Kafamdan aşağıya sanki kaynar sular döküldü o kadar içim acıdı ki anlatamam, ben beni seviyor unutmaz geri döner derken o tayini çıktığı yerde birini bulmuş bile. 3 hafta önce kastamonuya gitti tayini oraya çıktı. Ondan 1 hafta sonra bana yazdı benimle konuşmak istedi, iyi başladı ama iyi gitmedi konuşma, sonra ondan 2 gün sonra tekrar yazıp tamamen bitirdi. Ve ondan sonrada o kızı bulmuş eklemiş. Ya bu kadar kolay mı be neden umut bağlatıyosun bana o zaman. vazgeçen hep o oldu. 3 buçuk yıllık bir ilişkimiz vardı her şeyi 10 günde sildi bitirdi. durum paylaşıyor birde mutlu mutlu aradığını bulmuş felan. Bende sınırden dün yazdım son kez ve nedense çok rahat cevaplar verdi ben ona o kadar şey söylememe rağmen istediğin gibi olsun hayatın dedi. Anlamıyorum ya daha öncede kac kere bitirdi geri geldi. Bana bir çözüm ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 senelik sevgilimden ayrıldım. 2 hafta sonra aynı masada sonraki 2 haftada da yanak yanağa fotoğraf koydu ki bizim öyle fotoğraf çekinmemiz 3 4 ayı bulmuştu. Ne ara o kadar samimi oldular? Aynı senin gibi beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Aklımdan binbir türlü seneryolar geçti. Ayrılığı değil ama hemen sevgili yapmasını hazmedemedim. Sürekli aldaltıldım mı acaba düşüncesi beynimi yaktı. Şimdi de kimseye güvenemiyorum. Zor cidden.
22 Yorumla- +1 yıl
unutabildinmi peki, unutamiyorum bir turlu, cok gücüne gidiyor insanin devamli sorular aklimda
Cevap sahibi+1 yılBir başkasına fırsat versem eminim aklımdan çıkacak ama şu an kimse olmadığı için sürekli stalklarken buluyorum kendimi ya da gün içinde söverken.
En İyi Cevaplar
Aman Allah'ım! Bu gerçekten kulağa korkunç geliyor. Bana geçmişten birini hatırlattı. Allah kurtarmış seni böyle bir riyakardan. Vazgeç, önüne bak, hedef belirle ve hayatını değiştir. Vakit bulamadığın şeyleri yapmaya başla hemen. Bir gün gelecek ve o geri dönecek. O güne kadar silahlan, bir kılıç gibi bilen ve geldiğinde tekmeyi koy, uzaya gitsin yelloz!
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen canim insAllahh devam ediyor hayat napalim iyikotu ugrasiyoruzz gecer zamanla insAllahh
- +1 yıl
haklisin canim insAllah Allaha biraktim onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum başıma geldi 4 yıllık ilişkimiz bir günde bitti ve ertesi gün zengin biri ile sözlendi dünyam ters döndü kaynar sular değilde diri diri yandım sanki o an kendimi kaybettim 5 6 ay gelemedim kendime ama işte gel gelelim 6 ay sözlü kalabilmiş hanım efendi etme bulma dünyası işte kimsenin ahı kimsede kalmaz
53 Yorumla- +1 yıl
dogru diyosun be kard3s ben de sasirdim sok oldum ya ben 3bucuk yil bu adamami mi sevmisim dedim guvenmisim dedim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi boşa geçen yıllara mı yanarsın yoksa geleceğe dair kurduğun hayallere mı yanarsın ve bunun acısı piskolojik sorunlarda cabası büyük etkiler ve izler oluyor Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
aynen ole bee icjm aciyor gulemiyorumda
senden daha beterini yaşadım aylar sürdü atlatmam bunu yapanın kadınına kaşar erkeğine kardeşim diyorum ben :)
013 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha komik olmus. pisman olup yazmadimi hic
- +1 yıl
hayat be, cok koydu bana yaptigi rahat uyku uyuyamiyom gunum berbat geciyor cok sulu goz oldum gizli gizli agliyip duruyorum engelde olamiyorumki kendime. Gucume gidiyo ben ondan hic vazgecmedim hep sevdim ayrilinca bile baska erkeklerle konusmayi kendime yakistiramadigim icin kimseyle konusamiyorum. Okadar yili 1 gunde sildi bitirdi yenisini buldu durum paylascak kadarmi sevdin yenisini be. Daha oncede cok gitti geri geldi. Ama bu uzuntum cok farkli bu yaptigi beni maf etti sevgisine guveniyordum. Ama birseye yaramazmiş.
- +1 yıl
Kardeşim tam olarak hikayeni anlatsana
- +1 yıl
Benmi anlatayim?
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok beerus un kini merak etmiştim
- +1 yıl
@worldgreen burada detaya giremem sanki onu reklam ediyormuşum arkasından konuşuyormuşum gibi olur sevmem öyle şeyleri. konu kapanalı çok oldu. ama şöyle özet geçeyim beraberlik süresi daha fazlaydı , ciddiydik evliliğe gidiyoduk ve bir anda bir takıp sebepler söyleyip bitsin dedi. iyi dedim , dedim ama paramparça oldum bir anda yani ölsem iyiydi. günlerce üzüntü bunalım gözyaşı. aylarca unutamadım bu arada zaten sebebinin başkası olduğunu öğrendim birinden o an bir anda bitti benim için tam olarak karaktersiz bir kaşar olduğu izlenimi oluştu kafamda ve hızlıca çıkıp gitti aklımdan :) ama işte sancılı kısmı 5-6 ay sürdü
- +1 yıl
Önemli değil kardeşim şu anda ben de nasıl boşluktayım bir bilsen kırk yıl düşünsem öyle bir kızın bu hareketi yapıcağını düşünemezdim demek ki tanıyamamışım bnden ayrılır ayrılmaz başkasıyla oldu yaşadıklarımız söylediği sözler hep yalan olması gerçekten çok acı insan sindiremiyor sanki dersin ki dram komedi filmi gibi : )
- +1 yıl
@worldgreen aynen öyle sanki söylediği her şey yalanmış gibi. gibi değil öyle aslında bu kadar kolay bırakıp hemen başkasının kollarına atlayıp hayata devam ediyorlar. yapacak bir şey yok hayat böyle erkeğinde kadınında kaşarı karaktersizi var. bak şu çok doğru bir söz seni gerçekten seveni kötü günde anlarsın hayatın boyunca buna dikkat et. şu anki durumunu atlatman için tavsiyem dizilere filmlere gömül dünyadan uzaklaş , onun kötü yanlarını düşün soğumaya çalış.
- +1 yıl
Haklısın ilk önce belkide stalklamayı bırakmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
49Cevap
+1 yılEskiden olsa acirdim sana canim ama bil ki ucuz kurtulmussun boyle serserilerden es olmaz, baba da olmaz. Allah karsina daha iyisini cikartir sen O'na birak... Ben yasadim bundan daha kotusunu ama simdi hersey yoluna girdi sayilir.
23 Yorumla- +1 yıl
haklisin canim sukur ediyorum napayim artik
- +1 yıl
Sakin beddua da etme, Allah cok guzel adaletini tecelli ettiriyor.
- +1 yıl
Haklisin canim ya Allah buyukturr cok tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar peş para etmez oldu bunun erkeği kadını yok ben hep diyorum ilişkinin ardından kendine uzun süre tanıyacaksın 10 gün nedir ya 3.5 yıl birinle ilişki yaşa sonra bir kerede sil seninle resmen dalga geçmiş yıllarca
13 Yorumla- +1 yıl
aynen ole kardes ya gucume gidende o o 3 bucuk yilda bikac kez daha gitti ve geri dondu affetim. Madem bole yapcan ne diye umut verdin okadar ne diye oynadın ya. Ya saskinim halen nadi yapar diyorum nasil bole serefsizligi yapti. Ben ona guvenirken deger verirken hicbizaman birakmadim bana cok sey yapti cok uzdu beni ama sevgime hep yenik dustum
- +1 yıl
gerçek yüzünü geçte olsa görmüşün evlendikten sonra görsen daha kötü olurdu senin için şimdi içinden geçen şudur nasıl intikam alırım diyorsundur böyle insanlardan uzak dur uğraşmaya değmezler sana aynısını yapan o kıza da çok farklısını yapmaz
- +1 yıl
Haklisin kardeş Allaha biraktim artik ben herseyi
+1 yılBaşkasını bulamadığı içi gelmiş demekki şimdi bulduğunu düşünüyor. Ya yara bandı kız, ya da yeni bir heyecan ilgi falan.
Ondan ayrılırsa gelir yine bence. ya da arayışa devam. Unutmaya bak ondan hayır gelmez11 Yorumla- +1 yıl
gelmez hayir canim vazgeçtim
+1 yılaramıza hoş geldin ne diyeyim hep sevdiklerimize hakettiğinden fazla değer verdiğimiz için geliyor bunlar başımıza arkadaşım unutmak kolay olmuyor ama zamanla alışıyorsun yapacak bir şey yok yoluna devam etmekten başka
11 Yorumla- +1 yıl
haklisin yaa elden bisey gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. gel bizde beraber çıkalım :) uzaktan severiz birbirimizi :D
12 Yorumla- +1 yıl
oldu gari
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını yaşadım kız arkadaşım senin için ölürüm diyodu sensiz olamam diyordu saolsun bende ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla oldu anlam veremiyorum demek ki yanlış insanlara aşık olduğumuzun farkında değiliz NET!
06 Yorumla- +1 yıl
aynen ole ya bende anlam veremiyorum saskinim halen nasil yapar diyorum bole serefsizligi onca yili bosa sayip kackere gitti geri geldi affetim madem bole neden umut verdin neden oynadin daha fazla duygumla. Allaha biraktim ben onu varya. Ben onu hic vazgecmiyecek sekilde sevdim bana cok kotu davrandigi gunler oldu cok uzdu ama hicbirzaman gitmedim
- +1 yıl
Aynen öyle benimkide ayrılmadan dudaktan öpüp gitmişti umut verip gitti ya bak şöyle düşünelim bizim göremediğimiz ve bilmediğimiz o kadar çok şey var ki hayatta vardır mutlaka bir bilmediğimiz emin ol insanoğlu daha yanı başındaki gezegen olan Ay ı tanıyamadı daha Dünyayı tanıyamadık bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsın ki belkide en büyük sorunumuz bağlanmak ve karşı tarafı sevmekti belkide kendimizi az seviyoruz
- +1 yıl
Emin ol bize yapılan haksızlık onlara geri dönecektir ilahi adalette zaman aşımı yoktur...
Ama bizim yapmamız gereken kendimize dönmek onu sevmek biraz daha şöyle düşün biz bu Dünyaya bir kişiye kul olmaya gelmedik - +1 yıl
Haklisin be kardes cok tesekkur ederim. Bundanda bir ders cikardik Allah sanada kolaylik versin
- +1 yıl
Saol hani düşünmüyo değilim ara ara yine nasıl olur diye insan inanamıyor ama yapıcak bişey yok artık.
- +1 yıl
Aynen oyle ya, o dusunmek yoruyor insani gercek sevdimi sevmedimi hepsimi yalandi felan felan
Insanoğlu nankördür derler.
Yani herşey olur bu hayatta olmaz deme.10 Yorumla
+1 yılNasıl bu kadar cabuk unutup hayatlarına devam edebiliyorlar 2,5 yıllık ilişkimizi hice saydı şu an sureklı yeni biriyle alakalı gönderme yapıyor sosyal medyaya post atıyor benim sigara kullanmamı asla istemezdi bu gün "sigara icen kızlar cok cekici" gibisinden bir post paylaşmış cok kırıldım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir çözümü kalmamış gibi. Zira bu saatten sonra sende vazgeçmelisin gibi geliyor. Zira sana da testi çekmiş o kızla ilgili güzel paylaşımlardan sonra
00 Yorumla Atı alan üsküdarı geçmiş artık çözüm noktası diye birşey yok. 3.5 yıl kolay kolay unutulacak bir zaman değil ancak gördüğün muamele senin için bir dönüm noktası olmalı aslında.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. zaten adam bunu ilk firsatta yapicakmis yani sen onun icin elde bir missin neyse bence cokda kurcalama bitti gitti
03 Yorumla- +1 yıl
dogru diyosun hic taniyamamişim herseyi yapti ettide bu cok. gucume gitti be
- +1 yıl
gucune gidiyo be insanin
+1 yılAynısını yaşadım kpy dote gitsin , oyle olunca çok kolay nefret ediyorsun..
02 Yorumla- +1 yıl
pisman olup yazmadimi
- +1 yıl
Hayır, benim hatamda çok yazmasın zaten..
10 gün mü 3 günde sevgili yapan sevgilimde oldu 3 ay sonra nişanlananda. Karakter meselesi. Bişey diyemezsin. benim gibi söver durursun gelmişine geçmişine. Git başka birini bul, bu tiplerle uğraşma.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. vallahi neler neler denir ama burda denmez şimdi. Allah'a havale et.
10 YorumlaAyrılmadan 10 ay öncesinde o zaten sana olan sevgisini değerini hislerini kaybetmiş, hevesini almış ki, bir başkasına çabucak aşık olup sevebilmiş yani
00 YorumlaDetayı okumadım ama bence uzun süredir kafasında olay bitmiş demek oluyor bu
00 YorumlaAlçak denir. Ne üzülüyosun öylesine! Ucuz atlatmışsın
00 Yorumla
+1 yılben yaparım olmayacak duaya amin demem yoluma bakarım
00 Yorumla
+1 yılAdam mantıkla yaklaşmış. Madem olmuyor hayatına bakacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bu ayrılık planlı programlı olmuş kafasına koymuş belli ki. Hatta o kız daha öncesinden bile olabilir.
00 Yorumla
+1 yılO önceden ayarlanmış sonra ayrılma işlemi gerçekleşmiştir
03 Yorumla- +1 yıl
ama daha yeni geldi kastamona
- +1 yıl
ordan bulmys
- +1 yıl
Anladım senden ayrılmadan önce ilişkisi varmış kuzu yani tanıyomuş sen işinde ol
+1 yılAyrildiktan sonra sevgili yapan birisine birsey denmez o artik senden cikmistir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. ben ayrıldıktan 2 saat sonra bulduğumu hatırlıyorum
00 Yorumla
+1 yılVerilmiş sadakan varmış denir..
Öyle biriyle devam etmemiş olman şans..01 Yorumla- +1 yıl
şükür Allahaaa
+1 yıletme bulma dünyası kim ne yaptı ise başına gelir ALLAH a havale et geç
10 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim benimle ayrıldığı gün başkasıyla çıktı sen ne diyosun
00 YorumlaErkek işte nolacak denir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Uğraşmaya değmez seni gerçekten seven insan bunları yapmaz boşver
00 Yorumla
+1 yıl10 gun baya sabretmis cocuk bu sorudaki gibi kafa utulediysen valla sabirli cocukmus
03 Yorumla- +1 yıl
sende o adam değil dediklerimdensin galiba
- +1 yıl
Bence yanlis dusunuyorsun anlatmak istedigim cok ustune dusmussun bu kadar taviz verirsen kendinden uzulen kendin olursun sen tinlamasaydin bak nasil yapisiyordu sana sen onu darladikca o kendini bisey sanmis
- +1 yıl
Haklisin birsey demiyorum orda cok ustune dustum toz konduramadim suclu ben oldum. sevmeyende deger vermeyende ben oldum onun gozunde
böylelerinden çohk var hepsi gebersin.
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz denir.. .. . .
00 Yorumla
+1 yılOncesi vardır o muhabbetin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün çokmuş be denir 😂
03 Yorumla- +1 yıl
ahahaha of suss ya
- +1 yıl
Yapacak birşey yok geçmiş olsun
- +1 yıl
saolasin ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİt köpek kuduz bunları diyebilirsin
00 Yorumla Çok basit unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılSen demissin diyecegini
00 Yorumla
+1 yılHalen eski sevgili denir.
00 Yorumla
+1 yılŞeeeereeeef yoksunu :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kafasında daha önce bitirmiş bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHızlıymış denir.. Motor gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılön hazırlığı vardır o işin ;)
00 YorumlaBoynun altinda kalsin emi denir
00 Yorumla
+1 yılUmrunda olmaz ki ayrıldıysam dönüp bakmam
00 Yorumla
+1 yılDemekki kafasinda bitirmiş seni kardeşim
00 Yorumla
+1 yılKral sevgiliymişsin helal olsun
00 Yorumla
+1 yılHızlı adammış denir 🤣🤣
00 YorumlaAzmiş kudurmuş denir ne denecek başka
00 Yorumla
+1 yılkaraktersiz..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgili bulan eski sevgili
00 Yorumla
+1 yılspeeddy gonzales 😎
10 YorumlaHelal olsun denir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana yapılır mı bu be 😒
00 Yorumla
+1 yılBizim dilimizce bacım derler
00 YorumlaSende yap birtane manita ona inat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. kardeşim
00 Yorumlaeski sw
00 YorumlaTeşekkürler denir
00 YorumlaHayırlı işler denir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumla
+1 yılErkek milleti iste
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıktan 10 gün sonra sevgili bulan eski sevgiliye ne denir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne