Erkeklerin sarışın kadınları diğerlerinden daha kadınsı bulduğu ve kadınların da esmer/kumral erkekleri diğerlerinden daha erkeksi bulduğu doğru mu?
Bu bence ırklarla alakalı. Örnek;Kuzey Avrupa ülkeleri karşı cinste esmerlik olması için ölüyor. Keza Rusya da aynı şekilde. Biz ırk olarak Karadeniz hariç esmer ya da buğday tenli olan bir ırkız. Sarışın, beyaz ten, yani bizde nadir olanı elde etmek arzusundan öte değil. Ha bu arada Türk erkeğinin Rusya Avrupa vs de rağbet görmesinin nedeni de bu. Ne bulunamayacak kadar yakışıklıyız, ne romantiğiz, ne de seks ilahıyız. Kimse kendini ayda sanmasın, bulunmaz değiliz. Yazın görseniz Antalya'da turistlerin yanında olan erkeklerden siz de utanırsınız!
Rusları katmayalım çünkü onların tek derdi ne durumda olursa olsun bir erkek parasını yemek Avrupalı erkekler kendileri gibi çok yüksek standartlarda kızlara baktıkları için bu kızlarda dünyaca sapıklığıyla kendi kadınını desteklemeyen kötüleyen Türk erkeklerinde buluyorlar
@Красивая_Мерве Genel algı bu olsa da ben turizmciyim 77 millet görüyorum. Parasını yeme mantığında kısmen haklısın. Kız tatile gelmiş gezip eğlenmek hakkı. Tabii gecenin malum sonla bitmesi için turistin elini cebine attırmayan yurdum insanı oluşturdu bu algıyı bunu da unutmamak lazım. Avrupalı erkekler de eskisi gibi seçici değil. Her kuyruk sallayanın peşinden gidiyorlar.
Eğlenmek için gidiyorlardır yaz aşkı gibi bir şey yani ama genel olarak bakıldığında bir yabancı kız için anasını bir köşeye fırlatan veya sevgilisini, eşini ve paralanınca da karısından boşanıp başka ırk kızlarına koşan erkekler değillerdir avrupalı erkekler arada sırada yazın eğlenmek müstahak onlara
@Красивая_Мерве ortak bir payda da buluşamıcaz o yüzden %50 2 mizde kendi açımızdan haklıyız diyelim ok? :D
bna yazar msın fal ile ilgili bir şey dicem
Rus kışları İskandinav kızları ve sarışın çek Prag kızları muhteşemler. AB ye üye olsak ortak pazar ve serbest dolaşım gelse Türk kızlarının vay haline hepsi evde kalır bu Türkler yabancı kızlarla evlenir hep 😂😂
Asıl Türk kadınları hayvan tecavüzcülerinden kurtulur bence 🤣 Sizin şu erkek halinizle kısa ve çirkin olmanıza rağmen Türk kadınları kurtarıyor yine. Sizin gibi dünyanın en oynak ve abazan ırkından böyle iyi kadınlar olarak çıkmamıza şükürler olsun 😇
Olmayan sakalları görebildiğine göre sende şizofrenlik var zaten çoğunuz hayvandan aşağı varlıklarsınız tüm dünyada da ne sapık ırk olarak adınız çıktı kadınlara da davranışınız ortada Araplardan sonra hem içi hem dışı olan tek erkek ırkısınız
Git kendi maymun gibi olan kıllarını temizle malum türksün ya.
Baba tarafım Rusyadan göçmen bu bir ikincisi bu ülkede yaşıyorsun ve kendi ırkına laf ediyorsun sende Türk bir ana babadan çıktın yani cidden komedi 😂 Ayrıca bir ırkın oluşmasında erkeğin geni daha çok etkendir bilmem anlatabildim mi? Siz neseniz neslinizde o var yani
Yurtdışında da Türk kadını yabancı erkek evlilik oranı daha fazla hayatı Türkiyeden ibaret sanmayın
Çirkin olan kızlar değil bu bir ikincisi çirkinse de kendi insanına bunu yapmak orada burada kötülemek senin türklüğünden gurur duyduğunu değil tam tersi karakterini gösterir dediğim gibi çirkinliği varsayarsak erkekler de çirkin ve itici kadınlı erkekli karşılıklı gen alış verişi kusura bakma
Şaka olan sen misin alo sen de Türksün sen de o çirkin ırkın erkeğisin kendine gel
Sen o kadar ahım şahımsan güzel bir evlat çıkartırsın millet utanır ama orada burada insan kötülemekle olmuyor bu işler. Ayrıca Türk kadınının edebi ve iyi kalbi var en azından türk erkeğinde ikiside yok neyse sizi de Allah yaratmış vardır bir sebebi
Türk kadınu güzeldir hem de çok güzel özellikle İzmirde yaşadığım için erkeklerden çok uzun kızlar var burada has İzmir erkeğini katmıyorum onlar şahane kızıyla erkeğiyle. Türk kadınları Türk erkeklerine uymasalar mükemmel olacaklar Türk kadını çirkin olmadığı için kısa giyinse aşkım uzun giy güzelleşmesin diye makyajına karış vs bırakın siz bu ayakları Türk kadınları size her konuda bin çeker ve sizin kısıtlamalarınızdan çıkıp yabancılarla da artık evlilik tercihini yapıyorlar
Gayette var paramız yenmiyor sizin gibi bizi ciddiye alıp evleniyorlar ailemin yarısı yabancıyla evli asıl sizin yabancı erkeklerin yanında hiç şansınız yok artık Türk kadınının gözünde
Takip isteğini kabul edeceğimi düşünüyorsan da yanılıyorsun ben reddetmeden çek bence
Hahahaha reddedilmenin şoku olarak varsayıyorum bu sözleri arkadaşlara da azerilerin bizim ülkedekilerle aynı mal olduğunu kanıtlama şansını verdiğin için teşekkürler
https://i.hizliresim.com/JQrrJj.png
Çirkef mi çirkef kudurgan mı kudurgan ey türk erkeği allah akıl versin 🤣
Ya bırak rezil oldun işte hadi şimdi naş
Hahahah ya he he kıllı döşüyle fanilyasıyla poz vermiş gözlük efekti yapmış birini hacklenmeye çok değer bulmuşumdur ahahhaah kendine güldürürsün bu kafayla ancak çok kolaydı ya hack işleri ahahahaha komedi
Ahahahha kakayla oynamak nedir sen yaptığın için kendinden biliyorsundur. Mide bulandırıcı kıllarından markaya filan bakamadım pardon
İğrenç yine kıllarını çıkartmışsın midem bulandı
Ben de ne zaman kudurup çirkefleşecek diyordum bu goril. Sen bu gorillik ve karakterle kendine bırak osurmayı zıçmışın zıçmış başkasına desen kaç yazar 🤣😂
Amin amin şirret olan da sensin ben değilim adam dicemde diyemiyorum sana maalesef
Pışııık nah haber veririm 😂
Dövmek mi önce biber gazını yersin uslu durmassanda kurşunu silah kullanmasını bilirim hadi bakalım bye
Deli diyen kendisinin deli olduğunu bilmezmiş hadi sana da bye gorilla
Beddua edermiş beddua döner sahibini bulur
Eyvallah başımızın üstünde dua söz konusu olunca yerin var abi
Benden büyüksün ama
Yok artık daha neler.. İstediğin kadar genç dur benden 5 yaş veya daha fazla yaşı olana abi veya abla derim
Demezdim
Evet
Bir şey demezdim
Krasivaya Merve
Eğer böyle bir tutkuları varsa ki çoğu erkeğin sarışın bayanları gördüğünde dibi düşüyor. Hepsi demiyorum. Ama cok saçma yaptıkları ben aptalca buluyorum. Yani saç rengine gore kadın secmelerini
Öyle olsa yıllardır Adriana Lima değil; Candice Swanepoel en beğenilen model olurdu.
*Gecen bol olsun.*
Cevap
37Cevap
Geneli öyle seviyor olabilir kendim aşırı beyazim kendim gibi beyaz tenli kadınları severim ama benim beyazligimdaki insanlar genelde sarışın olur ama benim baktığım ten saç değil... beyaz kadınla ten uyumum daha iyi...
orjinal sarı ise daha göze hoş gelir sevilir ama çakma ise yattarada sacını sarıya boyuyor
Kumral ya da esmer ama doğal sarışına lafımız yok ama boyalı çakma sarışına lafımız çok :D :D
Cinsellik olarak hep onlar ateşli lanse edildiği için öyle kanı oluşmuş olabilir
Ben sarışınları daha çok severim hatta aynı kız esmer iken çirkin ise sarışın iken güzel görünür gözüme...
Şahsen sarışın kızların kaşar olduğunu düşünüyorum sarışın ve düzgün bir insan göremedim henüz
Kumral ve kızıl saçlı hatunlar daha kadınsı geliyor bana
Kadınsı erkeksi ne mk ne esmer kızlar var çok güzel oluyor ne sarışınlar var tüm esmerlerden yakışıklı oluyor bu işlerin kadını erkeği yok güzel güzeldir yakışıklı yakışıklıdır renkle olmaz
sarisinlar her nekadar ilgi cekici olsada esmer kizlar candir
Yok ne alaka
https://pbs.twimg.com/media/DLRT322WAAAjqxQ.jpg
Siyah saç beyaz ten bide kemik gözlüğü olursa on numara olur kızlar
Aynen sarı saçlı beyaz tenli annelik hormonları yüksek
Bur erkek olarak esmer ya da kumral daha seksi gelir bana
Ben esmer kadın severim. Çünkü erkeksi kadınlardan hoşlanıyorum.
Yok ya yalan. Esmer seven daha fazla.
Kızıllar bambaşka bence 😂
Katiliyorum
Sarışının adı, esmerin tadı.
Esmermisin
@Antepmaras evet
Tadin guzeldir soyledigine göre
Yanlış. Çakma oldukları her halinden belli..
sarışınlar daha kadınsı :D
Hayır ben esmer ya da beyaz tenli severim
Eamerler daha bir kadinsi
Çünkü çok guzeller
Esmerler daha tatlidir. Sarisin evet ama esmer bambaşka
Değil
Daha Seksi duruyor ya
Değişir bu kişiye göre
Alakası yok
Zannetmiyorum.
Sarışınları kadınsı ve seksi bulduğum doğrudur
Alakasi yok