 Yorumla
+1 yılEski ilişkilerden bahsetmek en büyük hatalardan birisi
60 YorumlaHemen bir cinsellik konuyu oraya getirme çabaları başka bişeye caba göstermezler zaten 😏
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazi erkekler cok cinsel konular konuşmak istiyor hep o konularda durmak istiyorlar ve bu konular cok konuşuldukca kadınları sıkıyor bence bunaltiyor bu konular
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCogu evet cokfazla o konulara giriyorlar kiz bir kere diyelim istedi bir kere konuştular diyelim erkekler hep cinselligin üzerinde kalmayı başka bir şey konuşmamayı sadece o konuda kalmayı istiyorlar sanki kızı zorlayorlar gibi kız istemese bile o konuları erkekler illaki o konuları acıyorlar ve biz kizlar sürekli cinsel konuşmaktan sıkılıyoruz rahatsiz oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılBiz acmiyoruz genelde erkekler aciyor bu konulari onlar konuşmak istiyor bu konulari konuşmak
bir abanma durumu var ya işte onu ayarlayamıyorlar
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Flört etmektir. Flörtleşmek bana çok ters. Ya ben seninle zaman öldüreyim 2 söğüşleyeyim sonra herkes yoluna gitsin gibi bir şey demek flört benim için.
43 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Hemen seni seviyorum seni hic bırakmıcam sana aşıgım vs gibi laflar kullanmak anında uzaklaşırım inandırıcı gelmez karsıdaki kisinin yalancı oldugunu bu sekilde anlıyorum zaten direk sogurum
46 Yorumla- +1 yıl
seni seviyorum, seni hic birakmicam, aşığım sana 😂😂
- +1 yıl
Ne zaman söyleyebilir bu tarz şeyleri?
- +1 yıl
erkekler gorduklerine, kadinlar duyduklarina inanmak ister, bu yuzden kadinlar makyaj yapar erkekler de yalan soyler 😂😂 duymak istediklerinde soyle onun icin
- +1 yıl
@Marshmallow90 o zaman erkekler çok salak :D çünkü makyaj yani boya kadının yüzünde şak diye belli. ama sözlerdeki sahtelik o kadar kolay belli olmaz.
- +1 yıl
bana sorarsan ikisi de ayni seffaflikta 😂 kaliteli makyaj kaliteli yalan hesabi. iki tarafta salaklasabiliyor, inanmak istemekle alakali 😂
+1 yılSevgili olmuşsunuz gibi davranmak,
Sürekli ilgi beklemek,
Tanışma kısmını hemen atlamak,
Güven vermediği halde sevgili olmak21 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama ben telefonlasalim diyince ariyor yoksa kendiliginden aramiyor...2 hafta olacak tanisali... ilk basta dedi bulusalim mi diye.. daha erken dedim.. daha sormadi sence normal mi?
Karşımdaki erkeğin beni flörtü olarak görmesi bile hatadır
44 Yorumla
+1 yılKendini olduğundan farklı biri gibi gösterme çabaları. Yapmayın yemiyo işte karşındaki.
30 Yorumla
+1 yılHemen cinsellik konularını açmak en büyük hata bence 😕
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. 1-Küçük hanım, prenses vs tarzı sapan zeka içeriği barındırmayan aptlca seslenme şekilleri Kullanılması
2-Hadsiz tarzda konuşmaları
3-Konuyu durduk yerde cinselliğe bağlamaları
Baya üzücü şylr10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılKişiliğinizden ne zaman olursa olsun asla taviz vermeyin...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarsi tarafi tanimaya calismak yerine lay lay lom gecirmek..
20 Yorumla Flortde hata varsa o ise hic girmeyin en heyecan dolu olmasi gereken zamanlarda sikinti cikiyorsa tırttır
21 Yorumla- +1 yıl
Tanismada mesela
Birbirini yeterince tanımamaktan ötürü yanlış anlamalar
20 Yorumla
+1 yılDünya da sadece o varmışcasına sevmek ve hiç gitmeyecek gibi davranmak
20 Yorumla
+1 yılAşırı kıskançlıkHemen bağlanma bu ikisi çok tehlikeli her an her şey bitebilir bunlar yüzünden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla ilgi gösterip bunaltmak ve uzaklaşmasına neden olmak
10 Yorumla
+1 yılKıskanma sahiplenme direk cinsel konular açmak kafasına sıksın direk beni uğraştırmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Heyecanın verdiği bir gevezelik durumu var ne kendim ne başkası yapınca dayanabiliyorum fark edince yavaş yavaş düzeltmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu gerçek ve kusurların üzerlerinin kapatılması. Bir çeşit göz boyama. Bu hem fiziksel hem duygusal anlamda böyle.
10 Yorumla
+1 yılDoğal ve samimi olmak... Karşı taraf bir gizem sezemeyince, şifreyi çözdüğünü sanıp bıkmaya başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
İlgisizlik olduğunu düşünüyorum...211 Yorumla- +1 yıl
Merhaba kesinlikle katılıyorum 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim sevindim 😊
- +1 yıl
Nasılsın 😊
- +1 yıl
Çok şükür iyiyim sen napıyon nasılsın görünmüyorsun?
- +1 yıl
İyiyim çok şükür evet işler yoğun hava soğuk ard arda hastalık derken bayagı boşladım özlemişim buraları😊
- +1 yıl
Rabb'im iyilik ve kolaylık versin 😊 dikkatli ol İstanbul'un havasına güven olmaz bende donuyorum vallahi 😅Buz buz buz tirtirtiriyorum çok şükür hasta olmadım 😅
- +1 yıl
Amin tesekkür ederim sanada inşallah aman maşallah de cok agır gecıyor evet İstanbulu havası fena İzmire benzemiyor 😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah rica ederim maşaAllah maşaAllah 😊Hehehe İzmir'e hiç gitmedim de metini çok duydum 😅
- +1 yıl
İzmir harika biryer gitmeni öneririm 😊😊
- +1 yıl
İnanıyorum 😊İnşaAllah bir gün 😅
- +1 yıl
İnşallah 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFlört hatanın kendisi zaten başka ne hata arayacaksın ki..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa abi flörtü ne kadar uzun süre tutarsan okadar sıkar ama gerçekten ilşki düşünüyorsan baş nikâhı ya da nişanı geç gitsin
00 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla tanımadan aşka gelip kısa sürede sevgili olmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhemen cinsellik konularına girmek, evlilikten bahsetmek, 1-2 günlük duyguları aşk zannetmek, kısıtlamalarda bulunmak vs vs vs
00 Yorumla Kıskanmak direk cinsel konular aşırı ilgi kendini karşındaki kişinin kriterlerine göre şekillendiren anlatan tipler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum flörte uğramadan direkt sevgili olmaktan yanayım
20 Yorumla
+1 yılKıskanma ve sahiplenme
21 Yorumlaİlişkiyi vazgeçilmez kabul etmek çift taraflı olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini tam olarak tanıyamama olabilir 🙄 hiç flört durumum olmadığı için bilemiyorum tam...
00 Yorumla Osurmak kaşınmak geirmek soğan sarımsak barbunya kuru fasulye yemek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. @Seulementfraise sence nedir bu hatalar?
Ben bu konuda bilmiyorum da 😏04 Yorumla- +1 yıl
Düşünmeli😄
Olumsuzluklar gormezden gelınır sorun degılmiş gıbı davranılır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHatunu yatağa atma düşüncesiyle ona aşk sözleri sarf etmemek lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO olmasa olmazmis gibi körü körüne baglanmak
63 Yorumla- +1 yıl
Aynen şu an bunun sorununu yaşıyorum
- +1 yıl
Kendine bunu yapma o yokken de sen vardın o olmayınca da sen var olacaksin
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKız arkadaşını kaybetmemek için dikkatli davranıyorsun dur Halbuki o çılgınlık ve Yaramazlık yapmak istiyordur sen fazla dikkat den dolayı kaybedersin bu çok olmuştur
00 Yorumla
+1 yılFlörtü ciddiye almayıp, başka kişilerlede konuşmak
81 Yorumla- +1 yıl
Helal
Yaaa onu çook özledimmm keşke terketmeseydim bizim hikayemiz de fazla hizli gittiğinden bitti :(((
00 YorumlaKendini farklı tanıtmak..
60 Yorumla
+1 yılKendini olduğundan farklı gösterme yapmacık hareketler
00 Yorumla
+1 yılCinsellik, evlilik, ırk, din, siyaset, para konuları açılmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli çok ilgilenmiyormuş gibi davranmak. Bırakın o sizinle ilgilensin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz yere kıskanmak, kısıtlamak
20 Yorumla
+1 yılYeterince tanımadan kendini kaptırmak.
20 Yorumla
+1 yılDirekt açılmak galiba zamana bırakmak varken
10 Yorumla
+1 yılBelirsizlik ve eskilere cok girmek
11 Yorumla- +1 yıl
Ben giremem aşkım istesem de 😘😘😂
+1 yılKıskançlık nefret ederim
314 Yorumla- +1 yıl
Benseee çok severim ve kıskanır sahiplenir ait olurum 😅
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee Vay gelecekteki esin.😂😂
- +1 yıl
Heheeh Allah Allah nereden çıktı şimdi 😅
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee gelecekteki esin yasadi jdjdjdjd oda benim gibi iyi birisine sahip olucak.😂😂
- +1 yıl
Hehehe amin inşaAllah öyle olur😊
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee Umarim.
- +1 yıl
Flört döneminde ama detaya dikkat sevgili moduna girince eyvah eyvah 😂😂
- +1 yıl
Yok benim askim bir tanedir sevgili olduk daha cok ozen gosteriyor.😂😂
- +1 yıl
Hiii doğru ya orasını kaçırmışım haklısın 😅Zaten her şeyin fazlası zarar olduğu kadar bokunu çıkarmamak lazım 😂
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee biz cikarmadan abisi.😂😂
- +1 yıl
Aynen 😂
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee merak etme gayey iyiyiz.😂
- +1 yıl
Allah iyilik versin 😂
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee tesekkurler.😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyice tanımadan bir üst seviyeye geçmek
10 Yorumla Gençlik heyecanı ile yapılan herşey güzeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle evlilik ve aile konusunu açmak en büyük hata. Bu yüzden çok iyi giden flört sevgili olmamız gerektiği yerde şimdi bitti üzücü
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım