Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre kadınlar esmer ve kumral erkeklerle randevuya çıkmayı tercih ediyormuş. Esmer ve kumral erkekler ayda ortalama 10 tane bayanla randevuya çıkarken, sarışın erkekler ortalama 3 tane bayanla randevuya çıkıyormuş. Sizce bayanlar neden sarışın değilde esmer ve kumral erkekleri tercih ediyor? Beyler, şimdiye kadar esmer veya kumral olmanın faydalarını gördünüz mü? Kızlar, tercihiniz esmer veya kumral erkeklerden mi yana?
Sizce kadınlar neden sarışın erkekleri değil de esmer ve kumral erkekleri tercih ediyor?
Şimdi awrupa da sarışın erkek çoğunlukta olup esmer erkek nadir bulunur canım turkiyemizde ise tam tersi sarışın azınlık esmer we kawruk daha fazla (amele yanigi diye nitelendirdigimiz tarz) kıwanc tatlı tug sarışın we hayranı gani Ruslar esmer bulamazsın ama erkekleri bile bayan gibi o yüzden esmer gençleri tercih ediyorlar Türkiyedeki erkeklerde sarışın bayan hayranlığı war çünkü birkaç bölge dışında türkiyede orjinal sarışın bayan bulamazsınız çakma hepsi (onuda beceremiyenler war) umarım anlatabilmisimdir
neden bilmiyorum bana güven veriyo bir sıcaklık hissediyorum. çekici geliyo ten renkleri flnda bide böyle koruyucu olanlar hafif kaslar ve az kalıplı olursa off derim yanii :) ama sarışında ne biliyim yani iyisin güzelsin Allah sahibine bagışlasın falan der geçerim yani :D
Cunku esmer erkek, erkeklike daha cok iliskilendirilir. Esmer erkegin daha maskulen olacagi varsayilir. Maskulen erkek demek kadinlar icin kul kopek olacak, diger erkeklere karsi ise sert olacak olan erkektir. Kadinlar hem kendilerine kul kole, hem de diger erkeklere karsi kendilerini sakinan tiplere bayilir. Submissive-dominant iliskisi kisacasi. Esmer erkek bu yuzden daha cok istenir.
yine bir genelleme :D yok öyle bir şeybu aralar sarışın yakışıklı erkek daha çok piyasada sadece yoksa kadınların yüzde 98i kenan imirzalıoğlunu da beğeniyor
Valla sebebini bilmiyorum ama ben sarisinlardan nefret ederim. Esmer ya da kumral daha çekici geliyor. Hele bide sarisin mavi yeşil gözlü felansa hepten kötüü
En İyi Cevaplar