uzun zamandır hayatımda kimse yoktu hep üzüldüm öncesinde. kolay birini beğenemiyorum.1 ay önce biriyle tanıştım bu sefer mutlu olacağım galiba dedim. ikimizde çok etkilendik birbirimizden. karakterini konuşmasını çok beğendim.3. buluşmada elimi tuttu sevgili olmuştuk bile.3 haftadır da sevgiliydik. son buluşmamızda öpüşürken göğsüme vekalçama dokunmak istedi. henüz bu kadarı için hazır hissetmediğim için durdurdum ben de seni istiyorum ama kendimize hakim olmalıyız dedim. suratı asıldı.3gün boyunca hiç aramadı. ben dayanamadım noldu yazdım. ben ortaokul aşığı gibi davranıyormuşum o beni gerçek bir sevgili görüyormuş. benimle yaşamak istediği güzel şeylere engel oluyormuşum. soğumuş benden ayrıldık :( tam buldum sonunda mutlu olacağım kişiyi derken böyle oldu mesaj atmasam söyleme gereği bile duymayacaktı:( ondan hiç beklemezdim çok şaşırdım. evllilik öncesi birlikte olmayı düşünmüyorum ama dokunmasına izin vermemekle çocukluk mu ettim diye düşündüm. ben mi hata yaptım30 yaşında insanlarız ben mi çocukça davrandım sizce? değer verse düşünceme saygı göstermez miydi?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana saygı göstermeliydi ama göstermedi. Zira onun niyeti bence farklı idi.
İlk ve tek eski sevdiğim ile ilk defa 3 Ağustos 2017 tarihinde buluştuğumuzda ben ondan çok etkilenmiştim ve kızı eve bıraktığımda elini öpmek için izin istemiştim. Bana bir şey demedi ve o an öptüm. 7 Ağustos 2017'de ise ben daha utangaç ve ona karşı yanlış harekette bulunacağım diye korkarken kendisi ilk adımını atıp benimle dudaktan öpüşmeye başlamıştı.
Bir ara beni bırakıp gitti 26 Eylül 2017'de ve uzun zaman sonra bugün tekrar son defa buluştuk. Çünkü uyumlu olamayacağımız için bağlantıyı kopardı. Oysaki ben onu çok sevmiştim. Demin farklı farklı ilaçlar alıp yavaştan uykuya geçeceğim. Zira gönül işleri beni çok ama çok yordu...013 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm senin için de kendim için de :( inan ben de o kadar çok yoruldum ki anlatamam
- +1 yıl
Biz bunları hak etmedik diyorum.
- +1 yıl
Artık yaşama isteğim de kalmadı bende. Onsuz hayat bana çok ağır gelecek.
Soran+1 yılaynen öyle. allah bildiği gibi yapsın sen içini temiz tut
- +1 yıl
İçimi temiz tutsam ne yazar? Dışarıdaki birçok insan kirli. O benim zeytin gözlüm idi ve kalbime gömdüm. Odamda sessizce ağlıyorum onun yokluğundan ötürü.
Soran+1 yılher akşam ağlıyorum bende. işte zor duruyorum tuvalete gidip ağlıyorum. değer verdiğin biri tarafından hiç sayılmak kullanılmak iğrenç bir duygu
- +1 yıl
Sessizce ağlıyorum ben de ve pencereyi açıp aslında çığlık atmak istiyorum. Biraz yüksek dozda ilaç aldım ve uykumun gelmesini bekliyorum.
Soran+1 yılyat uyu dinlen. normal dozda al ilacını ya niye yüksek dozda alıyorsun?
- +1 yıl
Uzun bir süre uyanmamak için.
Soran+1 yılsaçmalama ya kimse için değmez öyle birşey. onun umrunda olacak mı sanıyorsunsadece kendini düşün onu değil
- +1 yıl
Kendimi düşünecek durumda değilim pek ve ilk defa tam mutluluğa bu kadar yaklaşmışken avucumdan kayması bana fena koydu.
Soran+1 yılbunu yaşayan tek kişi sen değilsin son da olmayacaksın. ben kaç defa yaşadım bir bilsen. güçlü durmak zorundasın hayat devam ediyor.
- +1 yıl
Benim için ilk olduğundan beni derinden yaraladı. Hem de çok.
En İyi Cevaplar
+1 yıl3. buluşmada bu tür şeyler yapmak isteyen insanla sen gelecek ümitleri kurup sonra da onun gitmesine üzülüyor musun? Bu nedir yaa adam belli ki çok geçmeden farklı şeyler isteyecekti yapma bunu kendine değmez arkadaşım bnce hayırlısı olmuş de ve cidden değer verwn seven isteği farklı olmayan birini iste bekle ümit et..
08 Yorumla
Soran+1 yıl3. buluşmada sevgili olduk. bu olay en son buluşmamızda oldu. sonuçta yalnızca 1 aydır tanışıyoruz. herşey istediğim gibi diyordum olmadı yine :( o anlık dürtüyle istemiş olabilir ama ben durdurunca surat asmamalıydı. resmen sevişmedim diye ayrıldı :(
- +1 yıl
O anlık dürtüsü falan diye bir saçmalık yok ama bu adamın niyeti belliymiş senin onun için üzülmen bile hata , ki hata mı yaptım acaba demen çok saçma herşeyin bir zamanı ve uslubu var bazı şeyleri yapmak yaşamak bu kadr basit değil bağlayıcı bitakım örf adetler var...
Soran+1 yılkatılıyorum. hep karşıma böyleleri çıktı bende yol verdim hep. ya kız arkadaşlarıma soruyorum onlarda aynı şeyi söylüyor. hemen birlikte olmak istiyorlar cinsel yakınlaşma istiyor diyorlar. bütün erkekler mi böyle ben anlamadım gitti. son zamanlarda buna saygı gösteren bekleyen erkek ne gördüm ne duydum çevremden. herkes aynı şeyi söylüyor
- +1 yıl
Her erkek mi öyle dersen çoğunluk öyle artık ama bunda bayanların da katkısı var çünkü onlar da erkeklerin böyle yapmasına katkı da bulunuyorlar cinselliğe izin veriyorlar ve sonuç böyle oluyo ama illa ki böyle düşünmeyen erkek de vardır böyle yapmayan bayanda önemli olan o bayanı ya da erkeği bulmak anlamak değer vermek
Soran+1 yılbayanların katkısı yok ya. izin vermedim diye terkedildim işte. kesinlikle daha fazlasını isteyecekti beni zor durumda bırakacaktı. aslında ona değil de bu zamana kadar düzgün birinin denk gelmemesine üzülüyorum. belki de hiç bulamayacağım öyle birini. tek başıma ölü gideceğim evlenemden aile kuramadan çocuk sahibi olamadan :(
- +1 yıl
Ama bak sen izin vermedin terkedildin de bir başkası izin veriyo emin ol şöle etrafına çevrene yaşadığın şehre bir bak bakalım kaç kız kaç erkekle evlenmeden birlikte oluyo , cinsellik yaşıyo anlarsın.. Çünkü artık düşünce bu yönde ama ümitli olmak lazım illa ki seninle sadece o tür şeyler için değil de gerçwkten sevgi saygı için yuva kurmak çocuk sahibi olmak için seni mutlu etmek için biri girecektir hayatına sadece sabır ve ümit gerek..
Soran+1 yılelbet vardır. ama hiçbir kadının tanışır tanışmaz 1 ay içinde yatıp kalkıp seviştiğini de sanmıyorum. amaçları evlilik olmasa bile yine de bir güven gerek onu yapmaları için de ve bu da biraz zaman alır
- +1 yıl
Sen sanmıyon ama ben en azından yaoanlar olduğunu gördüğüm için biliyorum ayrıca konu kadın yapmış erkek yapmış değil ki konu bunun yanlış olduğu ve kadın erkek iyisi de kötüsü de var güven zor bir kavram kazanmak zor kaybetmek ise kolay ancak hayatta illa ki güvenilecek birileri vardır emin ol. Güvenmek körü körüne değil tanıyarak anlayarak ve de hissederek..
Bı ne saçma nır zihniyettir ya ne demek dokunmasına izin mi verseydim annen babana ya da etrafındaki insanlara sor bakalım boyle mi yapmışlar değişik
00 Yorumla
+1 yılSen haklisin bebisim amaci ciddi olsa evlenmek isterdi adam direk cinsellkten baslamis vaktini calmadigina dua et
011 Yorumla
Soran+1 yılallah var ya çok üzüldüm. evlenip yuva kurmayı çok istiyorum. kırk yılda bir tam beğendiğim biri oldu dedim böyle oldu. nasip değilmiş
- +1 yıl
Anliyorum seni Allah kalbine gore versin osteyince de olmuyor basaranlar nasil evleniyor anlamis deglm
Soran+1 yılhiç sorma bende anlamadım gitti. erkeklerin hepsi böyle diyorlar. evlenen erkeklerin hepsi evlenmeden birlikte mi oldu yani anlamıyorum ben
- +1 yıl
Hayir canm sen hayirsizina denk gelmissin senin icin tecrube olmus oldu onlar azgin yaratiklar akil yerine baska beyinciginle dusunmeyi tercih etmis
Soran+1 yılbir hayırlısına denk gelemedim zaten. bu gidişle kimseyle evlenemeyeceğim :(
- +1 yıl
Kader ortagiyiz bebisim takma kafana evlilik ozgurluk kisitlar Allah sana firsat veriyor eglenmen icin evliligin emekliligi yok omur boyu yemek bulasim camasir ile ugrasacksin nede olsa rio karnavali degil evlilik
Soran+1 yılmutlu yuva kurmak gibisi var mı çocuk sahibi olmak ne kadar güzel duygular. eğlenmek değil istediğim yuva kurmak. olmayınca olmuyor işte nasip
- +1 yıl
Bu dusunceler seni yer kemirir canim dua et hocaya git bilemedimki Allahtan iste gerci bende 2014den beri istiyorumAllahtan tam verdi sandim benimkinide elimden aldi vardir bundada bir hayr
Soran+1 yılyiyip bitiriyor zaten her akşam ağlıyorum. bütün dualarım bu yönde. olmadı gitti işte :(bu sefer tam oldu sandım çok sevindim anında bitti
- +1 yıl
Demekki vakti saati var canm guzel hayaller olsada bizim icin iyimi kotumu bilm8yoruz istiyoruzda istiyoruz calisiyormusun evdemisin cikanlarada icin ısınmiyor dimi
Soran+1 yılçalışıyorum. gönlümün ısınmadığı biriyle yapamam oluyor bazen birileri ama içim ısınmıyor işte öyle de istemem ki olmaz yani
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılKusura bakma ama zaten sevişmişsin kendine temiz kız demen cok tuaf açıkçası en ufak hata yapan bir kız gözümde temiz değildir
.. neyse bunu iyi oku evleneceğin kişiyi bekle
Hemcinslerim sadece cinsellik öpüşme icin senle olur yani
Seviyorum diye senle birşeyler yaşamak ister yapma çocukluk degil yaptıgın
Zaten hata yapmışsın erkeklerle öpüşme vs evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın
.. Düzgün kişiyi bekle ya da hic bir erkekle sevgili olma evleneceğin kişiyi buş06 Yorumla
Soran+1 yılsevgili olmadan evlenip evlenemeyeceğimi nasıl anlayabilirim? direk laps diye evlenilmezki önce tanıma süreci olur
- +1 yıl
Misali benle karşılaşsan cok da sevsem vs sende cokda sevsen
En ufak hata diye ayrılırım çünkü nefsine düşmüş bir kızla işim olmaz kırdıysam özür dilerim kırmak olsun diye demedim
Sevgili oldun diyelim öpüşme vs zaten oluyorsa evlilik olmaz bunu unutma karşında kişi zaten ele verir kendini - +1 yıl
Niyeti komik olan insanlar dan uzak dur
Soran+1 yılöpüşmek nefsine düşmek demek değildir. öpüşmeye karşı değilim ben. daha ilerini yapamam ama öpüşmek de birşey yok. karşındaki özel biriyse öpüşebilirsin tabiki
- +1 yıl
O kadar da geniş değilim kusura bakma öpüşmek nefsine düşmek degil kelimesini söylerken kafamı buluyorsun
Aşağıda yorumunu okudum kız arkadaşım vs hepsi tüm erkekler böyle
Zaten öpüşmeyi normal gören bir kafa zihniyeti bir kızla özür dilerim ama kimse normal gözle bakmaz
bir kız düşün en ufak nefsine veya hata yapmış ise bile işim olmaz
bu ne modernlik akla komikliktir öpüşmek den birşey olmaz gerçekten pes artık - +1 yıl
Bir tane düzgün erkek yok demişsin
Kafamı buluyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sen haklisin amaci yatip ayrilmak kendini kullandirma ve uzulme
Boyle dusunen bunu yapan biriyle asla sevgililigini devam ettirme bu tur adamlarin amaci yatmaktir sonra da birakacaktir yuzde yuz sen bildigin yoldan sasma
Gercek sevgiliyle yatilir diye bisey mi varmis aynisini onun kiz kardesine bir erkek yapsin bakalim ne tepki veriyor karaktersiz adam02 Yorumla
Soran+1 yılortaokul aşığı gibi davranmışım ben. obenimle geçek sevgili olmak istemiş. karı koca olunca o işi yaparsın sevgili olunca değil :(bir tane düzgün biri denk gelmedi kafayı yicem :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yasinda elletmeyen bir kizla bende hickarsilasmadim valla degisikmis. Zaten bikac sene sonra elletmek istesende ellemez kimse bosver ya sal kendini artik 18 lik citir degilsin ki he belki baslangic daha basit gozukmemekadina boyle davranmissindir anlarim ama 30 yasinda erkekte katlanmaz buna nasilsa aday bol sanada onada
07 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bir an önce tanır bolca zaman geçirir.6 7 ay hadi en fazla 1 yıl içinde evlenir ne istiyorsa yapar. birkaç ay da elini kolunu tutsun bir zahmet. bu kadar kendini kontrl edemeyecek kadar aciz mi yani
- +1 yıl
Hayir kardesim adam alismis ellemeye demekki senin gibi hanimefendi cici tiplere aliskin degil ama dediginde haklisin zaten seviyosa elini kolunu tutsun sabretsin tabi de etmez sanmam
Soran+1 yıldeğil aslında. hayatında çok biri olmamış. o da mutlu sevmeyi sevilmeyi istiyormuş öyle demişti. hatta artık kimse fedakar değil bu yüzden yürümüyor. herşey çözülebilie vazgeçmek son çare olmalı demişti. ama hiiiiç öyle olmadı bana karşı. dedikleriyle yaptıkları uyuşmadı
- +1 yıl
O zaman kopruyu gecmek istemis asil niyet ortada bosuna uzulmeye gerek yok. Bas tekmeyi gitsin. İkiyuzlu riyakar insamlar boyle davranir. 30 yasinda eli yuzu duzgun erkek gorursen yaklasma sana benden tavsiye olsun bacim
Soran+1 yılyaşla ne ilgisi var bunun.
- +1 yıl
30 lu yaslarda erkeklerin gozu acilir tecrube deneyim edinir de o yuzden daha cok elestirir daha cok kusur gormeye yatkin olur zaten bu yuzden cocuklarinizi erkwn evlendirin demis peygamberimiz
Soran+1 yılben 30 yaşımdayım zaten 20 yaşında biriyle evlenecek halim yok
Zaten bundan dolayı ayrıldıysa niyet baştan Belli imiş. Boşver Kız takma kafana. Her ilgi gösterenede kanma Ayrıca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle haklısın ne değerin kalacaktı ki onuda yaşasaydı sen kalbinlede varsın tenini herkes ister
00 Yorumla
+1 yılhayır hata falan yok sende henüz birbirinize ısınmalısınız biraz zaman geçmeli kimse kimseye güvenmek zorunda değil pat diye bunu anlayacak kapasitesi anlayışı yoksa umursama da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru olanı yaptın bu şerefsize hiç üzülme, değer verseydi saygı gösterirdi, seni sevgili olarak değil sek. Objesi olarak görmüş, izin verseydin daha ilerlerdi ve pişman olacaktın
00 Yorumla
+1 yılHayır adamın niyeti senle yatmak mış senden şimdi elletmeyen ilerde vermez demiş sana para ve zaman harcamaktan vazgeçmiş bnce şanslısın yanlış insan kendini çabuk belli etmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. Bence cok iyi yapmissn kurtulmussn o serefszden niyeti belliymis amacina ulasamadan gitsin ne hali varsa görsün pislik adam
00 YorumlaAfferin sana hiç bir kız bu kadar güzel bir şey anlatamazdı... Onun niyeti başka ise gitsin başkasına öyle yapsın tekrar kutluyorum seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılsert çıkmadım bağırıp çağırmadım. bu seni sevmediğim anlamına gelmez sen de beni anla diye kendimi anlatmaya çalıştım. adam beni bıraktı bir daha ne aradı ne sordu. insan kırılıyor biliyormusun. ben sormasam açıklama bile yapmayacaktı.
Soran+1 yılbir tane hayırlı biri denk gelmedi gitti :(
Niye uzuluyon canim kiyamam sana ben o guzel gozyaslarina yazik kurban olurum sana en iyisini yapmisin boyle yapmakla diyecem ama kendi tercihin aglama tamam mi canim aglaamana dayanamam senin gibi bayan agladigi zaman yuregim sizlar benim
00 YorumlaHaklısın takma niyeti belli. Gerçek aşk seks ile olmaz
00 Yorumla
+1 yılDışarıdan bakınca yaptıkların gayet mantıklı geliyor, anlatımda harika!
03 Yorumla
Soran+1 yılanlatım harika derken?
- +1 yıl
Yani olayı oldukça açıklayıcı anlatmışsın. Buradaki insanların çoğu yazı yazmayı dahi bilmiyor.
Soran+1 yıldoğru yorumlar alabilmek için kısa ve net şekilde özetleyerek ifade etmek istedim.
Sektir et demek ki aradığınız kişiler değilsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılkestik zaten görüşmeyi
+1 yılİyi yaptın kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılSen iyi yapmışsında herkes kabullenmez..
05 Yorumla
Soran+1 yılneyi kabullenmez?
- +1 yıl
Öyle ağırdan alışını falan
Soran+1 yılher kız direk sevişip yatıyor mu yani tanışır tanışmaz?
- +1 yıl
Benim ilk sevgilim bekaretine önem veriyodu vermedi ama apartta sabahlamıştık beraber.. gece boyu sevişmiştik 😏 ah emine ahh.. 😅 şimdi evli tabi bu dediğim kişi
- +1 yıl
He aşıkmıydım değildim.. çünkü bna karşı ne kdar sevişip etsede ondaki soğukluğu hissediyordum.. zaten karakter olarakta geçmişi çokta temiz olduğu söylenmeyen bir tipti ikimiz içinde iyi oldu.. onun ilkokul aşkıydım bu arada yani bunlardan pay çıkar diye anlattım
İyi yapmışsın boş ver
016 Yorumla
Soran+1 yılkendimi kötü hissetmemeliyim ama elimde değil. ben yanlış birşey yapmadım. bu ayrılık sebebi olacak birşey değil
Soran+1 yılsarıldık birbirimize ya. samimi sohbetlerimiz oldu. elimi tuttu birlikte bir adım attık sanmıştım
Soran+1 yılgerçekten çok güzel duygular besledimo yüzden bu kadar üzüldüm. söyledim zaten. sadece sevişmediğim için bitiriyorsan bişey demiyorum. inşallah bir gün duyguların önemini anlarsı dedim
Soran+1 yılyok asla. ben onu değer veren düzgün biri olarak gördüğüm için güzel duygular besledim. öyle biri olmadığını gördüm artık
Soran+1 yılaynen öyle. bir kez güven gidince bir daha yerine gelmiyor
Soran+1 yılhiçbiri olmadı gitti bugüne kadar :( inşallah hayırlısı bulur bir an önce
- +1 yıl
Tamam işte dedim ya olmamışsa vardır bir hayır... benim bir arkadaş vardı kız çocuğun birine kafayı taktı neler yaptıysa vazgeçmedi ailesini bile sildi şu an 4 yaşında çocuk sahibi annesinin evinde mahkeme gününü bekliyor zamanında o kadar uyardık ama dinlemedi.. sizde acele etmeyin elbet layığınızı bulursunuz
Soran+1 yılamin inşallah. aceleyle yanlış karar vermek istemem tabiki
+1 yılArkadaş mutluluk basit bir for mu l
00 Yorumla
+1 yılBİri özet geçsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl@Ayça1235 3. buluşmada sevgili olduk. en son buluşmamızda bu olay oldu.9. buluşmaydı galiba önemli olan buluşma sayısı değil tabi de offf öyle işte
+1 yılhaklıydın
01 Yorumla
Soran+1 yılbir süre tanıdıktan sonra evlenir sonra rahat rahat herşeyi yaşayabiliriz. bu kadar kendine hakim olamıyormu yani. çok üzüldüm gerçekten bitmesine. ama ben de böyle biriyim anlayışlı olmasını beklerdim
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih