Eski sevgilim sarışın her tarafı botokslı estetikle olan bir kadına gitti ben o kadından çok daha genç ve doğaldım siyah saçlıyım beyaz tenliyim vücudum mu sıkıntı ben balık etli dolgundum o daha zayıf yapay kadınlar daha mı çekici?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBeni olduğum gibi seven birisini bulsam ömrüm boyunca başımın üstünde taşıyacam.
Ne sevenim var ne sevdiğim.
Ben sarışın veya esmer olmasına bakmıyorum. Gönlü güzel mi? Anlayışlı mı? Fedakar mı? Sadakatli mi? Bunlara bakıyorum.
İsterse dünya güzeli olsun. Beni seven birisini birakipta o dünya güzeline bakmam.
Ne demişler seni seven zehir olsa yut , seni sevmeyen bal bile olsa yanında durma.11 Yorumla- +1 yıl
Çsg için teşekkür ederim 😇🙂
En İyi Cevaplar
Erkeğin beğendiği belirli bir tarz yok... Yapay kadınlarla takıldıktan bir süre sonra doğal kadınlara ilgisi artar. Büyük göğüs seven bir zaman sonra küçük göğüslülerden hoşlanmaya başlar. Erkek sürekli değişiklik ister çabuk bıkar diğerine koşar.
10 Yorumla
+1 yılYooo. Suni kadınları beğenmem. Ben esmerim, ters orantı olduğundan açık ton tercihim. 🤷🏽♂️
Yorumları okudum da sitem eden kızlar var. Doğal olmak ile bakımsız olmak arasında fark vardır. Bu ince çizgiyi gözden kaçırmayın.00 Yorumla
+1 yılHer insan erişemeyeceği şeylere odaklanır. Onlarında hayali bunlarmış diyeceksin. :) Yani belki de hayallerinde bam başka birisi var ama kafaları karışıyor her halde. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
91Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde sarışın merakı çok fazla. Bakma sen onların doğal seviyoruz dediğine. Sadece sözde kalıyor söyledikleri. Sözde seviyorlar (!)
33 Yorumla
Soran+1 yılSarışın merakı fazla sanki o gittikleri doğal sarışın
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. erkek milleti işte lafta doğal seviyorlar😃
20 Yorumla
+1 yılKuzum bunu saç rengi tip gibi şeyler ile kıyaslamak pek doğru değil bence. Eminim sadece saç rengine ve botokslarına gitmemiştir. Sizin ilişkinizde birşeyler zaten eksilmiş ki o birine gitmiş. O kişi sana çok benzeyen biride olabilirdi. Tabi ki şu an genel güzellik anlayışına bakıldığında bol makyaj botoks uzun çeneler vs görüyoruz. Ama her zaman doğal güzellik bir başka 👌🏽 Sen o doğallığını kaybetme 🌺🤍
45 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım evet ben galiba neyin eksik olduğunu biliyorım. O yüzden ayrıldık ama bir insanın hiç mi kriteri olmaz ben mesela erkekte esmer severim belli tip falan ama ben çok farklıyım o kadın çok farklı sırf bulmak için mi buluyorlar birilerini bir de bana sen ne kadar doğalsın doğala hasret kaldık falan diyodu. Bu tutarsızlık çok saçma
Soran+1 yılHançdi benle bir nedenden olmadı başkasına gittin kız yine doğal olur az çok derim de nebilim erkekler bazen sırf olsun diye istiyorlar gibime geliyo
- +1 yıl
Erkekler ciddi ilişki ve takılmalık ilişkilerindeki kriterleri ayrı belirleyebiliyor. Sen onun arkadaş ortamına sokup ailesiyle tanıştırabileceği tiplemedeydin ama diğeri değil belki 😉😇
Soran+1 yılValla bu dediğin doğrı ama ben de değil o kızı hikayesinde paylaştı herkes gördü yani ciddi düşünüyo galiba
- +1 yıl
Belki seni kıskandırmak içindir
+1 yılHer sarışın boyalı saçlara sahip değildir. Ayrıca her sarışın botokslu da değildir. Ayrıca sevgilin fit kızlardan hoşlanıyorsa ne yapalım ama sen biraz bir şey yapabilirdin. Yani biraz yediğine içtiğine dikkat edebilirdin. Bu genellemen de bu yüzden çok saçma yani.
Fakat sana bir şey daha diyeceğim.
Sen bir kişiye bakarak her sarışını ağzına alsan da canını sıkmana değmez. Onun karakteri öyle. Benim de bir arkadaşımın sevgilisi ben sarışın seviyorum demişti. Kız onunla sevgiliyken sarıya boyatmıştı. Ne oldu? Aldattı. Demek ki yapay olunca da sonuç değişmiyormuş. Demek ki kişinin karakteri ile ilgili bir şey. Kızla uğraşma bu yüzden. Kabahat senin sevgilinin. Sevgilin adam değilmiş. Kurtuldum say. Şunu da eklemek istiyorum. Eski sevgilim diyorsun. Neden onun ne yaptığıyla bu kadar ilgileniyorsun ki? Sen de birini bulabilirsin. Adı üzerinde eski.19 Yorumla
Soran+1 yılKız sahte sarışın estetipe karşı değilim ama çok yapay kötü bir görüntğye neden oluyo kadın zayıf ama fiziği güzel değil yediğine içtiğine dikkat et demişsin ama o kıza göre fazlayım yani fiziğim güzel belim incecik basenlerim çok güzel dolgun bana saçma gelen sen ne hoş doğalsın herkes aynu olmuş derdi şimdiki sevgilisi benim tam zıttım anlamadım
Soran+1 yılEstetiğe karşı değilim çok yapay görüntüye karşıyım diyicektim dozundaysa elbette güzel kaliteli görünmekle ucuz görünmek arasında inci bir çizgi estetik.
- +1 yıl
O kıza göre fazlaysan kendini onunla kıyas yapma. Yani kendini üzmekten başka bir şeye yaramaz bu. Şöyle düşün. O kaybetti.
- +1 yıl
Dışarıda erkek mi yok yani? O yeni birini buluyor da sen bulamaz mısın sanki 🙃 Boş ver, zıttın olsun. Benzerin olsaydı da bu beni unutamadı kafası yaşardın. Demek ki doğal sevmiyor seninki eski. Yorumlarda okudum biraz, doğal seviyorum diyormuş sana. Külliyen yalan. Erkekler doğal seviyorum der, badanadan, boyadan geçilmeyen kızlara düşerler.
Soran+1 yılEvet ya biraz da yaşam taexlarımız farklıydı. Tek yaşıyo yaşca büyük onda kalmamı istiyodu ben kalamıyorum ya da ben çok ilgi bekliyodum yoğunum diyodu yaşına uygun o kadın.
- +1 yıl
İlgi beklemen normal ama o ne yapıyor? Bunu da bilmek lazım. Çalışıyorsa her an müsait olamaz mesela ama en azından öğle arasında veya akşam arayıp halini hatrını sorabilir. İlgi genel problem. Dozunda vermek lazım ki merak etsin, üstüne düşsün.
- +1 yıl
Bu arada sen kaç yaşındasın? O kaç yaşında? Kadın kaç yaşında?
Soran+1 yılBen 26 o 36 kadın galiba 34
- +1 yıl
Büyükmüş. O kadın bence de ona daha uygun. Şimdi daha emin oldum onun kaybetmiş olduğuna. Yani senin gibi çıtırı dururken kendi gibi kart birini bulmuş oldu işte. 🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru. Sosyal medyada yabanci kadinlara bakiyorum. Fenomenlere falan. Urun gosteriyorlar, onlarla bizim fiyatlarin farkina bakip ic geçiriyorum her neyse. Tipleri de yapay. Dogal bir yerleri yok. Siradan tip. Sac sari, goz renkli, dudak dolgulu, burun yapili falan. Hangisine girsem yorumlarda mutlaka bir turk erkegi oluyor. Ne kadar guzelsin, keske seninle tanisabilsem, findik burnunu yerim, cok ateslisin seksisin seninmakyaj yapmana gerek yok zaten cok guzelsin vs vs tonla yorum var. Dil bilenler ingilizce yaziyor. Profile giriyorum türk. Yani demek istedigim şu cogu turk erkegi bu tarz kadinlarin sayfasinda dolanıyor. Bakiyorlar ve fazlasiyla begeniyorlar. Cok denk geliyorum bu duruma.
10 YorumlaSenin sevgilin ne zaman dünya erkeklerinin temsilcisi oldu benim niye haberim yok.
Ben doğal balık etli beyaz tenli kadınları daha çok beğeniyorum. Gidiyorsunuz duysal yaklaşıp kör şekilde size gösterilen kişiliklere ilgi duyuyorsunuz sonrada neden erkekler BÖyle.20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapay kadınları beğenmiyoruz bizim tabirimizle bakımlı kendini güzelleştirmeye çalışan kendisiyle ilgilenen kadınları bseğeniyoruz çoğu kişiye göre kötü geliyor aman estetikli aman silikonlu aman çakma sarışın kız kendisine bakmaya çalışıyor işte daha ne abi bakımdan güzel bişey var mı
00 Yorumla
+1 yılNeden sürekli erkekler hani anlayamıyorum sizin erkeklerden başka işiniz yok mu hani sorunu anlaya biliyorum ama gereksiz şeyler üzerinden soru sormanız hata siz herzaman kendini ve bencil olduğunuz sürece her zaman mutsuz kalacaksınız burda güzelim özelim diyeceğine kendini egonu tatmin etmek yerine sevgilini elinde tutsaydın aşırı komiksiniz sen ve senin gibiler.
07 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler diye sorgularken cinsiyetcilik yapmissınız. Giden kisiyi de tutamazsiniz kimse kimseyi tutmak zorunda da değil. Gidene kibarca bir bay bay..
Bu arkadasimiz da egosunu tatmin etmemis gidene üzülmüş sucu kendinde arayan sorular sormuş nasil bukadar ters acidan bakabiliyorsunuz anlamiyorum - +1 yıl
Bu benim düşüncem bAna kalsın seninki ler de sana.
- +1 yıl
Kadin dusmanligi yapmadiginiz surece sorun yok
- +1 yıl
Sen kimsin pardonda kim kadın düşmanlığı yapiyor kime emrivaki konuştuğunu sanıyorsun sen kadınım diye geçiriyorsun cinsel sorulardan geçmiyor profilin hayırdır işine bak benim görüşümede yorum yapma iznin yok birdaha görmiyim.
- +1 yıl
Insan gibi düşünce ne saygı duydun bkunu çıkartma.
- +1 yıl
Agir sorunlusun gercekten.
- +1 yıl
Ağır hastasın gerçekten hala hala kelime kovalıosun veletler gibi sg görüşümden insan gibi davranmak yaramıyor senin gibilere
Ya her erkek farklı kadın seviyor. Başkası sarı sever. Kimi olgun, kimi genç, kimi uzun, kimi kısa bu değişir. Ben aynı fabrikadan çıkmış gibi estetiklileri sevmiyorum hepsinde aynı kaş aynı dudak aynı yüz var. Seri üretim gibi.
50 Yorumla
+1 yılGörünüşü için sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsun belki sohbeti enerjisi ve kalbinden de etkilendi? Elbette güzellik etken olabilir ama sırf onun için olduğunu bilemeyiz ki :)
61 Yorumla
+1 yılyapay kadinlarla takilip dogalliktan yana olduklarini soylerler genelde buyuk celiski
30 Yorumla
+1 yılSaçlarımı sarıya boyacak olan ben bu soruyu beğenmedi. Hahaha işin şakası. Doğallık dediğin şey botoks falan değil ya da saç boyanması. Doğallık bana göre kişinin kendi karakterinden farklı şekilde davranmasıdır. Ve sen kadının sadece fiziksel özelliğini biliyorsun. Belki karakteri doğal bir insandır.
23 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazmışım. Doğallık kişinin kendi gibi davranmasıdır.
Soran+1 yılYa benim de dediğim şey sarışın veya estetikle olmasından çok yapay görünmek bunları yaptırıp bebek gibi olan da var ucuz gözükende abartmamak şartıyla gzğel bana sen ne kadar doğalsın herkes gibi değilsin demişti şimdiki gezdiği kıza bak
- +1 yıl
Erkekler böyledir. Her dediğin takmamak lazım.
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden sarışın kadınlar yapay olsun ki herkesin kendi hayatı insanları dış görünüşle yargılamamak gerek bence. Kaldı ki madem öyle bende zayıf fit kadınları daha hoş buluyorum dolgun filan hoş gelmiyor bana.
20 Yorumla
+1 yılYeni sevgilisinden ne artın var.
Karaktere bakmış olamazmı
Estetik daha iyi görünmek içindir ve kendini beğenmiyor olabilir yeni sevgilisi
Kadının yüzünde aşırı işlem varsa ne olmuş yani
şimdi bu dediğin çirkin diye terk etmekle aynı şey.
Neden güzel olmak varken çirkin olunsunki
Kimisi esmer seviyor kimisi sarışın23 Yorumla- +1 yıl
Kendine sor ondan ne artım var
- +1 yıl
Arkadaş kendini kıyaslama gereği duyduğuna göre özgüven sorunu yaşıyor anlaşılan. 🙃
- +1 yıl
@Denizkızı_00 olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılOrtalık tek tip insan doldu. Dolgulu yüzler, boyalı postişli saçlar, ağır makyajlar... erkeklerin "doğal seviyorum " demesi de komple yalan. Doğal severler, dekolte sevmezler ama öyle biri geçse salyaları akar
10 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmak doğru değil ama bazıları cidden yalancı
10 Yorumla
+1 yılBen tamir edilmiş kadına dokunmaya korkarım parçalar bozulur diye sarışın sevmem koyu renkli olsun benim ki sade biri olsun daha ne isterim buldum bide bunuyum mu yani.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Doğal mısınız!!!
O kadınlardan kalmadı artık.
Herkes kendi olmaktan öte moda olanı olmak için yarışıyor.
Erkeklerden çok sapyoseksüel çıkarda ya kadınlardan?
.00 Yorumla Ya şimdi kendi açımdan yapay kadının doğal biri karşısında hiç şansı yok bence ama kalkıpta güzellik için estetik yapan biri için seni bırakması yanlış ama kişisel kararlar neden gitti bikemezsin
00 Yorumla
+1 yılHepsi mal kadindan bi bok anlamazlar sarisin olsun yeter kafasindalar erkekler asiri basit asiriiii basitler ya
41 Yorumla- +1 yıl
Hayır benim hayalimdeki kadının fiziksel özellikleri balık etli 1.50 kıvırcık yani bu kadar kaba düşünmeyin hepsi diyede bi kısılamayı kınıyorum bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaybeden o olmuş baksana. Erkekler biraz dış görünüşe önem veriyor ve dıs görünüşe bağlı olarak öyle insanların cinselliğe daha yatkın olduğunu düşünüyorlar. Bundan dolayı canım. Üzme kendini seni sen olduğun için seven birisi karsına elbet çıkar
10 YorumlaBana çok itici geliyor her yeri estetikli kadınlar. Abartınca hepsi birbirine benziyor zaten zamanla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler estetiği anlayamıyor genelde botoks burun çene vs bu gibi estetikleri olan kadınları ayırt edemiyor doğal sanıyor çocukları olduğunda gerçek ortaya çıkacak elbet 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBak bu doğru gerçekten makyaj, estetik vsr mı yok mu anlamıyorlar.
+1 yılÖylesi güzele 40 gün dayanılabilir... Ya sonra , huyu, karakteri, vicdanı, en önemlisi ise ruhu önemli, be güzellik denir...
10 YorumlaEsmer her zaman maça 2-0 önde başlar benim gözümde.
26 Yorumla- +1 yıl
Yehuu 2 gol attım şampiyon esmerspor
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Hesap yeni çünkü sjzjsnjz
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuyguları yapay olduğu için yapay şeylerden hoşlanmaları normal, çoğu öyle.
20 YorumlaYapay kadınlar bize biraz daha bakımlı dikkat çekici geliyor herhalde vücudu fit ise
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilin senden buyukmuydu? maalesef kullanilmissin, cikarci birisi oldugu icinde kendi yasiti ona fayda saglayabilecek birisine gitmis. Genc ve guzeldim diyorsun ama... bence onu gorunusu icin secmemis.
00 YorumlaBu sarışın ve çakma takıntısı yok bizde ya kim diyo çok fazla görmeye başladım öyle birşey yok protesto ediyorum 😅
00 YorumlaBence öyle değil doğal olan hep güzeldir makyaj yapsada yapmasada ama yapay olan göz tırmalıyor bence
00 YorumlaYapayın nedenini bilmiyorum ama sarışınlara karşı daha fazla koruma duygusu içinde olunuyor diye bir araştırma okumuştum.
00 YorumlaLan aşağıda ne linç yemişiz öyle. Yok biz sarışın sevmiyoruz doğal seviyoruz 😃 erkekler derneği kuralım resmi açıklama yapalım
00 Yorumla
+1 yılNe alaka amqq Zevk ve renkler tartışılmaz demekki o daha Seksi geliyor gözüne
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben kötü müyüm yani altta yorum yaptım kendimden de bahsettim
- +1 yıl
Kötüsün demedim ama zevk ve renkler tartışılmaz dedim. Ben esmer seversem başka bi sarı sever
Ben tombul seversem o zayıf sever bunun senin tipinle güzelliğinle alakası yok
Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Ergenlik döneminde izlesinler p*rno filmlerinden dolayı olabilir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Güzellik göreceli kavram. Ayrıca sade dış görünüşe bakmıyordur belki senin gibi.
10 Yorumla
+1 yılKişinin tercihi ama sarışının da iyice adı çıktı bence sıktı yani sarışın olsun deyimleri falan..
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben sevmiyorum pek öylelerini esmerler daha ilgi çekici
10 Yorumla
+1 yılFarkli gorundugu icin farkli yapida oldugunu dusunuyorlar.
10 YorumlaSanırım kafalarındaki manken algıları yüzünden. Bu yuzden boyle kafadaki erkekler bizden uzak allaha yakın olsunlar🙄
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılDışı barbie ama icleri harbi oluyor o yapmacik dediginiz kizlarin 😂
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı. Yani çakma da olsa yakışması lazım yakışmıyorsa olmaz lakin dediğin gibi o rahattı sen değildin o da daha rahatını buldu şimdi sıra sende istediğin gibi birini bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılkanka erkekler gennlkle onlari eglencelk tip olarak goruyolar takliolar
10 YorumlaHer zaman tercihim siyah saçtır ama gerçek sarışın olursa akan sular durur
00 Yorumla
+1 yılsen gayet birçok erkeğin istediği tarzda bir kadınsın ama şahsen ben şişman kadın sevmiyorum
00 YorumlaHicbi alakası yok esmer kadınlar daha çok ilgimi çekiyor daha tatlı geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence görünüşten ziyade karakteristik bir şey yüzünden benim için öyle en azından. Karşımdaki kendini çok abartıyor ve güzelim güzelim diye gezip hâl hareketleri oynuyorsa devam etmem şahsen.
00 YorumlaO tip kadınlar bakımlı algısı verdiği için tercih edilir
00 YorumlaOnların ne istediğini bilemezsin daldan dala konuyorlar
00 Yorumla
+1 yılDışı barbie ama icleri harbi oluyor o yapmacik dediginiz kizlarin 😂
00 Yorumla
+1 yılbenim sevdigim cocuk kizil ve sarisinlari begendigi icin yuz vermedi bana 🥺
05 Yorumla- +1 yıl
Sana mı bakmadı
- +1 yıl
@Jshsjwdbjwsbjwhshe evet xjaoxmqodmaksk
- +1 yıl
Ya bak ben erkeğim bir erkek olarak söylüyorum arkadaş kör muydu
- +1 yıl
@Jshsjwdbjwsbjwhshe barbara palvin anna deniz vs gibi unluleri takip edip tum postlarini begenen ve kizil seven bir cocuk bana bakmaz zaten 🥺
- +1 yıl
Boşver çocuk salqkmış
Bnce esmer daha çekici oluyor tabiki her kadın güzel ama soyle birşey duymuştum;sarışının ADI, esmerin TADI
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğal farklı bir şey o yapay güzellik yaşlanınca ne olacak acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten kadın yaşlı yani bana göre ben 26 yom o 34 ve yaşına göre fazla duruyo
Cevap sahibi+1 yılBoşver gitsin
+1 yılErkekler de yapay oldukları için. Işte yapay yapayı çekiyor.
20 YorumlaKimisi vardır gözlerine inanır gördüğünü sever kimisi vardır gördüğü kadını kitap gibi okur içini sever o keko okumayı bilmiyorsa cahil olan odur sorun ondandır sende değil
20 YorumlaBazen oluruna bırakmak gerekir kendi standartlarımıza görüşlerimize göre sınıflandırma yapmaya ne gerek var demek ki adam sıkılmıştır hem yaş farkı etkilemiştir dediğinize göre doğal ve güzelseniz başka erkek mi kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle eğlenmelik arayan biriydi. Boşver senin açından iyi olmuş. 1-2 ev ziyareti sonrası onu bırakır 👍
00 YorumlaBensarisin sevmiyorum biyle bi genelleme yapmammalisin ama sari renk daha ceici geliyor demekki
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bu soru hep cevapsız kalacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki zayıf seviyordur ve sarışınlar daha çok dikakt çeker
00 Yorumla
+1 yılHepsinin ağzına sıçim
153 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAHZHSH ME TO
- +1 yıl
Mcpemcüwcmwğcmeğfme
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Neden erkekler sarışın ve yapay kadınları daha çok beğeniyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler