Yeni Evliyken aldatılmak?

saçma olucak belki ama baştan sona kadar anlatmak istiyorum. Eşimle bir senelik evliyken eski sevgilisi ( evli ve çocuklu) telefon rastgele bendeyken ( esim telefonum bozuldu diye kendi telefonunu bana verdi ) mesaj attı napıyorsun diye bende kimsin yazında bozuntuya vermedi yanlış oldu dedi. Ben bu olayın üstüne gittim ve eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neyse sürekli mesaj attım aradım rahatsız ettim. Kocasına herşeyi anlatmış kocası beni aradı ve suçun benim kocamda olduğunu anlattı. Eşim evdeyken ben bunları telefon üzerinden yuzlestirdim. kadinin Eşi benim esimin rahatsız ettiğini söylüyor fakat bu kadın numarasını değiştirmiş ve benim eşim numarayı bulamayacağına göre bariz kadın mesaj atmış. Sozde eski arkadaş olarak konuşmuşlar. Kotu bir şekilde konuşmamışlar. Eşim yalvar yakar beni bırakmadı aradan bir sene geçti. Ve ben hala hiçbişeyi hazmedemedim. Esimin ilgisini görseniz ilk günden beri bana öyle bir ilgili ki hiç ilgisini eksik etmedi ama dediğim gibi hiçbirşeyi hazmedemedim ve bu sebepten çocuk olayına bile sıcak bakamıyorum. Düşünceleriniz neler? Lütfen kırıcı olmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce icimin rahatlaması için o kadınla konuşmalı miyim? En azından belki dürüst olur
Yeni Evliyken aldatılmak?