Evliliği bitiren aldatma (Aldatılan taraf benim) ?

Merhaba arkadaşlar. Size başımdan geçen olayı anlatayım ben 3.5 sene önce görücü usulü evlendim düğün kına nikah flan 9 ayda hepsi bitti lakin ben evlenmeden önce eski eşim başkası ile görüşüyormuş evlendikten sonra konuşmayı bırakmış. Bu evlilikten 2 yaşında bir kızım var ve anlaşmalı olarak boşandık. Evliliğin ilk senesi güzel geçti lakin bir türlü param yetmiyordu eşim çalışmıyor du hamile kalmıştı , ben ise özel güvenlik olaraktan çalışıyordum neyse daha fazla kazanmak için kuryeliğe başladım iki sene kuryelik yaptım güzel paralar kazanıyordum lakin para yine yetmiyordu çocuk ev masrafı flan bu arada evim kendi evimdi 3+1 140 mtkr ev bana ait araba bana ait her şey var yani ama kazandığım hiç yetmedi daha çok kazanmak için eşimin tavsiyesi ile tır şoförlüğü ne başladım lakin yine para yetmedi eşim makyaj işi yapmak istiyordu gelin flan hazırlamak tamam dedim hem bana destek olurdu 150 bin TL masraf yapıp eşime eğitim aldırdım bu arada bende seferlere gidip geliyordum ancak eşim eğitim alırken başka bir erkek ile görüşüyor Muş , bir hafta sonu sefer den geldim eşim açılmak istediğini söyledi annesine flan söyledi neyse bunlar tartıştı annesi ile bende annesi ile ne konuştuğunu merak ettiğim için eşimin telefonunu elime aldım, o gün bütün dünyam karardı işte mesajlaşmalari gördüm , be. Evime ekmek götürmek için eşim çocuğum rahat etsin diye gece gündüz çalışırken o başka şeyler peşinde koşuyormus her zaman sakinliğimi korumaya çalıştım ilk 1 hafta sıkıntılı geçti bu arada , hiçbir fiziksel şiddet uygulamadım kolundan tutup ileri geri çektiysem namerdim. Ben olayın şoku içerisinde o zaman o kadın dan vazgeçtim sadece kızımı düşündüm kızım daha küçük du 2 yaşında bu olaylar sebebi ile iş düzenim bozuldu onu annesinin evine gönderdim babasına benim çok borcum olduğunu kumar oynadığımı söyleyerek bana iftira attı halbuki hiç borcum yoktu hatta ona eğitim bile aldırmistm kumar ile hayatım da işim olmaz neyse sonuçta boşandık. burada hatalı olan ben miyim?
Evliliği bitiren aldatma (Aldatılan taraf benim) ?