Çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. yorum yapar mısınız?

uzun zamandır hayatımda kimse yoktu hep üzüldüm öncesinde. kolay birini beğenemiyorum.1 ay önce biriyle tanıştım bu sefer mutlu olacağım galiba dedim. ikimizde çok etkilendik birbirimizden. karakterini konuşmasını çok beğendim.3. buluşmada elimi tuttu sevgili olmuştuk bile.3 haftadır da sevgiliydik. son buluşmamızda öpüşürken göğsüme vekalçama dokunmak istedi. henüz bu kadarı için hazır hissetmediğim için durdurdum ben de seni istiyorum ama kendimize hakim olmalıyız dedim. suratı asıldı.3gün boyunca hiç aramadı. ben dayanamadım noldu yazdım. ben ortaokul aşığı gibi davranıyormuşum o beni gerçek bir sevgili görüyormuş. benimle yaşamak istediği güzel şeylere engel oluyormuşum. soğumuş benden ayrıldık :( tam buldum sonunda mutlu olacağım kişiyi derken böyle oldu mesaj atmasam söyleme gereği bile duymayacaktı:( ondan hiç beklemezdim çok şaşırdım. evllilik öncesi birlikte olmayı düşünmüyorum ama dokunmasına izin vermemekle çocukluk mu ettim diye düşündüm. ben mi hata yaptım30 yaşında insanlarız ben mi çocukça davrandım sizce? değer verse düşünceme saygı göstermez miydi?
Çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. yorum yapar mısınız?