buna benzer soru sorduğunu hatırlıyorum canım seni takip ettiğim için sorularında ilgi çekici olunca sana şöyle demiştim benim erkek kardeşim genelikle esmer çıtı pıtı kızlardan hoşlanır demiştim
Her sarışını beğenmemek, sarışın beğenmiyor anlamına gelmez. Etrafta bir sürü çakma sarışın var ve herkese yakışmıyor.
İlk resimdeki sarışın kadını geçmişte de sorsaydın bugün de sorsaydın nerede herkes beğenirdi ama dediğim gibi herkes için geçerli değil bu durum. Mesela kızıl saç erkeklerin çok beğendiği saç tiplerinden ama herkese giden bir saç değil, esmer birisinde çok sırıtır, kötü durur.
Artık birçok kadın saçını gorseldeki gibi yaptığından erkeklere sıradan geliyor olabilir.
Şu da var. Normalde erkekler sarışın kadınları daha feminen algılar ama esmer kumral kadınları da daha anac bulduklarından evlenirken esmer seçiyorlar.
Kadının sarışını esmeri olmaz kadın kadındır.. sarışını esmer esmeri sarışın yaparsın.. esmerin ayrı sarışının ayrı tadı vardır o tadlarin kıymetini bilerek hayatı yaşamak gerekir diye dusunuyorum
Artık güzel kadınlar bile ilgi çekmiyor ki herkes Bi şekilde kasini gözünü düzeltiyor VS makyaj videoları insanlar bıktı önemini yitirdi güzellik günümüzde bnce
Vucudunun rengiyle değil nasıl kullandığıyla ilgileniyorum bi yerden sonra cinselliği keşfettiğinde güzelliğin değil tecrübe ve libidonun seni doyuma ulaştırdığını daha iyi anlıyosun
Herkes aynı üretim bandından çıkmış gibi saçlarını sarıya boyattığı için adamlar artık sarı göre göre sarı kusacaklar. O yüzden doğal olanlara yönelmeye başladılar bu bi gerçek. Sarışınlara sadece fantezi gözüyle bakmaya başladılar.
@1a9y0ç3a 1.55-1.63 boy olarak Çekik göz Sivri yüz hatları 85 ve üstü gögüs bedeni İnce bel İnce el bilegi ve uzun ince el parmakları Çıkık kavisli kalça ( fitness hoxasıyım 2 aya yaparım bunu olmasad olur kalçası) Üst bacak alt bacaga göre bi tık kalın Ayak bilegi çevre çapı 18 cm ve altı olucak Üst gövde alt vücut proporsiyonu orantılı olacak Sarışın hariç her şey olur
@1a9y0ç3a çünkü bende zeusun oglu gibi bi adam oldugum için bakar 1.90 açık ten dolgulu gibi dudaklar 19 cm ayak bilegi çevre çapı 39 cm kol çevresi vakum çalışarak yaptıgım ince bel squat tan dolayı bu sitede ki %97 kadınlardan daha iyi olan kalçam estetiklik dolu ve inanılmaz derecede kültürlü ve yogun bi aurası olan bi adamım